Libnet.ro
UNICEF

18:00

Ludovic Orban: Romania este singura tara din UE care a crescut investitiile

România Liberă România Liberă,
Ludovic Orban: Romania este singura tara din UE care a crescut investitiile

Ludovic Orban a spus la videoconferinta News. ro RoInvest ca tara noastra este singurul stat membru. continuă pe România Liberă

Ludovic Orban: Romania e singura tara din UE care a crescut investitiile in primul semestru din 2020 Noi ne-am propus sa schimbam filosofia de guvernare (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, ca Romania e singura tara din UE care, in primul semestru al anului 2020, a crescut investitiile. Acesta a mai sustinut ca Executivul pe care il conduce si-a propus sa.

Romania, singura tara din UE cu crestere a investitiilor in prima jumatate a anului

Eurostat a comunicat recent datele cu privire la evolutia PIB-ului si componentelor in tarile membre ale Uniunii Europene in trimestrul II si prima jumatate a anului curent. Conform acestor statistici PIB-ul Zonei Euro principalul partener economic al Romaniei) s-a ajustat pentru al doilea trimestru consecutiv in T2, cu o dinamica anuala in intensificare la 14. 9%, arata o analiza publicata marti de economistul sef al Bancii Transilvania, Andrei Radulescu. Scaderea economiei cu un ritm record in T2 a fost determinata de incidenta pandemiei si restrictiile implementate pentru contracararea acestui soc fara precedent in ultimele decenii, mai arata raportul.

Ponta: Primarul PNL din Calarasi a fost omorat de Ludovic Orban, care a insistat sa faca alegeri locale. E nevoie sa moara oameni ca sa se aleaga Orban

Liderul ProRomania Victor Ponta il acuza pe premierul Ludovic Orban ca este vinovat moral de moartea primarului PNL din Calarasi, Daniel Dragulin, pentru ca a insistat pentru organizarea alegerilor locale. Dragulin a murit infectat cu coronavirus.

Medicii de familie solicita demiterea lui Virgil Guran, consilierul premierului Ludovic Orban

Societatea Nationala de Medicina Familiei SNMF) a transmis duminica seara un comunicat prin care solicita demiterea urgenta a lui Virgil Guran, consilier al premierului Ludovic Orban, in urma unor declaratii pe care acesta le-a facut la televiziune.

Arabia Saudita a fost eliminata din Consiliul Drepturilor Omului al ONU

Arabia Saudita este singura tara candidata care nu a fost aleasa in Consiliul Drepturilor Omului al Natiunilor Unite.

Ludovic Orban: Saptamana trecuta s-au depasit 30.000 de teste. Continuam sa crestem capacitatea de testare (VIDEO)

In timpul declaratiilor de presa de luni, 12 octombrie, premierul Ludovic Orban a discutat si despre capacitatea de testare din Romania. Premierul a declarat ca in tara a crescut capacitatea de.

Valer Dorneanu raspunde acuzatiilor aduse de Ludovic Orban: in nicio tara un premier nu-si permite asemenea atacuri suburbane la adresa Curtii Constitutionale

Presedintele CCR, Valer Dorneanu, a declarat joi seara, la Sinteza Zilei, ca Ludovic Orban are o pandemie personala cu CCR si incita opinia publica impotriva institutiei pe care o reprezinta. Reactia lui Dorneanu vine dupa ce premierul i-a catalogat pe judecatorii Curtii Constitutionale drept politruci.

Ludovic Orban vrea alegeri parlamentare cat mai repede: Fiecare zi in care ramane in functie acest Parlament, este o zi pierduta pentru Romania Nu alegerile au dus la cresterea numarului de cazuri COVID-19, ci petrecerile de dupa

Premierul Ludovic Orban a vorbit, joi seara, la Digi24, despre faptul ca amanarea alegerilor parlamentare ar face mult rau Romaniei. in plus, el a a explicat ca alegerile nu sunt sursa cresterii numarului de.

CORONAVIRUS |in ce conditii ar putea fi produs in Romania medicamentul Remdesivir: Raspunsul lui Ludovic Orban (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a spus luni ca exista o decizie politica cu privire la producerea medicamentului Remdesivir in Romania. Problema este sa existe companii care sa aiba capacitatea sa-l introduca in fa.

Ludovic Orban: Primul obiectiv pe care il urmarim este oprirea cresterii numarului de cazuri.Uitati-va ce s-a intamplat in Europa

Primerul Ludovic Orban a afirmat, joi seara, ca obiectivul principal este oprirea numarului de cazuri, insa Romania urmeaza acelasi trend crescator ca si celelalte state ale Europei. Asistam la o crestere spectaculoasa a numarului de cazuri. Parerea mea e ca aceasta crestere se datoreaza faptului ca s-au reluat activitatile, a afirmat premierul.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )