Libnet.ro
UNICEF

13:45

Ludovic Orban spune ca nu a fost surprins ca motiunea a trecut: De ce sa ma surprinda? Se coalizeaza fortele retrograde

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban spune ca nu a fost surprins ca motiunea a trecut: De ce sa ma surprinda? Se coalizeaza fortele retrograde

Ludovic Orban a declarat ca nu a fost suprins ca motiunea a trecut, iar Guvernul a fost demis de Parlament. Nu! De ce sa ma surprinda? a precizat liderul PNL, adaugand ca se coalizeaza fortele retrograde. continuă pe Antena3

Ludovic Orban, anunt inainte de motiunea de cenzura: E posibil sa candidez pentru parlamentare

Premierul Ludovic Orban a vorbit, marti, despre strategia pe care o va urma partidul in perioada urmatoare si a anuntat ca este posibil sa candideze la parlamentare: E posibil.

Guvernul Orban a fost demis. Motiunea de cenzura a trecut cu 261 de voturi favorabile

Motiunea de cenzura initiata de PSD si sustinuta de UDMR, impotriva Guvernului Orban, a trecut in Parlament cu 261 de voturi favorabile, a anuntat liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu.

Ce spune Ludovic Orban daca motiunea trece: Daca, dupa ce ne-au dat jos vor vota investirea aceluiasi Guvern, inseamna ca trebuie sa se caute

Premierul Ludovic Orban a precizat, marti seara, ca nu crede ca motiunea de cenzura initiata de PSD si UDMR va trece la votul programat miercuri, in Parlament. Premierul a spus ca PNL nu va vota niciun viitor Guvern, desi va fi unul tot liberal, pentru ca alegerile anticipate sa fie declansate.

Prima reactie a lui Ludovic Orban, dupa ce a picat Guvernul. Ce se intampla acum

Guvernul Orban a picat! Motiunea de cenzura a trecut cu 261 de voturi pentru si 139 de voturi imppotriva. Ludovic Orban a facut primele declaratii in plenul Parlamentului. Iata ce a declarat. Prima reactie a lui Ludovic Orban, dupa ce a picat Guvernul Buna ziua! Un parlament dominat de forte retrograde, parlamentari nascuti din pixul .

Alina Gorghiu, reactie dupa ce Guvernul Orban a fost demis: Propunerea noastra de premier ramane Ludovic Orban

Alina Gorghiu, senator PNL, a avut o prima reactie dupa ce motiunea de cenzura a trecut, iar Guvernul Orban a fost demis.

Ludovic Orban, inainte de motiunea de cenzura: Suntem pregatiti pentru orice varianta!

Ludovic Orban a sustinut o scurta declaratie de presa inaintea votului motiunii de cenzura. Premierul sustine ca Guvernul este pregatit pentru orice varianta.

Cine ar putea sa il inlocuiasca pe Ludovic Orban in functia de Premier. Legaturile cu Ponta si Dragnea

Sedinta reunita a celor doua Camere, in Parlamentul Romaniei, se voteaza motiunea de cenzura initiata de PSD si UDMR impotriva actualului Guvern, condus de Ludovic Orban, este in plina desfasurare. Nici nu s-a ajuns la un vot final si dej se fac speculatii si pariuri pe cine ii va lua locul lui Ludovic Orban la .

LUDOVIC ORBAN: PNL nu are nimic de discutat cu PSD

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca este o minciuna gogonata afirmatia ca PNL ar fi facut o intelegere cu PSD pentru ca motiunea de cenzura sa treaca, iar Guvernul sa ramana interimar pana la alegerile anticipate. PNL nu are nimic de discutat cu PSD, a subliniat Premierul.

Orban: Dupa evaluarea mea, motiunea de cenzura nu are sanse sa treaca

Premierul Ludovic Orban a declarat, duminica seara, la Romania TV, ca din punctul sau de vedere motiunea de cenzura nu are sanse sa treaca si ca, din evaluarea sa, PSD si UDMR nu mai au cu cine negocia, desi liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, afirmase ca mai are nevoie de un singur vot, potrivit Mediafax.

Ludovic Orban, inaintea motiunii: Suntem pregatiti pentru orice varianta

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri, inaintea votului pentru motiunea de cenzura, ca liberalii sunt pregatiti pentru orice varianta.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,24 seconds )