Libnet.ro
UNICEF

20:15

Ludovic Orban: PNL nu va vota investirea urmatoarelor doua guverne si vom ajunge la anticipate. Jumatate dintre parlamentarii care s-au bucurat la motiune nu vor mai prinde urmatorul mandat

B1 B1,
Ludovic Orban: PNL nu va vota investirea urmatoarelor doua guverne si vom ajunge la anticipate. Jumatate dintre parlamentarii care s-au bucurat la motiune nu vor mai prinde urmatorul mandat

Parlamentarii PNL nu vor vota pentru investitura urmatoarelor doua guverne, astfel incat sa fie declansate alegerile anticipate, a declarat premierul Ludovic Orban, subliniind ca jumatate dintre cei care se. continuă pe B1

LUDOVIC ORBAN: PNL nu are nimic de discutat cu PSD

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca este o minciuna gogonata afirmatia ca PNL ar fi facut o intelegere cu PSD pentru ca motiunea de cenzura sa treaca, iar Guvernul sa ramana interimar pana la alegerile anticipate. PNL nu are nimic de discutat cu PSD, a subliniat Premierul.

Bogdan Chirieac: Ar trebui sa se puna punct carierei politice a lui Ludovic Orban. PNL nu are nicio vina, e un partid responsabil

Bogdan Chirieac a declarat ca, in opinia sa, cariera politica a lui Ludovic Orban ar trebui sa fie incheiata pentru ca adoptarea a 25 de ordonante de urgenta si a 31 de hotarari de guvern intr-o noapte este o masura anti-democratica.

Orban sustine ca daca trece motiunea de cenzura, PNL nu va mai vota investirea niciunui guvern, pentru a se ajunge la anticipate (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban anunta ca, in situatia in care motiunea de cenzura depusa de PSD si UDMR va fi votata, miercuri, in Parlament, parlamentarii PNL nu vor mai vota investirea urmatoarelor doua.

Planul lui Orban pentru anticipate: Daca trece motiunea, PNL nu va vota investirea altui Guvern

Premierul Ludovic Orban a declarat luni ca liberalii nu vor vota pentru investirea altui guvern in cazul in care motiunea de cenzura va fi adoptata in Parlament.

Orban: Parlamentarii PNL nu vor vota urmatoarele doua guverne. Obiectivul nostru sunt anticipatele Ce spune despre varianta ca PSD sa voteze Guvernul Orban la a doua propunere

Obiectivul PNL si al presedintelui Klaus Iohannis este clar sa determine declansarea alegerilor anticipate, astfel ca parlamentarii liberali nu vor vota urmatoarele doua propuneri de premier, pentru ca Parlamentul sa fie dizolvat, a declarat premierul demis Ludovic Orban, la Digi 24. intrebat ce se va intampla daca PSD va face majoritate si va vota Guvernul PNL la a doua propunere a presedintelui, Orban a raspuns: Cum sa votezi un guvern pe care l-ai demis? isi asuma toate riscurile.

Ce spune Ludovic Orban daca motiunea trece: Daca, dupa ce ne-au dat jos vor vota investirea aceluiasi Guvern, inseamna ca trebuie sa se caute

Premierul Ludovic Orban a precizat, marti seara, ca nu crede ca motiunea de cenzura initiata de PSD si UDMR va trece la votul programat miercuri, in Parlament. Premierul a spus ca PNL nu va vota niciun viitor Guvern, desi va fi unul tot liberal, pentru ca alegerile anticipate sa fie declansate.

Orban: Vom grabi cat mai mult procedurile pentru ca in 60 de zile sa reusim respingerea a doua guverne

Premierul demis, Ludovic Orban, a declarat, miercuri seara, ca doreste sa se ajunga cat mai repede la un deznodamant, dupa ce motiunea a fost votata, iar PNL va grabi cat mai mult procedurile pentru ca in 60 de zile sa reusim respingerea a doua guverne.

Orban sustine ca PNL nu ii va primi in partid pentru a candida la locale pe primarii care acum sunt in PSD (VIDEO)

Ludovic Orban da asigurari ca primarii care acum suntla PSD nu vor fi primiti sa candideze la viitoarele alegeri din partea PNL. Biroul Politic National a adoptat doua decizii in unanimitate. Prima.

Orban: Liberalii vor impiedica adoptarea motiunii de cenzura (VIDEO)

Ludovic Orban a declarat ca obiectivul liberalilor este de a impiedica adoptarea motiunii de cenzura a PSD, iar romanii sa isi poata alege primarii in doua tururi de scrutin. Biroul Politic National al.

Rares Bogdan: PNL il va propune premier tot pe Ludovic Orban

Prim-vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, miercuri, la Antena 3, ca PNL il va propune ca premier tot pe Ludovic Orban.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )