Libnet.ro
UNICEF

17:30

Ludovic Orban participa la preluarea functiilor de catre noii ministri de la Finante, Economie, Transporturi si Agricultura

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ludovic Orban participa la preluarea functiilor de catre noii ministri de la Finante, Economie, Transporturi si Agricultura

Premierul Ludovic Orban participa, miercuri dupa-amiaza, la preluarea functiilor de catre noii ministri de la Finante, Economie, Transporturi si Agricultura. Si in cursul zilei de marti, Orban a fost alaturi de mai multi ministri la preluarea portofoliilor, fiind insotit si de presedintele Klaus Iohannis, informeaza News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Ludovic Orban participa la preluarea functiilor de catre noii ministri de la Finante, Economie, Transporturi si Agricultura

Premierul Ludovic Orban participa, miercuri dupa-amiaza, la preluarea functiilor de catre noii ministri de la Finante, Economie, Transporturi si Agricultura. Si in cursul zilei de marti, Orban a fost alaturi de mai multi ministri la preluarea portofoliilor, fiind insotit si de presedintele Klaus Iohannis.

Ludovic Orban participa la preluarea functiilor de catre noii ministri de la Finante si Economie

Premierul Ludovic Orban participa, miercuri dupa-amiaza, la preluarea functiilor de catre noii minis.

Siegfried Muresan, despre ministrii Guvernului Orban: S-au apucat din prima zi de treaba

Europarlamentarul Siegfried Muresan a transmis un mesaj pe Facebook in contextul preluarii portofoliilor de catre ministrii Guvernului Orban. Acesta a declarat ca noii ministri s-au apucat din prima zi de treaba.

Viktor Orban, mesaj pentru Ludovic Orban, dupa preluarea mandatului de PREMIER: Ungaria este pregatita sa coopereze. Pot sa va asigur

Premierul Ungariei, Viktor Orban, l-a felicitat, marti, peliderulPNL Ludovic Orban pentru numirea in functia de prim-ministru al Romaniei. Pot sa va asigur ca Ungaria este pregatita sa coopereze.

Guvernul Ludovic Orban a fost investit: Lista noilor ministri si cele mai importante informatii despre ei

Ludovic Orban a obtinut in Parlament votul de investitura pentru instalarea noului guvern. Acesta va fi format din 16 ministri si un vicepremier in persoana Ralucai Turcan. Raluca Turcan -.

VIDEO Prima sedinta oficiala a Guvernului Orban. Participa Iohannis: Am aflat ca situatia gasita in ministere este foarte proasta. Pesedistii au golit finantele publice in sedinta se va transa propunerea de comisar european

Guvernul condus de Ludovic Orban s-a intrunit astazi, in prima sedinta oficiala, la care ia parte si presedintele Klaus Iohannis, care a spus ca a aflat de la unii dintre noii ministri ca situatia gasita este foarte proasta. Seful statului a afirmat ca pesedistii au golit finantele publice si ca va fi foarte complicat de inchis bugetul pe acest an si de realizat bugetul pe anul viitor.

Digi24: Cum sa lucreze noii ministri cu toti acesti indivizi plantati acolo, ca niste mine antipersonal, de catre Dancila?

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a declarat, intr-o interventie telefonica la Digi 24, ca una din marile provocari ale noului guvern Ludovic Orban o reprezinta chiar ultimele numiri, facute pe ultima suta de metri, de fostul premier Viorica Dancila, care a pus, in fruntea mai multor institutii importante, persoane apropiate Rovanei Plumb si lui Gabriel Oprea.

Presedintele Iohannis, premierul Orban si noii ministri, la Palatul Victoria

Premierul Ludovic Orban, presedintele Klaus Iohannis si membrii Cabinetul au ajuns, luni seara, la Palatul Victoria, dupa ceremonia de depunere a juramantului investitura. Guvernul Ludovic Orban a fost invest.

Presedintele Iohannis, premierul Orban si noii ministri, la Palatul Victoria

Premierul Ludovic Orban, presedintele Klaus Iohannis si membrii Cabinetul au ajuns, luni seara, la P.

Ludovic Orban isi incepe mandatul de premier cu o inaugurare

Noul premier, Ludovic Orban, va avea miercuri un program foarte incarcat, de dimineata pana seara. Va fi un adevarat maraton mediatic, care va incepe cu o inaugurare, chiar daca abia si-a preluat mandatul de premier. Va participa la inaugurarea capacitatii de productie si mentenanta pentru transportorul de trupe 8x8 Piranha 5. La ora 12. 00 va conduce prima sedinta de Guvern, dupa care va participa la preluari de mandate ale unor ministri.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )