Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban renunta la dorinta de a fi premier pentru a-l convinge pe Ponta sa voteze motiunea de cenzura

B1 B1,
Ludovic Orban renunta la dorinta de a fi premier pentru a-l convinge pe Ponta sa voteze motiunea de cenzura

Liderul PNL Ludovic Orban s-a ararat luni dispus sa renunte la a fi candidatul pentru functia de premier in conditiile in care Victor Ponta a afirmat ca nu va cota motiunea de cenzura pentru a ii da Guvernul. continuă pe B1

Ludovic Orban renunta la fi premier pentru a il convinge pe Ponta sa voteze motiunea de cenzura

Liderul PNL Ludovic Orban s-a ararat luni dispus sa renunte la a fi candidatul pentru functia de premier in conditiile in care Victor Ponta a afirmat ca nu va cota motiunea de cenzura pentru a ii da Guvernul.

Kelemen Hunor: Ceea ce Ludovic Orban numeste negociere a fost o cafea, prin 20 mai. Eu spuneam una, el ma intreba alta

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, il contrazice pe liderul PNL Ludovic Orban, care a sustinut ca astepta pozitionarea UDMR dupa negocierile purtate pentru sustinerea motiunii de cenzura. Ceea ce Ludovic.

Kelemen Hunor: Ceea ce Ludovic Orban numeste negociere a fost o cafea, prin 20 mai. Eu spuneam una, el ma intreba alta (VIDEO)

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, il contrazice pe liderul PNL Ludovic Orban, care a sustinut ca astepta pozitionarea UDMR dupa negocierile purtate pentru sustinerea motiunii de cenzura. Ceea ce Ludovic.

Ludovic Orban se ROAGA de UDMR pentru motiunea de cenzura: Nu mi se pare normal sa stea alaturi de Liviu Dragnea, sa-i acorde in continuare un cec in alb

Liderul PNL, Ludovic Orban, cauta in continuare aliati pentru motiunea de cenzura impotrivia Guvernului PSD-ALDE. El spune ca a purtat discutii cu UDMR si asteapta o decizie a Uniunii in legatura cu votul.

Ludovic Orban, prima reactie dupa ce presedintele Iohannis si-a anuntat candidatura pentru un nou mandat

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a avut o prima reactie dupa ce Klaus Iohannis si-a anuntat candidatura pentru un nou mandat in fruntea statului. PNL este alaturi de presedintele Romaniei asa cum a.

Ludovic Orban, dupa anuntul lui Klaus Iohannis privind o noua candidatura: PNL va fi alaturi de presedinte

Liderul PNL, Ludovic Orban, a reactionat dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat, sambata, ca este ferm hotarat sa candideze pentru un nou mandat in fruntea statului. Orban a spus ca in batalia.

Ludovic Orban, miscare de ultima ora dupa condamnarea lui Liviu Dragnea

PNL va demara strangerea de semnaturi la nivelul Camerei Deputatilor pentru demiterea lui Liviu Dragnea din functia de presedinte al acestui for, a anuntat luni liderul liberal Ludovic Orban. Am hotarat sa.

Ludovic Orban sare in apararea lui Iohannis: E in regula ca presedintele a indemnat oamenii sa iasa in strada

Liderul PNL, Ludovic Orban, a vorbit, duminica, despre protestele antiguvernamentale din strada din ultimele zile. El a spus ca le sustine, dar ca nu va mai participa la astfel de manifestatii, pentru a nu lasa.

Ludovic Orban, despre decizia de invalidare a alegerilor din Chisinau: O decizie PROFUND ABUZIVA de a CALCA iN PICIOARE actul de vointa al cetatenilor

Liderul PNL, Ludovic Orban, a reactionat, sambata, la criza politica de la Chisinau provocata de invalidarea alegerilor locale pentru Primaria capitalei Republicii Moldova si a mandatului obtinut de Andrei.

Apelul lui Ludovic Orban la social-democrati: Trebuie sa aleaga intre a fi fideli Romaniei si a fi SLUGILE lui Liviu Dragnea. Poate CEx-ul se va manifesta ca o SECTA de SINUCIGASI

Ludovic Orban, catre social-democrati inaintea CEx-ului de vineri: Trebuie sa aleaga intre a fi fideli Romaniei si a fi SLUGILE lui Liviu Dragnea Liderul PNL, Ludovic Orban, le-a transmis social-democratilor.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2379 seconds )