Libnet.ro
UNICEF

22:30

Ludovic Orban: Parlamentarii PSD au obligatia sa fie prezenti

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban: Parlamentarii PSD au obligatia sa fie prezenti

Premierul Ludovic Orban considera ca parlamentarii PSD au obligatia sa fie prezenti la votul de investire a guvernului. continuă pe Antena3

PSD reactioneaza: Obisnuit cu nemunca, Ludovic Orban incearca inutil sa dea vina pe parlamentarii PSD ca nu ii iese jocul de-a anticipatele

Reprezentantii PSD sustin ca premierul Ludovic Orban, obisnuit cu nemunca, incearca sa dea vina pe parlamentarii PSD ca nu ii iese jocul de-a anticipatele.

LUDOVIC ORBAN: Daca nu va exista cvorum la sedinta pentru votul de investitura, responsabilitatea apartine PSD

Prim-ministrul desemnat, Ludovic Orban, a declarat, joi, ca in cazul in care nu va exista cvorum la sedinta plenului reunit al Parlamentului in care urmeaza sa fie investit Guvernul, responsabilitatea apartine PSD, care boicoteaza o procedura constitutionala.

Ludovic Orban: USR se comporta ca PSD (VIDEO)

Premierul desmenat Ludovic Orban se declaramahnit de atituinea critica a USR fata de liberali si ii compara pe oamenii lui Dan Bara cu PSD-istii. Ma mahneste atitudinea pe care o au in ultima perioada.

Orban, despre boicotul PSD: O atitudine penibila

Ludovic Orban, premierul desemnat, a catalogat drept penibilaatitudinea PSD de a boicota sedinta plenului Parlamentului in care ar trebui votata investirea Guvernului OrbanII. Acesta a mai.

Ludovic Orban, despre votul de investitura a Guvernului: Daca nu se aduna cvorum este vina PSD (VIDEO)

Premierul interimar Ludovic Orban a sustinut, joi, ca daca nu va fi intrunit cvorumul la sedinta de plen de luni, 24 februarie, cand este programat votul de investitura al noului Guvern, vina va fi a celor de la.

Ludovic Orban, despre votul de investitura a Guvernului: Daca nu e cvorum, e vina PSD

Premierul Ludovic Orban a facut, joi, declaratii despre votul de investitura a noului Cabinet.

Cum arata vila lui Ludovic Orban. Premierul Romaniei are paza la poarta 24 din 24

Ludovic Orban este considerat cel mai sarac premier al Romaniei de dupa Revolutie. Acesta locuieste intr-o vila de 200 de metri patrati, langa Capitala. Cum arata imobilul sau? Cum arata vila lui Ludovic Orban? Ludovic Orbna, fost si actual prim-ministru al tarii, se considera un exemplu. Acesta detine o functie extrem de importanta, dar cu .

Cum a aparut Ludovic Orban, in plina criza guvernamentala. Declaratii de ultima ora de la Rasnov

In plina criza guvernamentala, Premierul Ludovic Orban si-a gasit timp pentru cateva ore de relaxare, imbinate cu munca. A decis sa faca acest lucru cu exact doua zile inainte de votul de investitura din Parlament. Cum a aparut Ludovic Orban, in plina criza guvernamentala in plina criza guvernamentala, Premierul Ludovic Orban si-a gasit timp pentru .

Ludovic Orban, declaratie surprinzatoare: USR se comporta ca PSD

Ludovic Orban este suparat de criticile USR la adresa liberalilor si la adresa sefului statului si ca USR a ajuns ca PSD, afirmatiile lui Orban fiind un atac fara precedent la USR.

LUDOVIC ORBAN, DESPRE GREEN DEAL: Va trebui sa ne facem un plan care sa prevada toate domeniile afectate

Premierul interimar, Ludovic Orban, a declarat joi ca tara noastra trebuie sa aiba un plan in legatura cu Green Deal, care sa identifice toate activitatile economice care vor fi afectate si, mai ales, cum pot fi prevenite efectele pe care le pot genera reglementarile aferente.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )