Libnet.ro
UNICEF

17:45

LUDOVIC ORBAN: Propunerea lui Melescanu in fruntea Senatului a creat o bulversare totala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Propunerea lui Melescanu in fruntea Senatului a creat o bulversare totala

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni, facand referire la sustinerea PSD pentru Teodor Melescanu la functia de presedinte al Senatului, ca ceea ce s-a intamplat a creat o bulversare totala a Parlamentului. continuă pe Ziarul Bursa

LUDOVIC ORBAN: Propunerea lui Melecanu in fruntea Senatului a creat o bulversare totala

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni, facand referire la sustinerea PSD pentru Teodor Melescanu la functia de presedinte al Senatului, ca ceea ce s-a intamplat a creat o bulversare totala a Parlamentului.

Ludovic Orban: Ne punem intrebarea cu cine trebuie sa stam de vorba la ALDE daca presedintele partidului habar n-avea ca Melescanu este candidat la presedintia Senatului (VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, a comentat luni, in cadrul emisiunii Dosar de politician, situatia din ALDE, in conditiile in care Teodor Melescanu, membru in partidul lui Tariceanu, a fost propus de Viorica D.

Ludovic Orban: Ceea ce s-a intamplat astazi la Senat a creat o bulversare totala a Parlamentului

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni, facand referire la sustinerea PSD pentru Teodor Melescanu la functia de presedinte al Senatului, ca ceea ce s-a intamplat a creat o bulversare totala a.

Viorica Dancila, despre propunerea lui Melescanu la sefia Senatului: Locul este al ALDE si am vrut sa aratam ca suntem corecti pana la captat

Viorica Dancila a spus ca decizia ca PSD sa-l sustina pe Teodor Melescanu la conducerea Senatului a fost luata prin vot. Locul pentru functia de presedinte al Senatului a fost al ALDE si noi am.

VIDEO Ludovic Orban nu renunta la ideea de impozitare a IT-istilor: Nu mai exista astazi nicio ratiune pentru mentinerea acestor facilitati

Presedintele PNL, Ludovic Orban, isi mentine ideea ca trebuie renuntat la scutirea IT-istilor de la plata impozitului pe venit, el spunand ca aceasta facilitate nu isi mai produce efectele pentru care a fost introdusa, in guvernarea Nastase. Dupa parerea mea, nu mai exista astazi nicio ratiune pentru mentinerea acestor facilitati, a declarat Orban, marti, la interviurile HotNews. ro LIVE. Orban: PNL isi va asuma o evaluare in administratie imediat ce va veni la guvernare. Cu siguranta, vor pleca oameni.

Va darama PNL guvernul Dancila pana la prezidentiale? Ultimele mutari ale liberalilor. Ludovic Orban, invitat la interviurile HotNews.ro LIVE, marti, de la ora 13.00

Presedintele PNL, Ludovic Orban, este invitat la interviurile HotNews. ro LIVE, marti, de la ora 13. Care este strategia liberalilor, va pica Guvernul Dancila pana la alegerile prezidentiale, cu cine se va alia PNL, sunt doar cateva dintre intrebarile la care Ludovic Orban va raspunde. Cititorii HotNews. ro ii pot adresa intrebari invitatului folosind sistemul de comentarii de la finalul articolului. Comentariile vor fi moderate, iar cele care contin injurii sau atacuri la persoana nu vor fi aprobate.

LUDOVIC ORBAN: Orice luna in care Guvernul Dancila ramane la putere creeaza riscuri si vulnerabilitati pentru Romania

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, ca PNL a pregatit un draft al motiunii de cenzura, dar documentul va fi discutat cu toate partidele pentru a afla conditiile pentru a sustine demersul. Orban spune ca motiunea de cenzura va fi depusa in momentul in care vor fi indeplinite conditiile pentru a cadea Guvernul.

LUDOVIC ORBAN: Guvernul Dancila creeaza riscuri si vulnerabilitati pentru Romania

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, ca PNL a pregatit un draft al motiunii de cenzura, dar documentul va fi discutat cu toate partidele pentru a afla conditiile pentru a sustine demersul. Orban spune ca motiunea de cenzura va fi depusa in momentul in care vor fi indeplinite conditiile pentru a cadea Guvernul.

LUDOVIC ORBAN: Ma bucur ca m-am intalnit cu primarul ales al Chisinaului

Liderul PNL, Ludovic Orban, a organizat, sambata, cu ocazia Zilei Limbii Romane, o intrevedere cu Blocul ACUM, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Impozitarea IT-istilor: Ludovic Orban nu renunta la idee si spune ca numai exista nicio ratiune pentru mentinerea acestor facilitati

Presedintele PNL, Ludovic Orban, isi mentine ideea ca trebuie renuntat la scutirea IT-istilor de la plata impozitului pe venit, el spunand ca aceasta facilitate nu isi mai produce efectele pentru care a fost introdusa, in guvernarea Nastase. Dupa.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )