Libnet.ro
UNICEF

12:45

Ludovic Orban: Nu pot sa inteleg de ce s-a acceptat ca Biroul Electoral al Sectorului 1 sa isi desfasoare activitatea intr-o cladire a primariei, unde la etajul doi era, de fapt, o echipa de campanie a primarului Tudorache (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban: Nu pot sa inteleg de ce s-a acceptat ca Biroul Electoral al Sectorului 1 sa isi desfasoare activitatea intr-o cladire a primariei, unde la etajul doi era, de fapt, o echipa de campanie a primarului Tudorache (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, referindu-se la controversele privind numararea voturilor de la Sectorul 1, ca asteapta sa se faca o ancheta, iar cei care au incercat sa afecteze corectitudinea. continuă pe B1

Ludovic Orban, de Ziua varstnicilor: Cei mai multi dintre ei inteleg ca pensiile au fost majorate la nivelul maxim pe care ni-l permit situatia tarii si incercarile extrem de dificile prin care trecem

Prim-ministrul Romaniei, Ludovic Orban, a transmis un gand bun si recunostinta parintilor si bunicilor nostri, cu prilejul Zilei internationale a persoanelor varstnice. in mesajul sau, premierul.

Sorin Grindeanu: Dati-mi voie sa nu mai cred explicatiile celor de la Biroul Electoral Sectorul 1

Prim-vicepresedintele PSD Sorin Grindeanu a declarat, intrebat despre precizarile transmite de biroul electoral Sector 1 privind imaginile care arata persoane de la biroul electoral sector 1 si reprezentanti ai USR-PUS care umbla la sacii cu voturi, ca nu mai crede explicatiile transmite de BES1. EL a adaugat ca este un lucru foarte bun ca a fost deschis un dosar in rem la Parchetul General.

Biroul Electoral Municipal Bucuresti, despre deciziile contradictorii privind renumararea voturilor: Se impune interpretarea unitara a legii de catre BEC

Deciziile birourilor electorale de sector in scandalul fraudarii alegerilor in Capitala sunt contradictorii - Biroul Electoral Sector 5 a admis cererile de renumarare a voturilor, in timp ce Birourile Electorale Sector 2, 3 si 4 le-au respins, in conditiile legislatiei neclare privind renumararea voturilor. Biroul Electoral Municipal spune ca in acest caz se impune aplicarea corecta si interpretarea unitara a dispozitiilor privitoare la alegeri pe intreg teritoriul tarii, iar acest lucru poate fi facut numai de catre Biroul Electoral Central.

Dan Tudorache asteapta de la Biroul Electoral Sector 1 decizia de renumarare sau nu a voturilor

Biroul Electoral Central a respins cererea PSD de renumarare a voturilor la sectorul 1, insa Dan Tudorache mai asteapta o decizie, cea a Biroului Electoral Sector 1 BES1). Aceasta in conditiile in care PSD a inaintat si catre Biroul Electoral de Sector o solicitare de renumarare a voturilor, potrivit afirmatiilor candidatului PSD. Un alt birou electoral, cel de la Sectorul 5, a decis renumararea voturilor.

Prima decizie din Romania de anulare a scrutinului de duminica: Biroul Electoral anuleaza alegerile pentru functia de primar la Moldova Noua

Biroul Electoral Central BEC) a decis anularea alegerilor pentru functia de primar al orasului Moldova Noua din judetul Caras Severin si reluarea scrutinului, dupa ce a constatat nulitatea candidaturii lui Adrian Constantin Torma PSD), votat de 48,42% dintre cei care s-au prezentat la urne. BEC a constatat ca Biroul Electoral de circumscriptie Moldova Noua a admis candidatura lui Adrian Torma din partea PSD-Pro Romania desi anterior Tribunalul Caras Severin ii respinsese candidatura, intrucat documentul nu era semnat de liderii locali ai PSD si Pro Romania, conform legii.

Parchetul, sesizat de Biroul Electoral Municipal pentru acces ilegal la camerele video din birouri de la sectorul 1

Presedintele biroului electoral al circumscriptiei electorale nr. 42 a Municipiului Bucuresti a sesizat Parchetul Tribunalului Bucuresti in legatura cu aparitia imaginilor de pe camerele de supraveghere care arata persoane de la biroul electoral sector 1 care umbla la sacii cu voturi pentru Sectorul 1 al Capitalei.

Biroul Electoral Sector 1 intervine in scandalul imaginilor difuzate de Antena 3: Sacii cu voturi nu au parasit incaperea Prezentarea, denaturata Barbatul care cauta printre saci e angajat al Primariei

Biroul Electoral al Sectorului BES) 1 intervine in scandalul imaginilor difuzate miercuri seara de Antena 3 in care apar mai multe persoane care ar umbla la sacii de voturi dintr-o incapere a BES si folosite ca argument de catre PSD pentru a cere renumararea voturilor. Biroul Electoral spune ca niciun sac cu voturi nu a fost scos din incaperea securizata si ca prezentarea imaginilor a fost denaturata in scopul inducerii in eroare a publicului.

BARNA: Observatorii USR nu au atins sacii cu voturi la Biroul Electoral al Sectorului 1

Copresedintele USR PLUS Dan Barna a respins, azi, ipoteza ca reprezentantii aliantei ar fi putut interveni in procesul electoral, precizand ca imaginile difuzate miercuri seara surprind momente care au avut loc in seara zilei de luni, iar reprezentantii USR PLUS nu au atins sacii cu voturi din Biroul Electoral al Sectorului 1, conform Agerpres.

JANDARMERIA, DESPRE INCIDENTUL DE LA BIROUL ELECTORAL DIN SECTORUL 1: Nimeni nu a patruns in zona restrictionata

Directia Generala de Jandarmi a Municipiului Bucuresti a comentat, joi, in privinta filmarii prezentata de Antena 3 in care sunt prezentate mai multe persoane care intra in camera in care sunt depozitati sacii cu voturi din Biroul Electoral Sector 1, printr-un comunicat de presa.

Voturile din sectorul 5 la alegerile de duminica se renumara, a decis Biroul Electoral de Sector Decizia, contestata de Piedone Si la Calarasi s-a decis renumararea voturilor

Biroul Electoral al Sectorului 5 a decis renumararea voturilor pentru primarul de sector, a anuntat miercuri candidatul dreptei, Cristian Bacanu. Cristian Popescu Piedone, ales primar la sectorul 5 in urma alegerilor de duminica, a contestat decizia. Reprezentantii PSD au precizat, intr-o postare pe Facebook, ca Biroul Electoral a decis sa fie renumarate voturile si la Calarasi.

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2424 seconds )