Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ludovic Orban: Presedintele si cu mine am hotarat ca cel mai bine este sa organizam alegeri anticipate Ce a raspuns premierul atunci cand a fost intrebat daca isi da DEMISIA (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban: Presedintele si cu mine am hotarat ca cel mai bine este sa organizam alegeri anticipate Ce a raspuns premierul atunci cand a fost intrebat daca isi da DEMISIA (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat, vineri, dupa discutiile cu presedintele Klaus Iohannis, ca s-a luat decizia ca varianta cea mai buna pentru Romania este organizarea de alegeri. continuă pe B1

Ludovic Orban: Presedintele si cu mine am hotarat ca cel mai bine este sa organizam alegeri anticipate Ce a raspuns premierul atunci cand a fost intrebat daca isi da DEMISIA

Premierul Ludovic Orban a anuntat, cvineri, dupa discutiile cu presedintele Klaus Iohannis ca s-a luat decizia ca cel mai bine pentru Romania este organizarea de alegeri anticipate. Presedintele si.

SCHIMB DE GENERATII Mbappe este cel mai bine cotat fotbalist al lumii: 265,2 milioane de euro

Generatia lui Messi si Ronaldo este pe cale sa fie inlocuita de aceea a lui Mbappe si Sterling. Primul pas a fost deja facut, ultimii doi sunt acum fotbalistii cu cea mai mare cota la nivel mondial. Atacantul francez al echipei PSG, Kylian Mbappe, este in acest moment jucatorul cel mai valoros din lume, fiind evaluat de Observatorul fotbalului CIES) la 265,2 milioane de euro.

Ludovic Orban, intalniri la Bruxelles cu mai multi lideri europeni

Premierul Ludovic Orban a avut in prima zi a vizitei sale la Bruxelles intalniri cu mai multi lideri.

LUDOVIC ORBAN, DUPA INTALNIREA CU KLAUS IOHANNIS: Eu si presedintele am decis organizarea alegerilor anticipate

ACTUALIZARE - Ludovic Orban: Romanii au aratat clar la referendum, la alegerile pentru PE si prezidentiale ca nu mai vor PSD la putere, ca Parlamentul este dominat de PSD si actioneaza ca o frana si este absolut necesar ca puterea sa revina la popor si cetatenii sa-si aleaga reprezentatii si Parlamentul sa fie oglinda fidela a optiunilor cetatenilor romani, care sa fructifice la maxim beneficiile apartenentei la UE --- Premierul Ludovic Orban a declarat dupa intalnirea cu presedintele Klaus Iohannis, ca a hotarat ca cel mai bine pentru Romania este organizarea alegerilor anticipate. Orban a evitat sa spuna daca va demisiona din functie, precizand ca nu vrea sa dezvaluie strategia dar ca vor fi aplicate cele mai bune solutii pentru declansarea procedurii de anticipate.

VIDEO Orban, dupa discutiile cu Iohannis: Eu si presedintele am decis ca cel mai bine pentru Romania este sa organizam alegeri anticipate

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri, la finalul discutiilor cu presedintele Iohannis, ca au convenit organizarea alegerilor anticipate, sustinand ca reprezinta cea mai buna solutie pentru Romania.

Scenariu exploziv in politica: Demisia lui Ludovic Orban, pana pe 15 februarie

Sursele din PNL afirma ca pentru realizarea alegerilor parlamentare anticipate odata cu cele locale, premierul Ludovic Orban este hotarat sa demisioneze din functia de prim-ministru.

Ludovic Orban, despre alegerea primarilor in doua tururi: PNL e cel mai mare sustinator. Vom cauta cea mai buna solutie (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca PNL este cel mai mare sustinator al alegerii primarilor in doua tururi si ca se va cauta cea mai buna solutie in acest sens. PNL e cel mai mare.

Ludovic Orban, la intalnirea cu presedintele Consiliului European: Romania sprijina deplin promovarea Agendei Strategice a UE

Premierul Ludovic Orban a avut in prima zi a vizitei sale la Bruxelles intalniri cu mai multi lideri europeni, printre care presedintele Consiliului European, Charles Michel, si negociatorul-sef al Uniunii pentru retragerea Regatului Unit din UE, Michel Barnier.

LUDOVIC ORBAN: Programele Rabla si Rabla Plus vor fi reluate din luna martie

Guvernul va continua sa finanteze Programele Rabla si Rabla Plus, care vor fi reluate, cel mai probabil, din luna martie, a declarat premierul Ludovic Orban.

Ludovic Orban, intrevedere cu presedintele Parlamentului European. Cei doi au discutat despre aderarea Romaniei la spatiul Schengen

Premierul Ludovic Orban a avut miercuri, la Bruxelles, o intrevedere cu presedintele Parlamentului European, David Sassoli. Orban a vorbit, printre altele, despre cat de importanta este pentru Romania.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2351 seconds )