Libnet.ro
UNICEF

05:45

Ludovic Orban: Pensionarii vor putea iesi din case intr-un interval orar care urmeaza sa fie anuntat

Hotnews Hotnews,
 Ludovic Orban: Pensionarii vor putea iesi din case intr-un interval orar care urmeaza sa fie anuntat

Premierul Ludovic Orban a anuntat marti ca nu se instituie o interdictie totala de iesire din casa pentru persoanele peste 65 de ani, urmand a se stabili un interval orar in care pensionarii vor putea merge la magazine, farmacii sau sa se plimbe. continuă pe Hotnews

Premierul Ludovic Orban: Pensionarii vor putea parasi locuinta intre anumite ore

Premierul Ludovic Orban a sustinut o conferinta de presa la Palatul Victoria. Orban a explicat ca pensionarilor nu le va fi interzisa iesirea de la domiciliu pe tot parcursul unei zile, ci va exista un interval orar in care se vor putea plimba si vor putea face cumparaturile.

Premierul Ludovic Orban: Pensionarii vor putea parasi locuinta intre anumite ore LIVE TEXT si VIDEO

Premierul Ludovic Orban a sustinut o conferinta de presa la Palatul Victoria. Orban a explicat ca pensionarilor nu le va fi interzisa iesirea de la domiciliu pe tot parcursul unei zile, ci va exista un interval orar in care se vor putea plimba si vor putea face cumparaturile.

Modelul oficial al declaratiei cu care romanii vor putea iesi din locuinte in urmatoarea perioada

Grupul de Comunicare Strategica al Guvernului a publicat modelul oficial al declaratiei cu care romanii vor putea iesi din locuinte in urmatoarea perioada, in contextul starii de urgenta si a crizei cauzate de pandemia de coronavirus.

VIDEO Carantina totala in Romania. Orban: Va exista un interval orar in care persoanele de peste 65 de ani se vor putea deplasa Armata va fi implicata in misiuni de paza, de patrulare si la frontiera

Premierul Ludovic Orban a sustinut ca restrictiile de circulatie in privinta persoaneor varstnice nu inseamna ca acestea vor avea interdictie totala de a iesi din casa, existand un interval orar in care acestea se pot deplasa. El a precizat ca toare masurile vor fi reglementate prin ordonanta militara nr. Iesirea publica a sefului Guvernului vine dupa o intalnire avuta la Cotroceni cu presedintele Klaus Iohannis care a anuntat, la final, ca incepand de miercuri Romania intra in carantina totala, iar persoanele peste 65 de ani trebuie sa stea in casa. Ludovic Orban: Suntem gata sa ne asumam plata unei parti din dobanzi la achitarea ratelor catre banci.

Ludovic Orban, negativ la testul pentru COVID-19. Premierul va iesi din carantina

Rezultatul testului pentru coronavirus in cazul premierului Ludovic Orban este negativ, astfel ca seful Guvernului poate iesi din izolare pentru a-si relua activitatea la Palatul Victoria. Negativa a iesit si testarea unor membri ai Guvernului.

Ludovic Orban: Va exista un interval orar in care persoanele de peste 65 de ani se vor putea deplasa in afara locuintei (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a facut precizari cu privire la noile restrictii impuse in cadrul starii de urgenta, instituitaca urmare a crizei generate de raspandirea COVID-19 pe teritoriul.

Ludovic Orban nu este infectat cu coronavirus! Premierul isi reia activitatea la Palatul Victoria

Premierul Ludovic Orban a primit rezultatul testului pentru noul coronavirus, acesta fiind unul negativ. Orban iese din izolare si isi reia activitatea la Palatul Victoria.

Rezultatul testului pentru coronavirus in cazul premierului Ludovic Orban, negativ

Rezultatul testului pentru coronavirus in cazul premierului Ludovic Orban este negativ, astfel ca seful Guvernului poate iesi din izolare pentru a-si relua activitatea la Palatul Victoria.

Ludovic Orban, testat din nou pentru noul coronavirus

Premierul Ludovic Orban va fi din nou testat, luni, pentru noul coronavirus. Daca va iesi negativ, seful Executivului se va intoarce la Guvern.

Ludovic Orban: Romanii aflati in izolare sau in carantina vor fi monitorizati in permanenta printr-o aplicatie

Premierul Ludovic Orban a declarat, in cadrul unei conferinte de presa pe care a sustinut-o la Palatul Victoria, ca romanii izolati si cei aflati in carantina vor fi supravegheati electronic. Guvernul Romaniei si STS au dezvoltat o aplicatie care sa permita monitorizarea miscarilor acestora, a explicat Orban.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2258 seconds )