Libnet.ro
UNICEF

17:00

Ludovic Orban anunta un nou dezastru: Sunt 43 de orase care nu mai au bani de salarii

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban anunta un nou dezastru: Sunt 43 de orase care nu mai au bani de salarii

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti seara, ca in momentul de fata sunt 43 de orase care nu mai dispun de bani de salarii si nici de functionare, dar urmeaza sa primeasca fonduri la rectificarea. continuă pe Antena3

Ludovic Orban anunta o reusita ISTORICA dupa statisticile BEC privind votul

Premierul Ludovic Orban considera ca la primul tur al alegerilor prezidentiale se va inregistra cea .

Premierul Ludovic Orban anunta ca doua stadioane ar putea fi gata pana la Euro 2020

Stadionul Ghencea si Arcul de Triumf au sanse mari sa fie gata pana la inceperea campionatului european de fotbal de anul viitor. Premierului Ludovic Orban spune ca acestea vor fi functionale chiar daca nu.

Ludovic Orban: Sincer, chestiunea aceasta cu dezbaterea mi se pare o tema secundara. Presedintele este si va fi intr-un dialog permanent cu romanii

Liderul PNL, premierul Ludovic Orban, a afirmat marti ca o dezbatere intre candidatii la prezidentiale este o chestiune secundara in conditiile in care presedintele Klaus Iohannis a raspuns intotdeauna.

Ludovic Orban: Daca vrea doamna Dancila sa faca dezbateri cu cineva sa faca cu mine, sa vorbim despre dezastrul pe care l-a lasat in calitate de premier demis

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, ca daca Viorica Dancila isi doreste o dezbatere ar putea sa participe la una cu el pentru a discuta despre dezastrul lasat dupa mandatul de.

Calamitate pentru 43 de orase din Romania. Anunt ireal facut de Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti seara, ca in momentul de fata sunt 43 de orase care nu mai.

Ludovic Orban se plange din nou de lipsa banilor

Ludovic Orban se plange din nou de lipsa banilor. Premierul spune ca in bugetul fiecarei institutii din subordine a gasit cate o gaura in buget. in plus, Orban spune ca este aproape imposibil sa acopere.

Ludovic Orban, referitor la scrisoarea PSD pentru Iohannis cu privire la dezbatere: Vom lua o decizie si o vom anunta

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, referindu-se la invitatia la dezbateri lansata de liderul PSD, Viorica Dancila, catre actualul sef al statului, Klaus Iohannis, ca va fi luata o decizie,.

Daniel Zamfir il pune la punct pe Ludovic Orban, dupa anuntul privind majorarea salariului minim

Senatorul Daniel Zamfir a lansat un nou atac, pe Facebook, la adresa premierului Ludovic Orban, pe care il acuza de ipocrizie dupa anuntul privind majorarea salariului minim. PRIM MINISTRUL IPOCRIT Cum.

Firea, atac direct la Ludovic Orban: Cand adoarme se gandeste la mine. Sunt o muza pentru el. il provoc la o dezbatere, sa vada tara ca e incompetent

Primarul general, Gabriela Firea, a afirmat ca il provoaca la o dezbatere pe Ludovic Orban, mai ales ca premierul adoarme si se trezeste cu ea in gand.

Premierul Ludovic Orban: Atrag atentia tuturor managerilor de spitale sa aiba grija ca tuturor cetatenilor romani care sunt spitalizati sa li se permita dreptul de vot

Premierul Ludovic Orban a lansat, sambata, la sediul MAI, o solicitare catre managerii de spitaleo solicitare catre managerii de spitale sa transmita cereri de urna mobila pentru ca tuturor cetatenilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )