Libnet.ro
UNICEF

21:30

Ludovic Orban: USR se comporta ca PSD (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban: USR se comporta ca PSD (VIDEO)

Premierul desmenat Ludovic Orban se declaramahnit de atituinea critica a USR fata de liberali si ii compara pe oamenii lui Dan Bara cu PSD-istii. Ma mahneste atitudinea pe care o au in ultima perioada. continuă pe B1

Ludovic Orban, declaratie surprinzatoare: USR se comporta ca PSD

Ludovic Orban este suparat de criticile USR la adresa liberalilor si la adresa sefului statului si ca USR a ajuns ca PSD, afirmatiile lui Orban fiind un atac fara precedent la USR.

Cand ar putea avea loc alegerile locale, potrivit lui Ludovic Orban. Se va tine cont de sarbatorile ortodoxe

Premierul Ludovic Orban a precizat ca data de 14 iunie ar fi una rezonabila pentru organizarea alegerilor locale, avand in vedere ca pe 31 mai si 7 iunie, crestinii ortodocsi si cei catolici sarbatoresc Rusaliile. Cand ar putea avea loc alegerile locale, potrivit lui Ludovic Orban Mai mult decat atat, Premierul Ludovic Orban a comentat .

Ludovic Orban, despre votul de investitura a Guvernului: Daca nu se aduna cvorum este vina PSD (VIDEO)

Premierul interimar Ludovic Orban a sustinut, joi, ca daca nu va fi intrunit cvorumul la sedinta de plen de luni, 24 februarie, cand este programat votul de investitura al noului Guvern, vina va fi a celor de la.

inlocuirea alocatiilor copiilor cu vouchere. Ludovic Orban: Nu am spus niciodata asa ceva

Premierul Ludovic Orban a revenit asupra subiectului inlocuirii alocatiei copiilor cu vouchere, spunand ca nu lansat niciodata aceasta ipoteza pentru Romania, ci doar a dat exemplul altor tari in care se aplica aceasta varianta.

Florin Roman (PNL): Un blat ordinar intre USR si PSD, la audierile de azi din comisii (VIDEO)

Florin Roman, liderul deputatilor PNL, sustine ca USR si PSD au pus la cale un blat ordinar la prima serie de audieri a ministrilor propusi din comisiile de specialitate ale Parlamentului. A fost un.

LUDOVIC ORBAN: Exista un grup Ultras al PSD care nu mai are nicio urma de ratiune si de bun simt

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti seara, dupa respingerea OUG privind anticipatele de Comisia juridica din Senat, ca exista un grup Ultras al PSD care nu mai are nicio urma de ratiune si de bun simt, care da votul orbeste, fara sa analizeze actele normative.

PSD reactioneaza: Obisnuit cu nemunca, Ludovic Orban incearca inutil sa dea vina pe parlamentarii PSD ca nu ii iese jocul de-a anticipatele

Reprezentantii PSD sustin ca premierul Ludovic Orban, obisnuit cu nemunca, incearca sa dea vina pe parlamentarii PSD ca nu ii iese jocul de-a anticipatele.

Ludovic Orban, referitor la decizia PSD de a nu se prezenta la votul de investitura: Avem pregatita o solutie pentru aceasta atitudine de boicot

Dupa ce presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri ca cei din partidul pe care-l reprezinta nu vor fi prezenti la votul de investitura a Guvernului Orban II, premierul a spus ca au pregatit o solutie pentru haosul generat de cei din Opozitie.

Ludovic Orban, despre noii sefi ai Parchetelor: Si Codruta Kovesi a primit aviz negativ cand a fost propusa(VIDEO)

Premierul interimar Ludovic Orban a avut o prima reactie, joi, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a semnat decretele de numire a noilor sefi de parchete. Astfel, Gabriel Scutea va fi noul procuror general al.

Ludovic Orban: Mihai Chirica nu mai are nicio legatura cu PSD de trei ani (VIDEO)

Liderul PNL Ludovic Orban a declarat, joi, in legatura cu posibilitatea ca Mihai Chirica sa candideze din partea liberalilor la Primaria Iasiului, ca acesta nu mai are nicio legatura cu PSD de multi.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2369 seconds )