Libnet.ro
UNICEF

18:45

LUDOVIC ORBAN: PSD arata ca a ramas prizonier intereselor obscure ale baronilor rosii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: PSD arata ca a ramas prizonier intereselor obscure ale baronilor rosii

Premierul Ludovic Orban a declarat joi, dupa ce PSD a anuntat ca va contesta la CCR doua dintre legile pentru care Guvernul si-a asumat raspunderea in PArlament, ca PSD arata ca a ramas prizonier intereselor obscure ale baronior rosii, potrivit News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Orban: PSD-istii au premediat aceasta ticalosie si vin acum sa ne dea lectii. Nu primesc lectii de la PSD pe niciun subiect! (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a criticat dur intentia anuntata a PSD de a contesta la Curtea Constitutionala legea prin care se amana cresterea vechimii pentru intrarea la Institutul National al Magistraturii, una.

Ludovic Orban, dupa ce Guvernul si-a asumat raspunderea pe Justitie si Economie: PSD a ramas prizonier baronilor rosii

Premierul Ludovic Orban si-a asumat, joi, raspunderea in Parlament pe legea privind prorogarea pensionarii anticipate in Justitie si pe legea privind transportul intrajudetean, astfel incat transportul pentru naveta scolara sa poata fi din nou decontat de stat.

Ludovic Orban, despre Florin Citu: Nici vorba sa-l demit. Voturile PSD nu fac decat sa ii ridice un soclu ministrului Finantelor

Premierul Ludovic Orban a declarat ca nu are de gand sa-l demita pe ministrul Finantelor, Florin Citu, cu toate ca a trecut motiunea simpla a PSD. Mai mult, considera ca opozitia PSD fata de Citu arata ca acestuia ar trebui sa i se ridice un soclu.

USR-PLUS l someaza pe premierul Ludovic Orban sa nu se lase santajat si intimidat de PSD si UDMR si sa ia decizia revenirii la alegerea primarilor n doua tururi

Alianta USR-PLUS il someaza pe premierul Ludovic Orban sa nu se lase santajat si intimidat de PSD si UDMR, care ameninta cu motiunea de cenzura, si sa ia urgent o masura pentru revenirea la alegerea primarilor in doua tururi. Ei ii reamintesc lui Orban de protocolul semnat la investirea Guvernului Orban, care stipula trecerea la alegeri locale in doua tururi.

Ludovic Orban, despre amendamentul privind dublarea alocatiilor: PSD a stat trei ani la guvernare. N-au fost in stare sa faca absolut nimic decat sa faca praf bugetul

Premierul Ludovic Orban a declarat joi ca Partidul Social Democrat a stat trei ani la guvernare si putea sa majoreze alocatiile pentru copii in aceasta perioada.

Ludovic Orban: Daca simtim un boicot din partea PSD pe buget, avem si varianta angajarii raspunderii

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, ca, in masura in care Guvernul va simti ca exista un boicot in Parlament din partea PSD privind dezbaterea pe proiectul bugetului de stat pe anul viitor, are la indemana si angajarea raspunderii, ca o doua optiune.

Orban acuza fosta guvernare PSD ca a facut cheltuieli nenecesare, mai mult sa serveasca clientelei: I-au pacalit pe primari

Premierul Ludovic Orban a declarat, pentru B1 TV, ca, de cand liberalii au ajuns la Palatul Victoria, au descoperit cheltuieli nenecesare, care au fost facute mai mult sa serveasca clientelei, prin proiecte.

Lovitura pentru profesorii care au iesit la pensie. Ce a anuntat Ludovic Orban despre banii pe care ii vor incasa lunar

La preluarea guvernarii, noul Ministru al Finantelor, Florin Citu, anunta, in prima conferinta de presa de la preluarea mandatului, ca profesorii vor beneficia de mariri salariale incepand cu 1 ianuarie 2020,existand deja, data de guvernarea PSD, o OUG 1142018, in contextul in care Guvernul PNL a anuntat ca vrea sa abroge anumite parti din Ordonanta.

Ludovic Orban, despre viitorul lui Florin Citu la Finante: Sunt foarte multumit de colaborare

Premierul Ludovic Orban a dat de inteles ca nu il va demite pe ministrul Finantelor, Florin Citu, dupa ce a trecut motiunea simpla depusa de PSD impotriva acestuia.

LUDOVIC ORBAN: intalnire la parlament cu reprezentantii partidelor care au sustinut investirea guvernului

ACTUALIZARE - Premierul Romaniei a precizat ca nu doreste sa dea o ordonanta de urgenta. --- *ACTUALIZARE - Ludovic Orban a declarat ca exista trei proiecte de lege care se afla in dezbatere. --- *ACTUALIZARE - Premierul a declarat ca va convoca o sedinta de guvern vineri.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.206 seconds )