Libnet.ro
UNICEF

14:15

Ludovic Orban: Romania are un guvern legitim, in ciuda unui boicot penibil si rusinos facut de doua formatiuni politice Sedinta informala a noului cabinet, luni seara, la Palatul Victoria (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban: Romania are un guvern legitim, in ciuda unui boicot penibil si rusinos facut de doua formatiuni politice Sedinta informala a noului cabinet, luni seara, la Palatul Victoria (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, dupa ce cabinetul sau a trecut de votul din Parlament, ca noul guvern va avea o sedinta informala luni seara. De asemenea, prim-ministrul a precizat ca se. continuă pe B1

VIDEO: Orban, dupa investirea Guvernului PNL: Romania are un guvern legitim, in ciuda unui boicot penibil si rusinos

Romania are un guvern legitim, in ciuda unui boicot penibil si rusinos din partea PSD si Pro Romania, a declarat premierul desemnat, Ludovic Orban, dupa votul de investitura acordat Guvernului PNL.

Ludovic Orban, prima decizie in calitate de premier: Guvernul PNL propune un alt comisar european

Premierul desemnat Ludovic Orban a declarat, luni, ca Romania are un guvern legitim care a obtinut votul Parlamentului, in ciuda boicotului penibil si rusinosfacut de PSD si Pro Romania. Ludovic.

Orban: in ciuda boicotului PSD, am incredere ca vom reusi luni sa dam Romaniei un guvern legitim

Ludovic Orban, presedintele PNL si premierul desemnat, este convins ca Guvernul liberal va fi investit luni in Parlament, in ciuda boicotului anuntat de PSD. in ciuda boicotului, am incredere ca vom reus.

Orban: in ciuda boicotului PSD, am incredere ca vom reusi luni sa dam Romaniei un guvern legitim

Ludovic Orban, presedintele PNL si premierul desemnat, este convins ca Guvernul liberal va fi investit luni in Parlament, in ciuda boicotului anuntat de PSD. in ciuda boicotului, am incredere ca vom.

Ludovic Orban, despre ultimele calcule privind investirea Guvernului: Putem obtine intre 237 si 243 de voturi

Premierul desemnat Ludovic Orban s-a declarat increzator, duminica seara, ca guvernul sau va primi luni in Parlament votul de investitura, in ciuda boicotului PSD.

Ludovic Orban, catre Klaus Iohannis: Aveti un partener de incredere in Guvernul Romaniei (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban l-a asigurat, luni, pe presedintele Klaus Iohannis ca are un partener in noul guvern. Domnule presedinte, incepand de azi, aveti un partener in Guvernul Romaniei, de increder.

Ludovic Orban: Exista o necesitate absoluta ca Romania sa aiba un guvern legitim

Liberalul Ludovic Orban, insarcinat de seful statului cu misiunea formarii unui guvern dupa destitui.

Ultimele calcule pentru Guvernul Ludovic Orban. Pe cate voturi mizeaza premierul desemnat

Premierul desemnat, Ludovic Orban, si-a exprimat convingerea ca luni, la votul de investitura in Parlament al cabinetului sau, PNL va reusi sa dea Romaniei un guvern legitim, responsabil. Dupa discutiile.

Ce ii cere Victor Ponta lui Ludovic Orban pentru a vota noul Guvern

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, duminica seara, ca parlamentarii acestei formatiuni nu vor merge luni in Parlament, la votul de investire a noului Guvern, daca Ludovic Orban nu va.

Viorica Dancila, atac dur la adresa lui Ludovic Orban: Va fi un vot pentru instalarea unui premier expert in plangeri penale

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat, la Arad, ca luni, in Parlament, va fi un vot pentru instalarea noului Guvern si a unui premier expert in plangeri penale, care parca joaca intr-o scena de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )