Libnet.ro
UNICEF

19:45

Ludovic Orban, declaratie surprinzatoare: USR se comporta ca PSD

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, declaratie surprinzatoare: USR se comporta ca PSD

Ludovic Orban este suparat de criticile USR la adresa liberalilor si la adresa sefului statului si ca USR a ajuns ca PSD, afirmatiile lui Orban fiind un atac fara precedent la USR. continuă pe Antena3

Ludovic Orban: USR se comporta ca PSD (VIDEO)

Premierul desmenat Ludovic Orban se declaramahnit de atituinea critica a USR fata de liberali si ii compara pe oamenii lui Dan Bara cu PSD-istii. Ma mahneste atitudinea pe care o au in ultima perioada.

Ludovic Orban: Suntem in procedura de declansare a alegerilor anticipate (VIDEO)

Premierul interimar Ludovic Orban a declarat, luni, obiectivul PNL este declansarea alegerilor anticipate, procedurile in acest sens fiind in plina desfasurare. Liberalii vor, prin acest demers, sa redea puterea.

ORBAN, DESPRE REPREZENTANTII USR: Aceasta atitudine ii plaseaza umar la umar langa PSD

Premierul Ludovic Orban spune ca este mahnit de atitudinea pe care o au reprezentantii USR in ultima perioada si crede ca aceasta ii plaseaza langa PSD.

Ludovic Orban, despre atitudinea celor din USR: Nu mi se pare fireasca. Daca asa considera ca pot obtine castig electoral, e o greseala din partea lor

Ludovic Orban s-a aratat dezamagit de atitudinea nefireasca a celor din USR, dupa ce acestia l-au criticat pe Klaus Iohannis fiindca a numit sefii marilor parchete fara avizul CSM. Liderul PNL a mai spus ca USR joaca politic cu scopul de a obtine un scor bun in alegeri.

Ludovic Orban, despre votul de investitura a Guvernului: Daca nu se aduna cvorum este vina PSD (VIDEO)

Premierul interimar Ludovic Orban a sustinut, joi, ca daca nu va fi intrunit cvorumul la sedinta de plen de luni, 24 februarie, cand este programat votul de investitura al noului Guvern, vina va fi a celor de la.

LUDOVIC ORBAN: Daca nu va exista cvorum la sedinta pentru votul de investitura, responsabilitatea apartine PSD

Prim-ministrul desemnat, Ludovic Orban, a declarat, joi, ca in cazul in care nu va exista cvorum la sedinta plenului reunit al Parlamentului in care urmeaza sa fie investit Guvernul, responsabilitatea apartine PSD, care boicoteaza o procedura constitutionala.

PSD reactioneaza: Obisnuit cu nemunca, Ludovic Orban incearca inutil sa dea vina pe parlamentarii PSD ca nu ii iese jocul de-a anticipatele

Reprezentantii PSD sustin ca premierul Ludovic Orban, obisnuit cu nemunca, incearca sa dea vina pe parlamentarii PSD ca nu ii iese jocul de-a anticipatele.

Robert Cazanciuc: Ludovic Orban e ipocritul numarul 1 al Romaniei. PNL afunda tara in criza

Vicepresedintele Senatului, Robert Cazanciuc, a reactionat dupa ce Ludovic Orban a declarat cadaca luni, la sedinta de investire a Guvernului, nu se aduna cvorum, este numai vina PSD deoarece social-democratii detin 42% din Parlament.

LUDOVIC ORBAN: Exista un grup Ultras al PSD care nu mai are nicio urma de ratiune si de bun simt

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti seara, dupa respingerea OUG privind anticipatele de Comisia juridica din Senat, ca exista un grup Ultras al PSD care nu mai are nicio urma de ratiune si de bun simt, care da votul orbeste, fara sa analizeze actele normative.

Ludovic Orban: Mihai Chirica nu mai are nicio legatura cu PSD de trei ani (VIDEO)

Liderul PNL Ludovic Orban a declarat, joi, in legatura cu posibilitatea ca Mihai Chirica sa candideze din partea liberalilor la Primaria Iasiului, ca acesta nu mai are nicio legatura cu PSD de multi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2414 seconds )