Libnet.ro
UNICEF

23:15

Ludovic Orban: S-a constatat un numar semnificativ de imbolnaviri pentru ca in piete nu s-au respectat regulile. Aproape nu a existat piata in care sa fie un control inopinat si unde sa nu se gaseasca nerespectari grave

B1 B1,
Ludovic Orban: S-a constatat un numar semnificativ de imbolnaviri pentru ca in piete nu s-au respectat regulile. Aproape nu a existat piata in care sa fie un control inopinat si unde sa nu se gaseasca nerespectari grave

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri seara, ca decizia de inchidere temporara a pietelor care functioneaza in spatii inchise a fost luata in contextul in care specialistii au ajuns la concluzia ca. continuă pe B1

Ludovic Orban ar vrea amenzi mai mari pentru cei care nu respecta restrictiile

Premierul Ludovic Orban este convins ca o crestere a cuantumului amenzilor aplicate persoanelor care.

Ludovic Orban: Am solicitat o mobilizare suplimentara pentru a asigura respectarea masurilor de protectie sanitara. Am cerut si identificarea in cotinuare de noi solutii pentru cresterea capacitatii de tratare (VIDEO)

Prim-ministrul Ludovic Orban a precizat ca, in cadrul videoconferintei de duminica, a solicitat din nou o mobilizare suplimentara din partea autoritatilor pentru a asigura respectarea masurilor de.

Ludovic Orban: Am solicitat o mobilizare suplimentara pentru a asigura respectarea masurilor de protectie sanitara. Am cerut si identificarea in continuare de noi solutii pentru cresterea capacitatii de tratare (VIDEO)

Prim-ministrul Ludovic Orban a precizat ca, in cadrul videoconferintei de duminica, a solicitat din nou o mobilizare suplimentara din partea autoritatilor pentru a asigura respectarea masurilor de.

LUDOVIC ORBAN O FELICITA PE MAIA SANDU: Va fi presedintele asteptat de oamenii buni care au votat pentru schimbare

Premierul Ludovic Orban o felicita pe Maia Sandu pentru victoria obtinuta la alegerile prezidentiale din Republica Moldova, exprimandu-si convingerea ca aceasta va fi presedintele asteptat de oamenii buni care au votat pentru schimbare.

Ludovic Orban a felicitat-o telefonic pe Maia Sandu pentru castigarea alegerilor prezidentiale: Ai surprins aproape toata Europa! (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a felicitat-o telefonic pe Maia Sandu pentru victoria in alegerile prezidentiale din Republica Moldova. Data fiind legatura puternica dintre tarile noastre, am tinut sa fiu primul.

Ludovic Orban: Am crezut de la inceput in Maia Sandu. Asistam la un eveniment cu-adevarat istoric pentru Republica Moldova

Si premierul Ludovic Orban o felicita pe Maia Sandu pentru victoria obtinuta la alegerile prezidentiale din Republica Moldova, afirmand ca asistam la un eveniment cu adevarat istoric.

Ludovic Orban: Printr-un amendament al PSD, decizia de desemnare a managerului la spitalele subordonate autoritatilor locale a ramas la nivel local Cei desemnati pentru postul de manager in anumite judete sunt de slaba calitate

Prim-ministrul Romaniei, Ludovic Orban, a recunoscut ca exista discutii pentru ca spitalele subordonate autoritatilor locale sa fie trecute sub conducerea Ministerului Sanatatii. Vom face o analiza foarte.

PeBloguri: Ludovic Orban, taxat de Ramona Ioana Bruynseels, dupa tragedia de la Piatra Neamt

Ramona Ioana Bruynseels, liderul umanist care deschide lista PPU social-liberal) pentru Senat, a taxat in termeni duri promisiunea lui Ludovic Orban, care a anuntat ajutoare banesti pentru familiile victimelor tragediei de la Piatra Neamt. Fostul candidat la alegerile prezidentiale spune ca, desi un astfel de ajutor este justificat, momentul anuntului a fost unul ales prost.

Ludovic Orban o felicita pe Maia Sandu: A demonstrat ca alegerile pot fi castigate si cu o campanie onesta si decenta

Premierul Ludovic Orban o felicita pe Maia Sandu pentru castigarea alegerilor prezidentiale din Republica Moldova, afirmand ca aceasta a demonstrat ca alegerile pot fi castigate si cu o campanie onesta si decenta si exprimandu-si convingerea ca va fi presedintele asteptat de oamenii buni care au votat pentru schimbare.

Ludovic Orban, despre medicul Catalin Benciu, din Neamt care a suferit arsuri grave

Ludovic Orban a transmis, in cadrul unei conferinte de presa ca medicul-erou de la Piatra Neamt, Catalin Benciu se afla la Spitalul Militar din Astrid, din Belgia, unde primeste cele mai bune ingrijiri, dupa ce s-a constatat ca are arsuri grave, in.

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2562 seconds )