Libnet.ro
UNICEF

11:15

Ludovic Orban, reactie transanta dupa fraudarea alegerilor: Firea trebuie sa inteleaga ca bucurestenii nu au mai vrut-o

Playtech Playtech,
Ludovic Orban, reactie transanta dupa fraudarea alegerilor: Firea trebuie sa inteleaga ca bucurestenii nu au mai vrut-o

Tensiunile in cadrul PSD ating cote maxime, iar Gabriela Firea incearca din rasputeri sa faca dreptate. Noaptea trecuta a fost una de mare suspans, dupa ce au fost publicate imagini video in care membrii USR-PLUS au fost surprinsi sustragand saci sigilati cu voturi. Dupa multe acuzatii si razvratiri, a venit momentul premierului sa-si spuna parerea . continuă pe Playtech

LUDOVIC ORBAN, DUPA CE GABRIELA FIREA A CERUT REPETAREA ALEGERILOR: Trebuie sa inteleaga ca bucurestenii nu au mai vrut-o

Premierul Ludovic Orban a declarat astazi, in legatura cu scandalul de la alegerile locale din Capitala in urma caruia Gabriela Firea cere repetarea alegerilor, ca Firea trebuie sa inteleaga ca bucurestenii nu au mai vrut-o primar general. Premierul a precizat ca nu a vazut imaginile publicate de PSD in care acestia sustin ca sunt furate voturi.

Ce s-a intamplat in noaptea alegerilor. Firea a dezvaluit tot: discutia dintre Orban si Pandele

Gabriela Firea a facut dezvaluiri despre ce se s-a intamplat in noaptea de alegeri, despre dicutia dintre Florentin Pandele si Ludovic Orban. Gabriela Firea a dezvaluit, marti, faptul ca in noaptea alegerilor sotul sau, Florentin Pandele, l-a sunat pe presedintele PNL, Ludovic Orban, pentru a-l intreba daca e convins ca a facut bine, ca i-a .

Gabriela Firea dezvaluie adevaratul motiv pentru care a pierdut alegerile. Ce raspuns a primit de la Ludovic Orban

Tensiunea alegerilor continua si dupa aflarea rezultatelor oficiale. Gabriela Firea nu se ascunde sa arate cu degetul vinovatii care i-au sapat groapa si au vrut sa o elimine de la Primaria Capitalei. Cu toate acestea, fostul edil isi accepta infrangerea cu capul sus si da asigurari ca va continua sa lupte in folosul cetatenilor. Cum .

Dezvaluiri din noaptea alegerilor. Pandele, revoltat, l-a sunat pe Ludovic Orban. Ce au vorbit

Fostul primar general al Capitalei, Gabriela Firea, a dezvaluit ca sotul sau, Florin Pandele, primarul din Voluntari, l-a sunat in noaptea alegerilor locale pe premierul Ludovic Orban.

Ludovic Orban, dupa decizia CCR: Daca Parlamentul nu poate stabili data alegerilor, ca nu vin parlamentarii la cvorum si nu se poate adopta legea, ei nu raspund. Si raman in functie. Ce faci? (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat marti seara, pentru B1 TV, ca i se pare stranie si ciudata decizia Curtii Constitutionale de a da Parlamentului dreptul sa stabileasca data alegerilor legislative. Orban a.

Azi au cazut capete in PNL! Ludovic Orban a facut anuntul final, dupa alegerile locale 2020

Azi, miercuri, 30 septembrie, s-au taiat capete in PNL. Ludovic Orban a facut anuntul final. Comitetul Politic National al PNL s-a reunit miercuri dimineata pentru a analiza rezultatul alegerilor locale 2020. Potrivit unor surse politice, premierul Ludovic Orban a cerut sanctionarea liderilor de filiale care au obtinut un scor de sub 20%, fapt care s-a .

ORBAN: Cei care au participat la petrecerile organizate dupa castigarea alegerilor sa se considere infectati

Premierul Ludovic Orban le-a cerut celor care au sarbatorit duminica seara victoria in alegerile locale sa se considere ca si infectati, conform news. ro.

Ludovic Orban, despre alegerile parlamentare: Am stabilit calendarul de pregatire al alegerilor parlamentare. Voi conduce campania electorala (VIDEO)

Miercuri, la finalul sedintei BPN, premierul Ludovic Orban a declarat ca a stabilit calendarul alegerilor parlamentare si ca el va conduce campania electorala, fiind un lucru pe care si-l asuma in calitate de.

Ludovic Orban l-a felicitat pe Marcel Vela pentru modul de organizare a alegerilor locale: Marea bomba mediatica a fost un mare fas

Premierul Ludovic Orban l-a felicitat pe Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, pentru modul in care a organizat alegerile locale de duminica, alaturi de AEP si celelalte institutii implicate. Marea bomba me.

Ludovic Orban l-a laudat pe Marcel Vela pentru organizarea alegerilor: Au fost doar incidende minore Vreau sa va felicit!

Premierul Ludovic Orban l-a laudat, joi, la inceputul sedintei de Guvern, pe Marcel Vela, ministrul de interne, pentru modul in care au fost organizare alegerile locale. in opinia premierului, au fost doar niste incidente minore, in ciuda scandalurilor de la Bucuresti, in sectoarele 1 si 5.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )