Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban, dupa ce Guvernul si-a asumat raspunderea pe Justitie si Economie: PSD a ramas prizonier baronilor rosii

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, dupa ce Guvernul si-a asumat raspunderea pe Justitie si Economie: PSD a ramas prizonier baronilor rosii

Premierul Ludovic Orban si-a asumat, joi, raspunderea in Parlament pe legea privind prorogarea pensionarii anticipate in Justitie si pe legea privind transportul intrajudetean, astfel incat transportul pentru naveta scolara sa poata fi din nou decontat de stat. continuă pe Antena3

Premierul Ludovic Orban, dupa ce Guvernul a extins rezidentiatul: Cum poate un medic sa coordoneze 132 de stagiari? A existat un soi de monopol (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a explicat ca, prin extinderea rezidentiatului, Guvernul a intentionat sa puna capat monopolului din sector si sa le permita tinerilor sa practice meserie. Avem medici, care au.

Orban, despre decizia PSD de a contesta la CCR doua legi pentru care Guvernul si-a asumat raspunderea: Ei au premeditat aceasta ticalosie si vin acuma sa ne dea lectii

Premierul Ludovic Orban a avut o reactie dura dupa ce PSD a anuntat ca va contesta la Curtea Constitutionala doua dintre legile pe care Guvernul si-a asumat raspunderea in Parlament. Orban a acuzat ca PSD a fost cel care a premeditat aceasta ticalosie din justitie, iar acum vine sa dea lectii.

LUDOVIC ORBAN: PSD arata ca a ramas prizonier intereselor obscure ale baronilor rosii

Premierul Ludovic Orban a declarat joi, dupa ce PSD a anuntat ca va contesta la CCR doua dintre legile pentru care Guvernul si-a asumat raspunderea in PArlament, ca PSD arata ca a ramas prizonier intereselor obscure ale baronior rosii, potrivit News. ro.

Guvernul Orban si-a asumat raspunderea in fata Parlamentului. Cum poate fi demis Executivul

Cabinetul Ludovic Orban si-a angajat raspunderea pe amanarea termenului pentru cresterea vechimii in vederea accederii magistratilor la Institutul National al Magistraturii INM), dar si pe proiectul de lege care reglementeaza unele masuri in domeniul transportului de persoane. Daca Opozitia depune motiune de cenzura, iar aceasta trece, Guvernul pleaca acasa la ceva mai mult de o luna de la instalare.

PSD contesta la Curtea Constitutionala doua legi pentru care Guvernul Orban si-a asumat raspunderea

PSD va contesta la Curtea Constitutionala doua legi pe care Guvernul si-a asumat raspunderea in Parlament. Este vorba de actele normative privind prorogarea termenului privind intrarea in magistratura si transportul elevilor.

Ludovic Orban a facut marele anunt! Guvernul isi asuma raspunderea

Premierul Ludovic Orban a declarat ca sedinta de Guvern de marti va avea doua parti, iar in cadrul a.

Ludovic Orban da un pas in spate in cazul legilor justitiei

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri, la Parlament, dupa discutii cu liderii grupurilor parlamentare care au sustinut investirea Guvernului, ca este posibil ca guvernul sa nu-si mai angajeze raspunderea in Parlament o parte din modificarile la legile justitiei, respectiv in cazul prevederilor modificate deja in Senat.

LUDOVIC ORBAN, invitatul lui SILVIU MANASTIRE, in emisiunea DOSAR DE POLITICIAN, miercuri, de la ora 21.00 (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban este invitatul lui Silviu Manastire, in emisiunea Dosar de Politician, miercuri seara, de la ora 21. Detalii de ultima ora despre proiectele pe care Guvernul isi va asuma.

Profesorii pensionari ar putea avea de ales ntre pensie si salariu Ludovic Orban: n momentul n care creezi o exceptie, deschizi cutia Pandorei

Profesorii pensionari vor avea de ales intre pensie si salariul pe care il obtin in sistemul de educatie. Premierul Ludovic Orban a spus marti, intr-o conferinta de presa, ca in privinta dascalilor Guvernul se gandeste daca va crea o exceptie. Stiti cum e, in momentul in care faci exceptii deschizi poarta la exceptii pentru orice categorie. Ne gandim!, a spus premierul Ludovic Orban.

Ludovic Orban a facut schimbari importante in Guvern. A demis un nume cunoscut

O prima demitere din guvernul condus de Ludovic Orban a avut loc. Noile schimbari au fost deja publicate in Monitorul Oficial.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )