Libnet.ro
UNICEF

15:30

Ludovic Orban: PNL va depune motiune de cenzura / negocierile privind sustinerea acestui demers incep marti

Hotnews Hotnews,
 Ludovic Orban: PNL va depune motiune de cenzura / negocierile privind sustinerea acestui demers incep marti

PNL va depune motiune de cenzura impotriva Guvernului, iar de marti liberalii vor incepe negocierile cu toate partidele si formatiunile parlamentare, cu exceptia PSD, in vederea sustinerii acestui demers, a anuntat luni presedintele partidului, Ludovic Orban, citat de Agerpres. continuă pe Hotnews

PNL depune motiune de cenzura impotriva Guvernului. Marti incep negocierile in Parlament

PNL va depune motiune de cenzura impotriva Guvernului, iar de marti liberalii vor incepe negocierile cu toate partidele si formatiunile parlamentare, cu exceptia PSD, in vederea sustinerii.

PNL depune la Avocatul Poporului sesizare privind modificarea Codului Fiscal

PNL depune luni la Avocatul Poporului sesizarea in vederea contestarii la Curtea Constitutionala a Ordonantei de Urgenta privind modificarea Codului Fiscal. Potrivit News. ro, sesizarea privind OUG 79/2017.

Ludovic Orban: Obiectivul nostru este sa depunem saptamana viitoare motiunea de cenzura

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat ieri ca obiectivul liberalilor este sa depuna saptamana viitoare motiunea de cenzura impotriva Guvernului.

PNL depune luni la Avocatul Poporului sesizarea in vederea contestarii la CCR a OUG de modificare a Codului Fiscal

PNL depune luni la Avocatul Poporului sesizarea in vederea contestarii la Curtea Constitutionala a Ordonantei de Urgenta privind modificarea Codului Fiscal.

Iulian Iancu, deputat PSD, il da in judecata pe Ludovic Orban ca urmare a acuzatiilor ca ar fi omul Gazprom in Parlamentul Romaniei

Iulian Iancu, presedintele Comisiei pentru Industrii si servicii din Camera Deputatilor, a anuntat, pe pagina sa de Facebook, ca-l va actiona in judecata pe liderul PNL, Ludovic Orban, dupa ce acesta a declarat, intr-o interventie la Adevarul Live, ca deputatul PSD face jocurile companiei rusesti Gazprom in Parlamentul Romaniei.

PNL a decis depunerea unei motiuni de cenzura impotriva Guvenrului Tudose

Biroul Executiv al PNL a decis astazi, in unanimitate, depunerea unei motiuni de cenzura impotriva Guvenrului Tudose, demers in vederea caruia liberalii vor negocia cu toate partidele in afara de PSD si vor organiza o serie de proteste in toate marile orase ale tarii.

PNL depune luni la Avocatul Poporului sesizarea in vederea contestarii la CCR a OUG de modificare a Codului Fiscal

PNL urmeaza sa depuna luni, la Avocatul Poporului, sesizarea in vederea contestarii la Curtea Constitutionala a Ordonantei de Urgenta privind modificarea Codului Fiscal. Sesizarea privind OUG 79/2017 va fi depusa la ora 13:00, de catre purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca si de catre deputatul Ioan Cupsa, presedintele Comisiei Juridice a PNL, potrivit News. ro.

Negocierile privind achizitia subsidiarelor Eurobank din tara noastra sunt aproape de finalizare

Banca Transilvania simbol bursier TLV) a anuntat astazi ca in ultimile saptamani s-au facut progrese semnificative in procesul de achizitie a subsidiarelor Eurobank din tara noastra, iar negocierile sunt aproape de finalizare, partile parcurgand ultimele etape in vederea semnarii unui acord.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )