Libnet.ro
UNICEF

08:30

Scenariu exploziv in politica: Demisia lui Ludovic Orban, pana pe 15 februarie

Antena3 Antena3,
Scenariu exploziv in politica: Demisia lui Ludovic Orban, pana pe 15 februarie

Sursele din PNL afirma ca pentru realizarea alegerilor parlamentare anticipate odata cu cele locale, premierul Ludovic Orban este hotarat sa demisioneze din functia de prim-ministru. continuă pe Antena3

DISCUTII OFICIALE, LA INCEPUT DE AN Ludovic Orban, in periplu la Bruxelles

Prim-ministrul Ludovic Orban se va afla, de maine pana joi, in vizita de lucru la Bruxelles, unde se va intalni cu oficiali europeni si ai NATO, potrivit unui comunicat de presa al Guvernului.

Ludovic Orban, despre autostrada Comarnic-Brasov: Pana la finalul lunii luam o decizie clara despre cum o facem

Premierul Ludovic Orban a declarat luni seara, intr-o emisiune la Digi24, ca pana la finalul lunii ianuarie va fi luata o decizie clara privind realizarea autostrazii Comarnic-Brasov, el subliniind ca exista doar doua variante de finantare pentru acest proiect: fie de la buget, fie prin parteneriat public-privat PPP).

Ludovic Orban, intrevedere cu presedintele Parlamentului European. Cei doi au discutat despre aderarea Romaniei la spatiul Schengen

Premierul Ludovic Orban a avut miercuri, la Bruxelles, o intrevedere cu presedintele Parlamentului European, David Sassoli. Orban a vorbit, printre altele, despre cat de importanta este pentru Romania.

Iohannis: Cred ca anticipatele sunt posibile. Chiar vineri voi avea o discutie cu Ludovic Orban (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca doreste sa fie organizate alegeri anticipate si ca va discuta vineri cu premierul Ludovic Orban despre acest subiect. Eu cred ca sunt posibile si ma voi implica.

LUDOVIC ORBAN: NATO e fundamentala pentru Romania

Organizatia Tratatului Nord-Atlantic este fundamentala pentru Romania, iar angajamentul tarii noastre la succesul Aliantei este solid, a declarat premierul Ludovic Orban, joi, la sediul NATO, potrivit G4Media.

Ludovic Orban, intalnire cu europarlamentarii romani, la Bruxelles: Ce subiecte au fost pe agenda discutiilor

Premierul Ludovic Orban s-a intalnit, miercuri, la Bruxelles, cu membrii romani in Parlamentul European. in discutiile cu alesii romani din Legislativul european, seful Guvernului s-a referit la mai.

Ludovic Orban s-a intalnit, la Bruxelles, cu vicepresedintii executivi ai Comisiei Europene si cu comisarul Adina Valean: Care au fost subiectele discutate

Premierul Ludovic Orban s-a intalnit, miercuri, in a doua zi a vizitei sale la Bruxelles, cu vicepresedintii executivi ai Comisiei Europene, Margrethe Vestager si Valdis Dombrovskis, precum si cu comisarul.

Se maresc sau nu alocatiile copiilor in 2020? Ludovic Orban vine cu primele scuze, parintii sunt revoltati

Premierul Ludovic Orban a facut mai multe declaratii despre marirea alocatiilor copiilor in 2020, dar parintii nu stiu nici pana acum daca anul acesta copiii vor beneficia de mai multi bani de la bugetul de stat.

LUDOVIC ORBAN: Termenul de prezentare a proiectelor de hotarare pentru reorganizarea ministerelor este 15 ianuarie

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, ca termenul de prezentare a proiectelor de hotarare pentru reorganizarea ministerelor este 15 ianuarie.

Ludovic Orban: Nu putem sa consideram un partener serios actualul Guvern de la Chisinau

Premierul roman Ludovic Orban sugereaza ca Romania nu are incredere in Guvernul Republicii Moldova, condus de prim-ministrul Ion Chicu. Ludovic Orban considera ca ceea ce se intampla actualmente la Chisinau este o involutie pentru Republica Moldova.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )