Libnet.ro
UNICEF

19:15

Ludovic Orban se plange din nou de lipsa banilor

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban se plange din nou de lipsa banilor

Ludovic Orban se plange din nou de lipsa banilor. Premierul spune ca in bugetul fiecarei institutii din subordine a gasit cate o gaura in buget. in plus, Orban spune ca este aproape imposibil sa acopere. continuă pe Antena3

Ludovic Orban anunta un nou dezastru: Sunt 43 de orase care nu mai au bani de salarii

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti seara, ca in momentul de fata sunt 43 de orase care nu mai dispun de bani de salarii si nici de functionare, dar urmeaza sa primeasca fonduri la rectificarea.

Viorica Dancila nu se dezminte! O noua GAFA, chiar in timp ce vorbea despre greselile de exprimare din trecut: L-a confundat, din nou, pe premierul Romaniei cu cel al Ungariei

Viorica Dancila gafeaza din nou, chiar in timp ce incerca sa explice greselile de exprimare din trecut. Liderul PSD l-a confundat din nou, in direct la TV, pe premierul Ludovic Orban cu prim-ministrul.

PREMIERUL LUDOVIC ORBAN: Majorarea salariului minim, stabilita dupa realizarea unui studiu de impact

Premierul Ludovic Orban a declarat, ieri, ca exista un anumit grad de urgenta in ceea ce priveste adoptarea deciziei de crestere a salariului minim, precizand ca ea trebuie luata cel tarziu pana la finale lunii noiembrie - inceputul lunii decembrie, astfel incat mediul de afaceri sa stie din timp.

Ludovic Orban, decizie importanta in legatura cu salariul minim. Ce trebuie sa afle imediat romanii

Premierul Ludovic Orban, fericit in urma reusitei de duminica, a luat o decizie importanta in legatura cu salariul minim. Ce trebuie sa afle romanii imediat? Ludovic Orban, decizie imporanta in legatura cu salariul minim Klaus Iohannis s-a impus autoritar in primul tur al alegerilor prezidentiale. in urma succesului rasunator, premierul Orban a oferit o declaratie .

Declaratii ingrijoratoare ale lui Ludovic Orban. Ce a spus premierul despre deficitul bugetar

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, ca in opinia sa nu exista sanse ca Romania sa se mentina .

Premierul Ludovic Orban, dupa intrarea in faliment a RADET: Ministrul Economiei se deplaseaza la ELCEN sa se asigure ca bucurestenii nu raman fara caldura si apa calda (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, dupace Curtea de Apel a decis intrarea in faliment a RADET, cal-a trimis de urgenta pe ministrul Economiei, Virgil Popescu, la ELCEN pentru a se asigura ca.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Premierul Ludovic Orban: Procesul electoral se deruleaza in conditii foarte bune. Avem semnalate doar incidente minore

Premierul Ludovic Orban a declarat ca procesul electoral se deruleaza in conditii foarte bune. Presedintele PNL a spus ca, pana duminica dupa amiaza, au fost semnalate doar incidente minore, nesemnifi.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Premierul Ludovic Orban: Procesul electoral se deruleaza in conditii foarte bune

Premierul Ludovic Orban a declarat ca procesul electoral se desfasoara duminica in conditii foarte bune. Procesul electoral se deruleaza in.

ALEGERI PREZIDENTIALE. Premierul Ludovic Orban a votat: Am votat pentru o Romanie normala. Romanii sa mearga la vot

Ludovic Orban a ajuns la ora 8:00 in sectia de votare de la Dobroesti, Ilfov, unde si-a exprimat optiunea de vot pentru primul tur al alegerilor prezidentiale.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Premierul Ludovic Orban a votat: Am votat pentru o Romanie normala. Romanii sa mearga la vot

Ludovic Orban a ajuns la ora 8:00 in sectia de votare de la Dobroesti, Ilfov, unde si-a exprimat optiunea de vot pentru primul tur al alegerilor prezidentiale.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )