Libnet.ro
UNICEF

15:16

Ludovic Orban, de Ziua varstnicilor: Cei mai multi dintre ei inteleg ca pensiile au fost majorate la nivelul maxim pe care ni-l permit situatia tarii si incercarile extrem de dificile prin care trecem

B1 B1,
Ludovic Orban, de Ziua varstnicilor: Cei mai multi dintre ei inteleg ca pensiile au fost majorate la nivelul maxim pe care ni-l permit situatia tarii si incercarile extrem de dificile prin care trecem

Prim-ministrul Romaniei, Ludovic Orban, a transmis un gand bun si recunostinta parintilor si bunicilor nostri, cu prilejul Zilei internationale a persoanelor varstnice. in mesajul sau, premierul. continuă pe B1

LUDOVIC ORBAN: Pensiile au fost majorate la nivelul maxim pe care ni-l permite situatia tarii

Pensiile au fost majorate la nivelul maxim pe care il permit situatia tarii si incercarile extrem de dificile prin care trecem, a aratat premierul Ludovic Orban, in mesajul transmis joi de Ziua internationala a varstnicilor.

LUDOVIC ORBAN: Ziua pentru constientizarea risipei alimentare provoaca la gasirea solutiilor pentru restabilirea echilibrului

Ziua internationala de constientizare asupra risipei alimentare semnaleaza un aspect anormal al raportarii la alimente din partea unui numar semnificativ de oameni, dar provoaca, totodata, la gasirea de solutii in vederea restabilirii echilibrului, a transmis, astazi, premierul Ludovic Orban.

Se reintroduc restrictii noi! Ludovic Orban a facut anuntul chiar in seara aceasta

Premierul Romaniei, Ludovic Orban a anuntat ca Romania va reintroduce restrictii noi, pentru cetatenii care vin din alte state cu un nivel de infectare mai ridicat. Se reintroduc noi restrictii. Anuntul facut de Ludovic Orban Miercuri, premierul Ludovic Orban a anuntat ca Romania va reintroduce restrictii pentru cei care vin din alte tari care au .

Ludovic Orban: Reintroducem restrictii pentru cei care vin din tarile care au un nivel de infectare mai mare decat Romania

Ludovic Orban a vorbit miercuri seara, in cadrul unei conferinte de presa despre reintroducerea masurilor de protectie impotriva raspandirii noului coronavirus, cand vine vorba despre circulatia.

Ludovic Orban, dupa demiterile din partid: E vorba de filiale care nu au avut performanta. Ce spune despre Violeta Alexandru si PNL Bucuresti

Presedintele PNL Ludovic Orban a declarat miercuri in sedinta Comitetul Politic National al PNL ca mai multi presedinti de filiale din tara care au obtinut un scor sub 27% la alegerile locale si-au dat demisia de onoare. in ce priveste PNL Bucuresti, acolo unde filiala condusa de Violeta Alexandru a obtinut doar 19%, Orban a explicat ca rezultatul e datorat faptului ca partidul a sprijinit un candidat independent.

Ludovic Orban anunta remanierea Guvernului dupa alegerile locale. Executivul se desparte de ministrii care au obtinut alte functii la alegerile locale 2020

Mai multi ministri PNL au candidat la alegerile locale 2020. Pentru ca exista si castigatori, premierul Ludovic Orban este nevoie sa se desparta de acestia si sa anunte o remaniere.

Ludovic Orban, la inceputul anului universitar: Pandemia de COVID-19 ne-a impus restrictii, dar nu vom permite sa afecteze accesul tinerilor la educatie si formare, in cea mai frumoasa si prolifica perioada a vietii

Premierul Ludovic Orban a transmis, joi, cu ocazia deschiderii noului an universitar ca, in contextul pandemiei de coronavirus, sistemul de educatia a fost unul dintre cele care au trebuit sa se adapteze rapid la.

Mihai Gadea, imaginea serii: Cine sunt cei care au venit sa petreaca cu Ludovic Orban si Nicusor Dan

Mihai Gadea i-a prezentat, duminica seara, pe cei care au venit sa petreaca cu premierul Ludovic Orban si Nicusor Dan, imediat dupa aflarea rezultatelor exit poll-urilor pentru Bucuresti.

Ludovic Orban, catre reprezentantii sectorului HoReCa: Vad priviri nu foarte dragastoase de la dumneavoastra, dar sa stiti ca nu am inventat eu COVID-ul. Cautam in continuare solutii pentru a tine in picioare acest domeniu (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban spune ca Executivul cauta in continuare solutii pentru a sprijini industria ospitalitatii, unul dintre sectoarele cele mai afectate de pandemia de coronavirus. Prezent, joi la Conferinta Na.

Ludovic Orban: Nu pot sa inteleg de ce s-a acceptat ca Biroul Electoral al Sectorului 1 sa isi desfasoare activitatea intr-o cladire a primariei, unde la etajul doi era, de fapt, o echipa de campanie a primarului Tudorache (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, referindu-se la controversele privind numararea voturilor de la Sectorul 1, ca asteapta sa se faca o ancheta, iar cei care au incercat sa afecteze corectitudinea.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )