Libnet.ro
UNICEF

07:30

Ludovic Orban: OUG privind militarii e o carpeala, o frectie la picior de lemn. Pensiile speciale sa fie date doar combatantilor

Hotnews Hotnews,
 Ludovic Orban: OUG privind militarii e o carpeala, o frectie la picior de lemn. Pensiile speciale sa fie date doar combatantilor

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ca OUG privind pensiile militare nu rezolva problemele din sistem, permitand in continuare venituri disproportionate pentru generali sau chestori care isi aranjeaza salarii mari, pentru a beneficia de pensii marite, fiind de parere ca aceste pensii speciale ar trebui acordate doar combatantilor, nu tuturor categoriilor, transmite News. ro. continuă pe Hotnews

Orban: OUG privind militarii e o carpeala, o frectie la picior de lemn. Pensiile speciale sa fie date doar combatantilor

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ca OUG privind pensiile militare nu rezolva problemele din sistem, permitand in continuare venituri disproportionate pentru generali sau chestori care isi aranjeaza salarii mari, pentru a beneficia de pensii marite, fiind de parere ca aceste pensii speciale ar trebui acordate doar combatantilor, nu tuturor categoriilor.

Secretele surprinzatoare ale lui Ludovic Orban

Toata lumea stie: seful liberalilor, Ludovic Orban are o mare pasiune pentru muzica. Desi a fost vazut de multe ori cantand, cu diverse ocazii, liderul PNL a dezvaluit in exclusivitate pentru.

Ludovic Orban: Daca pana pe 15 septembrie PSD nu stabileste data alegerilor pentru Primaria Devei, ne vom adresa instantei

Presedintele liberal Ludovic Orban a amenintat PSD ca se va adresa judecatorilor daca pana pe 15 septembrie nu se anunta data la care se vor tine alegerile pentru edilul Devei, oras condus de primarul interimar social-democrat Ovidiu Mos dupa ce Mircia Muntean a fost condamnat la sase ani de inchisoare.

Ludovic Orban: Pensiile speciale trebuie modificate

Presedintele PNL, Ludovic Orban a facut un apel, ca in septembrie, in Parlament, sa se inceapa o dezbatere publica pe Legea pensiilor, cu o trimitere directa catre politisti. Nu.

Guvernul le recomanda celor afectati de OUG privind pensiile sa ramana in activitate, in asteptarea salariilor majorate

Guvernul transmite ca persoanele care intra in categoriile afectate de OUG privind pensiile de serviciu pot sa iasa din sistem pana la 15 septembrie potrivit vechilor reglementari, insa sa le recomanda sa nu se pensioneze, in asteptarea majorarilor salariale stabilite de Legea salarizarii, prin care vor avea implicit si pensia marita.

Guvernul discuta un proiect de OUG privind cresterea amenzilor pentru munca la negru

Guvernul are pe ordinea de zi a sedintei de vineri un proiect de OUG privind modificarea si completarea Legii nr. 53/2003- Codul muncii. Proiectul ar viza cresterea amenzilor pentru munca la negru. Vezi ce alte proiecte are Guvernul pe ordinea de zi.

Guvernul a aprobat un proiect de OUG privind restituirea taxei auto ceruta la inmatricularea autovehiculului

Guvernul a adoptat vineri o ordonanta de urgenta privind restituirea sumelor reprezentand taxa speciala pentru autoturisme si autovehicule, taxa pe poluare pentru autovehicule, taxa pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule si timbrul de mediu pentru autovehicule. Ordonanta reglementeaza restituirea pe cale administrativa, la cerere, a sumelor reprezentand taxa speciala pentru autoturisme si autovehicule, taxa pe poluare pentru autovehicule, taxa pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule si timbrul de mediu pentru autovehicule.

Lia Olguta Vasilescu a cerut adoptarea OUG privind pensiile speciale: Valoarea neta a pensiei nu va putea depasi media soldelor sau salariilor

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat, in cadrul sedintei de Guvern, ca Ordonanta de Urgenta privind pensiile speciale prevede doua mari modificari fata de actuala legislatie.

Sedinta de guvern in care trebuia sa se discute despre OUG privind pensiile speciale, amanata

Sedinta de Guvern in care urma sa fie prezentata Ordonanta de Urgenta privind pensiile speciale a fost amanata, informeaza B1TV. intre timp, tot mai multi angajati din.

Ion Cristoiu: Negustoria dintre PSD si Klaus Iohannis sta la baza mult anuntatei OUG privind pensiile speciale

Jurnalistul Ion Cristoiu vorbeste in Gandul de joi, de pe blogul sau, despre ordonanta de urgenta privind eliminarea pensiilor speciale ce urmeaza a fi adoptata. Cristoiu atrage.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )