Libnet.ro
UNICEF

15:00

Ludovic Orban, multumit de prestatia ministrilor propusi: Mergem mai departe

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, multumit de prestatia ministrilor propusi: Mergem mai departe

Presedintele PNL, premierul desemnat Ludovic Orban, s-a declarat extrem de multumit de prestatia pe care ministrii propusi in Cabinetul sau au avut-o in comisiile de specialitate ale Parlamentului si a. continuă pe Antena3

Ludovic Orban, dupa audierile ministrilor: in cele mai multe comisii nu s-a votat politic, ci efectiv dupa prestatia candidatilor Cum explica premierul desemnat avizul negativ in cazul lui Florin Citu

In cele mai multe comisii nu s-a votat politic, ci dupa prestatia candidatiulor, care au prezentat solutii si au fixat obiective benefice pentru Romania, a declarat Ludovic Orban, premierul desemnat de catre.

Ludovic Orban, solicitare pentru MINISTRII propusi: Sa mearga sa afle situatia concreta Ce spune PREMIERUL DESEMNAT despre propunerea de comisar european (VIDEO)

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat, luni, ca le-a solicitat ministrilor propusa sa mearga la ministere pentru a afla situatia concreta. Componenta Guvernului Orban: Vezi lista completa a.

Ludovic Orban nu va retrage ministrii propusi care au primit vot negativ in comisii: Nu accept evaluarea PSD

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat miercuri ca nu va retrage ministrii propusi care au primit aviz negativ in cadrul audierilor din comisiile parlamentare deoarece nu accepta evaluarea pe care o fac parlamentari PSD precum Lia Olguta Vasilescu sau Radulescu Mitraliera.

Audierea celor 16 ministri propusi de PNL s-a incheiat. Trei dintre ei au primit aviz negativ in Parlament. Orban: Toti au fost la inaltime, mergem mai departe cu intreaga echipa

Audierea in comisiile parlamentare de specialitate a celor 16 ministri propusi de PNL s-a incheiat miercuri seara, iar la finalul acestora 3 dintre cei nominalizati au primit aviz negativ. Premierul desemnat Ludovic Orban a spus ca este extrem de multumit de prestatia ministrilor, ca nu il va retrage pe niciunul dintre ei si ca avizul negativ a fost dat de parlamentarii PSD, care nu mai au legitimitatea sa decida daca un candidat poate sau nu sa conduca un minister.

Premiera in Parlament. Ce a facut Ludovic Orban la prima audiere a ministrilor cabinetului sau

Prima audiere a ministilor cabinetului Orban a adus si o premiera in Parlament. Ludovic Orban, care l-a insotit pe ministrul desemnat pentru Fonduri Europene, a cerut sa raspunda el insusi la una dintre.

Ludovic Orban nu ii va retrage pe candidatii care au primit aviz negativ

ACTUALIZARE - Ludovic Orban: Sunt extrem de multumit de prestatia candidatilor si trebuie sa aduc aminte ca nu a mai existat de mult un asemenea proces de audiere a candidatilor; mergem mai departe, suntem o echipa performanta care este hotarata sa guverneze pentru romani.

Ultima runda de audieri a ministrilor propusi de Ludovic Orban

Comisiile parlamentare continua, miercuri, audierile ministrilor propusi in Guvernul Orban. Marti, in prima zi de audieri, comisiile de specialitate i-au avizat pozitiv pe 7 dintre ministrii propusi, unul singur primind aviz negativ, respectiv Florin Citu, propus ministru la Finante.

Comisiile continua audierile ministrilor propusi in Guvernul Orban

Comisiile parlamentare continua astazi audierile ministrilor propusi in Guvernul Orban.

Continua audierile ministrilor propusi de Orban. Florin Citu, singurul care a picat testul!

Comisiile parlamentare continua, miercuri, audierile ministrilor propusi in Guvernul Orban. Potrivit.

Cum arata calendarul audierii ministrilor propusi

Conducerea Parlamentului a decis luni ca audierea ministrilor propusi in Guvernul Orban sa aiba loc marti si miercuri, in comisiile parlamentare, intre orele 9. 00 si 15. Potrivit programului oficial, votul pentru investirea noului Executiv este programat sa aiba loc intr-un plen reunit saptamana viitoare, pe 4 noiembrie, de la ora 14.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )