Libnet.ro
UNICEF

18:15

Ludovic Orban nu il va retrage pe Florin Citu din Guvern, in ciuda avizului negativ din comisii: A fost vot politic

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban nu il va retrage pe Florin Citu din Guvern, in ciuda avizului negativ din comisii: A fost vot politic

Ludovic Orban a anuntat nu il va retrage pe Florin Citu, propunerea de la Ministerul de Finante, in ciuda avizului negativ de la comisiile reunite din Parlament. Mai mult, premierul desemnat considera ca avizu. continuă pe Antena3

Ludovic Orban: E o obraznicie din partea doamnei Dancila sa faca a treia propunere de comisar european

Premierul propus Ludovic Orban a facut declaratii dupa audierea ministrilor in Parlament. Orban a spus ca Dancila nu mai are in acest moment nicio calitate pentru a propune un comisar european. A fost.

Zi de foc in Parlament. Florin Citu, propus ministru al Finantelor in Guvern, a primit aviz negativ

Audierile ministrilor din Guvernul Orban sunt in plina desfasurare. Vor fi doua zile de foc, iar toate declaratiile acestora le veti putea urmari in direct la Antena 3. 30 -Florin Citu,.

Obiectivul lui Florin Citu in mandatul de ministru al Finantelor: Repatrierea aurului romanesc de la Moscova Care este povestea din spatele blocarii tezaurului nostru la rusi

Florin Citu, propunerea premierului desemnat Ludovic Orban pentru Ministerul Finantelor, a anuntat in audierii din comisiile Parlamentului ca isi propune in mandatul sau formarea unei comisii alaturi de BNR pe.

Ludovic Orban, dupa audierile ministrilor: in cele mai multe comisii nu s-a votat politic, ci efectiv dupa prestatia candidatilor Cum explica premierul desemnat avizul negativ in cazul lui Florin Citu

In cele mai multe comisii nu s-a votat politic, ci dupa prestatia candidatiulor, care au prezentat solutii si au fixat obiective benefice pentru Romania, a declarat Ludovic Orban, premierul desemnat de catre.

Florin Citu nu a primit avizul pentru Ministerul Finantelor

Florin Citu, propus ministru al Finantelor de catre Guvernul Orban, nu a primit marti avizul necesar primirii acestui post.

Florin Citu: Ma voi lupta cu toate puterile ca nici un cetatean roman sa nu-si piarda drepturile deja castigate

Florin Citu, propus ministru al Finantelor in Guvernul Orban, a declarat, la audierile din comisiile specializate, ca obiectivul sau principal va fi eradicarea saraciei. La inceput importanta este.

Breaking news! Ludovic Orban a facut marele anunt legat de investirea noului Guvern

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat luni ca prin acordurile incheiate cu grupul minoritati.

Ludovic Orban, catre alesii locali ai PNL: Vremea umilintelor a trecut. Fiecare primar va avea usa deschisa la Guvern

Liderul PNL si premierul desemnat, Ludovic Orban, a sustinut, sambata, in fata alesilor locali liberali ca de acum inainte nu vor mai gasi usi inchise atunci cand vor merge la Bucuresti sa primeasca.

Ludovic Orban acuza guvernul demis ca face angajari pe toate posturile vacante din institutii publice pentru a-si fixa oamenii pe posturi

Premierul desemnat Ludovic Orban acuza Guvernul demis ca organizeaza concursuri in institutii publice pe posturi care fie au fost vacante, fie au fost ocupate prin delegare, scopul fiind, in opinia lui Orban, acela ca PSD sa isi fixeze clientela politica pe posturi. Liderul PNL anunta in aceste conditii ca viitorul Guvern va da OUG pentru reorganizarea ministerelor si va anula concursurile organizate fara respectarea legii.

Ludovic Orban, despre posibilitatea ca Viorica Dancila sa se auto-propuna comisar european: O bazaconie

Premierul desemnat Ludovic Orban a caracterizat drept o bazaconie scenariul potrivit caruia Viorica Dancila ar putea sa se auto-propuna comisar european daca Parlamentul investeste noul Guvern.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )