Libnet.ro
UNICEF

19:30

LUDOVIC ORBAN: Am propus ca luni sa organizam o sedinta de Guvern pentru a adopta rectificarea bugetara

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Am propus ca luni sa organizam o sedinta de Guvern pentru a adopta rectificarea bugetara

Premierul Ludovic Orban a anuntat, astazi, ca Guvernul se va reuni, luni, in sedinta pentru a adopta rectificarea bugetara, dupa ce proiectul rectificarii a fost discutat, in prima lectura, in aceasta saptamana. continuă pe Ziarul Bursa

LUDOVIC ORBAN: Refacerea invatamantului profesional si tehnologic reprezinta una dintre prioritatile noastre in domeniul educatiei

Premierul Ludovic Orban sustine necesitatea dezvoltarii invatamantului profesional si tehnologic din Romania pentru a putea asigura forta de munca pentru companiile de stat sau private.

LUDOVIC ORBAN: Avem proiecte foarte serioase pentru judetul Giurgiu

Premierul Ludovic Orban a anuntat, astazi, ca Guvernul va derula mai multe proiecte importante de infrastructura in judetul Giurgiu, printre care si refacerea podului de cale ferata de la Gradistea.

OUG privind rectificarea bugetara, in prima lectura la sedinta de Guvern de miercuri Ludovic Orban: Sa nu-si imagineze vreun primar ca primeste bani pe ochi frumosi (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca in sedinta de Guvern de miercuri va fi analizat, in prima lectura, proiectul de Ordonanta de Urgenta privind rectificarea bugetara. Ministerele Sanatatii,.

Ludovic Orban: Guvernul se va reuni, luni, in sedinta pentru a adopta rectificarea bugetara

Premierul Ludovic Orban a anuntat, vineri, ca Guvernul se va reuni, luni, in sedinta pentru a adopta rectificarea bugetara. Amintim caministrului Finantelor, Florin Citu, a declarat in data de 18.

Campania de vaccinare anti-COVID-19, discutata in sedinta de Guvern. Ludovic Orban: Sa fim pregatiti pentru a putea demara vaccinarea imediat ce vom accesa primele cantitati

Premierul Ludovic Orban a vorbit, in debutul sedintei de Guvern de miercuri, despre organizarea campaniei de vaccinare anti-coronavirus in Romania, imediat ce primele doze de vaccin vor ajunge in tara.

LUDOVIC ORBAN, DESPRE RECOMANDAREA OMS PRIVIND REDESCHIDEREA SCOLILOR: Obiectivul nostru e sa reducem numarul de infectari zilnice

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, la Suceava, ca obiectivul Guvernului este reducerea numarului de infectari zilnice cu SARS-CoV-2, ca reactie la recomandarea Organizatiei Mondiale a Sanatatii privind redeschiderea scolilor in pandemie.

Sedinta la Cotroceni: Presedintele Klaus Iohannis discuta cu premierul Ludovic Orban si mai multi membri ai Guvernului despre raspunsul la criza sanitara COVID-19 Lista completa a participantilor

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, are o sedinta de evaluare si prezentare a masurilor cu privire la gestionarea epidemiei de COVID-19, marti, ora 13, la Palatul Cotroceni, cu premierul Ludovic Orban,.

Ludovic Orban: Proiectul Planului National de Rezilienta si Recuperare va fi prezentat luni (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat, vineri, ca proiectul Planului National de Recuperare si Rezilienta va fi prezentat luni, urmand ca acesta sa intre in dezbatere publica. Amintim ca Planul National de.

Ludovic Orban: Suntem extrem de determinati sa realizam proiectul Autostrazii Moldovei - A7

Premierul Ludovic Orban a fost prezent vineri la receptia lucrarilor variantei ocolitoare a municipiului Radauti. Acesta a felicitat constructorul care a finalizat proiectul cu luni bune inainte fata de perioada.

Ludovic Orban, mesaj categoric pentru Ungaria. Ce a transmis premierul Romaniei

Joi, 19 noiembrie, premierul Romaniei Ludovic Orban a indemnat Ungaria si Polonia sa aprobe bugetul Uniunii Europene si fondul de relansare economica. Ludovic Orban, mesaj categoric pentru Ungaria Joi, Ludovic Orban a indemnat cele doua state membre UE sa renunte la blocarea procedurilor de adoptare a bugetului Uniunii Europene si a fondului de relansare economica.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )