Libnet.ro
UNICEF

01:05

LUDOVIC ORBAN: Romania a devenit unul dintre cele mai apreciate modele de protectie a drepturilor minoritatilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Romania a devenit unul dintre cele mai apreciate modele de protectie a drepturilor minoritatilor

Prin politici bazate pe respect, recunoastere reciproca a drepturilor si a valorilor, toleranta, dialog si reprezentare democratica la nivel politic si institutional, Romania a devenit unul dintre cele mai apreciate modele de protectie a drepturilor minoritatilor, afirma premierul Ludovic Orban, potrivit Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Utile: Studiu: Anticonceptionalele duc la o micsorare a creierului; Unul dintre cele mai puternice remedii impotriva diabetului! Combate si colesterolul rau, dar si oboseala

De ce Luna ne da peste cap somnul? Dormim mai putin si mai prost. Creiere umane crescute in secret in laborator. Scopul lor controversat. Cercetator: Etica nu poate tine pasul cu stiinta.

Marele incendiu din martie 1847, unul dintre cele mai mari dezastre din istoria Bucurestiului. 15 oameni au murit si peste 1.800 de cladiri au ars

Incendiul din anul 1847 a fost unul dintre cele mai mai mari dezastre care s-au abatut asupra vechiului Bucuresti.

Premierul Ludovic Orban: Romania, tara cu cea mai mare evaziune si cu cel mai mic grad de colectare al TVA din UE

Romania are cea mai mare evaziune si cel mai mic grad de colectare al TVA din UE, a afirmat, miercuri seara, premierul Ludovic Orban, potrivit Agerpres. Suntem tara care avem cea mai mare evaziune pe TVA. Avem.

Rusia va testa pana la sfarsitul anului una dintre cele mai puternice arme din lume

Malka, una dintre cele mai puternice sisteme de artilerie autopropulsata din lume, este o versiune modernizata a 2S7 Pion. Poate trage 2,5 focuri pe minut si incarcatura sa este de opt proiectile fiind nevoie de cel putin 7 oameni pentru a folosi arma.

Eroul Zilei. Rezultat urias pentru Romania la karate WKF

Un sportiv roman a castigat pentru prima oara unul dintre cele mai puternice campionate de Karate din istorie: Youth League, Venetia! .

Cele mai reusite aparitii red carpet in 2019

Evenimentele cu staif de anul acesta au excelat la capitolul aparitii vestimentare impresionante. Actrite, modele, cantarete, bloggerite de moda au stralucit pe covorul rosu in tinute senzationale. Iata cateva dintre cele mai reusite aparitii red carpet in 2019! .

Ludovic Orban insista sa spuna ca energia din Romania este mai scumpa decat cea din Germania Datele Eurostat il contrazic: pretul energiei este sub cel din Germania si sub media UE

Premierul Ludovic Orban continua sa afirme ca pretul energiei care ajunge la consumatorii industriali este mai ridicat decat in Germania. La fel si pretul gazelor naturale. Am ajuns sa avem pentru companii preturi la energie mai mari decat in Germania, a declarat Ludovic Orban luni, la un forum despre capitalul romanesc. in realitate, preturile la energie si gaze sunt sub cele din Germania si cu mult sub media UE. Premierul tot invoca preturi mari pentru a justifica o schema de ajutor de stat pentru marii consumatori de energie.

Ludovic Orban: Trebuie sa inteleaga si angajatii de la stat ca exista o limita, mai ales ca primesc si sporuri. Salariile din sistemul de stat sunt mult mai mari decat cele din domeniul privat (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, ca vor exista taieri de bugete in 2020 si ca trebuie sa inteleaga si angajatii de la stat ca exista o limita. Este cunsocut faptul ca salariile din.

Ludovic Orban, mesaj pentru romani: Eu si ministrii din Guvern vom sta de veghe pentru tara

Nimeni nu are dreptul sa mai impinga tara spre dictatura si va asigur, dragi romani, ca eu si ministrii din Guvern vom sta de veghe pentru Romania pe care am inceput sa o recladim cu trei decenii in urma, transmite Ludovic Orban cu prilejul Zilei Solidaritatii Nationale impotriva Dictaturii.

Ludovic Orban, despre un posibil acord cu FMI: Nu suntem inca intr-o astfel de situatie

Premierul Ludovic Orban neaga informatiile potrivit carora Romania ar putea sa apeleze la un acord cu Fondul Monetar International FMI). Prezent in cadrul unei emisiuni televizate, seful Guvernului a.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )