Libnet.ro
UNICEF

22:45

Ludovic Orban: Proiectul Planului National de Rezilienta si Recuperare va fi prezentat luni (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban: Proiectul Planului National de Rezilienta si Recuperare va fi prezentat luni (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat, vineri, ca proiectul Planului National de Recuperare si Rezilienta va fi prezentat luni, urmand ca acesta sa intre in dezbatere publica. Amintim ca Planul National de. continuă pe B1

ORBAN: Luni vom prezenta proiectul Planului National de Rezilienta si Recuperare

Prim-ministrul Ludovic Orban a declarat, vineri, la Bacau, ca proiectul Planului National de Recuperare si Rezilienta va fi prezentat luni, urmand ca acesta sa intre in dezbatere publica, conform Agerpres.

Presa internationala, despre Ludovic Orban: Premierul roman s-a distantat de omologul sau maghiar, Viktor Orban, dupa ce Ungaria si Polonia au blocat bugetul UE si planul european de relansare

Reactia premierului Ludovic Orban, in contextul blocarii de catre Ungaria si Polonia a planului european de relansare, face inconjurul presei internationale. Cele doua state din centrul Europei nu sunt de acord.

Ludovic Orban: Blocarea bugetului de catre Ungaria si Polonia afecteaza negativ intreaga Uniune Europeana

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, ca blocarea planului european de relansare de catre Ungaria si Polonia afecteaza negativ intreaga Uniune Europeana. Amintim ca UngariasiPolonianu sunt.

Ludovic Orban: Blocarea bugetului de catre Ungaria si Polonia afecteaza negativ intreaga Uniune Europeana UPDATE

Blocarea planului european de relansare de catre Ungaria si Polonia afecteaza negativ intreaga Uniune Europeana, a afirmat joi premierul Ludovic Orban, intr-un interviu pentru AFP, cu cateva ore inaintea unui summit al celor 27.

Ludovic Orban: Suntem extrem de determinati sa realizam proiectul Autostrazii Moldovei - A7

Premierul Ludovic Orban a fost prezent vineri la receptia lucrarilor variantei ocolitoare a municipiului Radauti. Acesta a felicitat constructorul care a finalizat proiectul cu luni bune inainte fata de perioada.

LUDOVIC ORBAN: Avem un memorandum privitor la structura Comitetului national de conducere a campaniei de vaccinare

Premierul Ludovic Orban a declarat ca Guvernul este pregatit cu un memorandum privind structura Comitetului national de conducere a campaniei de vaccinare impotriva COVID-19.

LUDOVIC ORBAN: Am propus ca luni sa organizam o sedinta de Guvern pentru a adopta rectificarea bugetara

Premierul Ludovic Orban a anuntat, astazi, ca Guvernul se va reuni, luni, in sedinta pentru a adopta rectificarea bugetara, dupa ce proiectul rectificarii a fost discutat, in prima lectura, in aceasta saptamana.

Ludovic Orban: Suntem pregatiti cu un memorandum privitor la structura Comitetului national de conducere a campaniei privind vaccinarea

Premierul Ludovic Orban a declarat ca Guvernul este pregatit cu un memorandum privind structura Comitetului national de conducere a campaniei de vaccinare impotriva COVID-19. Seful Executivului a adaugat ca Valeriu Gheorghita, medic la Spitalul Militar Central, va conduce campania si va fi secondat de secretarul de stat din Ministerul Sanatatii Adrian Baciu.

OUG privind rectificarea bugetara, in prima lectura la sedinta de Guvern de miercuri Ludovic Orban: Sa nu-si imagineze vreun primar ca primeste bani pe ochi frumosi (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca in sedinta de Guvern de miercuri va fi analizat, in prima lectura, proiectul de Ordonanta de Urgenta privind rectificarea bugetara. Ministerele Sanatatii,.

Ludovic Orban, mesaj categoric pentru Ungaria. Ce a transmis premierul Romaniei

Joi, 19 noiembrie, premierul Romaniei Ludovic Orban a indemnat Ungaria si Polonia sa aprobe bugetul Uniunii Europene si fondul de relansare economica. Ludovic Orban, mesaj categoric pentru Ungaria Joi, Ludovic Orban a indemnat cele doua state membre UE sa renunte la blocarea procedurilor de adoptare a bugetului Uniunii Europene si a fondului de relansare economica.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )