Libnet.ro
UNICEF

00:07

LUDOVIC ORBAN: PNL solicita prelungirea termenului de dezbatere in Senat a OUG 114/2018

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: PNL solicita prelungirea termenului de dezbatere in Senat a OUG 114/2018

PNL va solicita prelungirea termenului de dezbatere in Senat a OUG 114/2018, pentru a se evita adoptarea tacita, a anuntat astazi presedintele liberalilor, Ludovic Orban. continuă pe Ziarul Bursa

Planul PNL pentru ingroparea Ordonantei lui Teodorovici. Ludovic Orban, anunt de ULTIM MOMENT despre Taxa pe lacomie

PNL face tot ce este posibil pentru abrogarea Ordonantei 114 Taxa pe lacomie), care ar putea trimite Romania in recesiune. Ludovic Orban a anuntat, miercuri, in Parlament, ca Partidul National Liberal va.

Liderul PNL, Ludovic Orban: OUG 114, CATASTROFALA pentru economie. Arunca Romania in RECESIUNE (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, avertizeazaincao dataca Ordonanta 114 este distructiva. Va afecta grav economia romaneasca si exita riscul sa arunce tara in recesiune, atrage atentia.

Ludovic Orban, dupa ce Kovesi a castigat votul din Comisia LIBE: Romania trebuie sa fructifice acest moment(VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a reactionat miercuri dupa ce Laura Coduta Kovesi a castigat votul din Comisia LIBE pentru postul de procuror-sef european. Liderul liberal a subliniat ca Romania.

Ludovic Orban, dupa ce PSD si USR vor sa sporeasca atributiile Jandarmeriei: Sa ii premiem pe jandarmi pentru comportamentul lor din 10 august?

Potrivit unui proiect PSD si USR, Jandarmeria primeste puteri si mai mari. Sa ii premiem pe jandarmi pentru comportamentul lor pe data de 10 august? Asta isi propune proiectul? Suntem categoric impotriva, a replicat liderul PNL Ludovic Orban.

Gigel Stirbu (PNL) solicita un audit public extern la SRTv

Presedintele Comisiei de cultura a Camerei Deputatilor, liberalul Gigel Stirbu, a transmis o adresa Curtii de Conturi prin care solicita efectuarea unui audit public extern la Societatea Romana de Televiziune SRTv).

Orban (PNL): Tariceanu este PIZONIERUL PSD. Cheia de la locul de detentie este tinuta de Dragnea

PNL acuza PSD ca tine la sertar cererea DNA in cazul Tariceanu, dupa ce Biroul permanent al Senatului a respins, luni, solicitarea liberalilor de a dezbate in plen cererea procurorilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )