Libnet.ro
UNICEF

13:00

Ludovic Orban: Parlamentarii s-ar afla intr-un evident conflict de interese daca stabilesc data alegerilor generale, pentru ca interesul e sa ramana cat mai mult in functie. Analizam temeiul de atacare la CCR (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban: Parlamentarii s-ar afla intr-un evident conflict de interese daca stabilesc data alegerilor generale, pentru ca interesul e sa ramana cat mai mult in functie. Analizam temeiul de atacare la CCR (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a subliniat ca parlamentarii s-ar aflat intr-un evident conflict de interese daca ar stabili data alegerilor generale, in contextul in care au interesul sa isi prelungeasca. continuă pe B1

Ultima ora! Noi masuri de restrictii pregatite de Guvern, incepand cu 1 august. Anuntul fara precedent facut de Ludovic Orban

Premierul Romaniei a transmis in urma cu putin timp informatii legate de noile masuri care ar putea fi adoptate de Guvern, cu scopul evitarii raspandirii infectiei cu noul coronavirus. Ludovic Orban a dezvaluit ca aceste propuneri vor fi facute astazi, in cadrul sedintei CNSU, urmand ca in sedinta de guvern de miecuri sa fie adoptate.

LUDOVIC ORBAN: Vom recurge la detasarea cadrelor medicale acolo unde este nevoie

Premierul Ludovic Orban a afirmat marti, dupa intalnirea cu sindicalistii din sanatate, ca vor fi detasate cadre medicale in unitatile unde este nevoie, dupa ce autoritatile au apelat la voluntariat, insa ca raspunsul primit nu este la nivelul asteptarilor.

Ludovic Orban: Ne gandim la o majorare in etape a alocatiilor, dar procentul si ritmul depind de prognoze Ce a spus premierul despre cresterea pensiilor

Guvernul Orban va majora alocatiile copiilor in mai multe etape, iar procentul si rtimul de crestere depind de prognoze, a anuntat premierul. Premierul Ludovic Orban, despre cresterea pensiilor si a.

Masca de protectie, obligatorie si in spatii deschise? Ludovic Orban, anuntul pe care niciun roman nu dorea sa-l auda

In contextul cresterii explozive a numarului de cazuri, Ludovic Orban a anuntat in urma cu putin timp, posibilitatea impunerii unei masuri restrictive de purtare a mastii in spatii deschise si aglomerate. Vestea a venit dupa analiza rezultatelor testelor COVID-19, in urma unor weekend-uri extrem de aglomerate pe litoralul romanesc. Zonele aglomerate reprezinta un risc major .

LUDOVIC ORBAN: BPN al PNL, convocat sambata pentru definitivarea candidaturilor la alegerile locale

Biroul Politic National al PNL se va reuni sambata pentru a definitiva candidaturile la alegerile locale, a anuntat presedintele partidului, premierul Ludovic Orban.

LUDOVIC ORBAN: Discutam despre impunerea purtarii mastii de protectie si in aer liber, in spatiile aglomerate

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, ca se discutam despre purtarea obligatorie a mastii de protectie si in aer liber, in spatiile foarte aglomerate.

Marcel Ciolacu: Ludovic Orban sa vina in Parlament sa spuna daca pot fi organizate alegerile, daca pot fi deschise scolile si sa dea asigurari ca romanii pot merge in siguranta la vot

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, din nou, marti seara ca premierul Ludovic Orban ar trebui sa se prezinte in Parlament si sa explice daca alegerile locale pot fi organizate pe 27 septembrie,.

Ludovic Orban: Ma voi prezenta luni in Parlament. imi va fi foarte greu sa ma refer la toate temele, dar voi incerca

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca va merge lunea viitoare in Parlament pentru a prezenta masurile pentru gestionarea pandemiei de coronavirus in ceea ce priveste posibilitatea deschiderii scolilor si organizarii alegerilor locale, insa ii va fi destul de greu sa acopere toate temele, avand in vedere cele cinci minute pe care mi le acorda, cu mare generozitate, conducerea Camerei Deputatilor.

DOCUMENT Noi acte normative de sprijin a mediului de afaceri Ludovic Orban: Miliardul de euro a fost in prima lectura, obiectivul nostru este sa-l adoptam saptamana asta

Premierul Ludovic Orban a declarat marti ca Executivul are ca obiectiv sa aprobe in aceasta saptamana noi acte normative privind masuri de sprijin pentru mediul de afaceri, in baza unei alocari din fonduri europene in valoare de un miliard de euro. Referitor la granturile pentru digitalizarea IMM-rilor, premierul a precizat ca urmeaza sa fie adoptate in sedinta de vineri. Tot atunci, va fi discutat un memorandum privind Fondul Roman de Investitii. Vezi stadiul actelor normative privind relansarea economica.

Ce restrictii ar putea fi introduse din 1 august. Precizarile premierului Ludovic Orban, inainte de sedinta CNSU de marti (VIDEO)

ComitetulNational pentru Situatii de Urgenta se reuneste, marti, pentru a analiza noile propuneri de masuri privind prevenirea si limitarea epidemiei de coronavirus din tara, iar premierul Ludovic Orban.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )