Libnet.ro
UNICEF

17:00

Planul uluitor prin care Gigi Becali scapa de FCSB

Antena3 Antena3,
Planul uluitor prin care Gigi Becali scapa de FCSB

Surse de la FCSB descriu planul, unul foarte amplu, care urmareste salvarea afacerii de la disparitia spre care o impingeFlorin Talpan. Vasi a preluat de curand Academica Clinceni, dezvaluie. continuă pe Antena3

Curtea de Apel Bucuresti amana, pentru 23 noiembrie, procesul prin care Dragnea a dat in judecata Instanta suprema

Curtea de Apel Bucuresti a amanat, vineri, pentru 23 noiembrie, procesul in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, contesta decizia Instantei supreme de a nu aplica noile reglementari privind formarea completurilor de cinci judecatori, informeaza Agerpres.

CENTENAR 2018. Palatul Cotroceni, locul unde a fost semnata Proclamatia catre tara prin care se afirma idealul national al unirii Transilvaniei si Bucovinei cu Romania (FOTO)

Material realizat in cadrul Bucuresti-Centenar - Program Cultural derulat de Primaria Municipiului Bucuresti prin Administratia Monumentelor si Patrimoniului Turistic Palatul Cotroceni este cunoscut astazi.

Faze tari: Aplicatia prin care preotii vneaza sfinti e geniala sau foarte stupida; Reactia lui Ross din serialul Friends dupa ce a fost dat n urmarire n Anglia; Cel mai stupid jaf din istorie Pagubitul a chemat hotii sa l mai jefuiasca o data

Un cuplu a mancat alimentele care ar fi trebuit sa ajunga la gunoi. Ce a patit dupa o luna. Sophie si Paul Collins din Marea Britanie s-au lansat intr-o provocare cel putin. NASA ar fi reparat telescopul spatial Hubble intr-un mod cat se poate de banal. in general, cand unul dintre dispozitivele din.

Din online in offline: Google Photos are o noua optiune prin care iti trimite acasa un album foto in format fizic cu fotografiile alese de tine

Google introduce functionalitatea Photo Book in aplicatia Google Photos, permitandu-le utilizatorilor sa isi comande din aplicatie un album foto in forma fizic cu fotografiile pe care le-au realizat.

FOTO Nu s-a putut abtine: Jose Mourinho si semnul prin care le-a raspuns suporterilor lui Juventus care l insultau

Meciul Manchester United - Juventus nu a insemnat doar revenirea pe Old Trafford pentru Cristiano Ronaldo acum aflat la formatia din Serie A), dar si reintalnirea dintre Jose Mourinho si fanii Batranei Doamne. Prezent in urma cu cateva sezoane in campionatul Italiei, antrenorul nu a fost uitat de suporterii lui Juve, acestia insultandu-l in multe momente. Cunoscut drept un personaj care nu ramane niciodata dator, Jose le-a aratat trei degete celor care-l injurau gest care semnifica tripleta bifata de lusitan cu Inter in 2010).

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )