Libnet.ro
UNICEF

23:15

Va fi demis dr. Streinu Cercel? Cum a raspuns premierul Orban

Antena3 Antena3,
Va fi demis dr. Streinu Cercel? Cum a raspuns premierul Orban

Ludovic Orban a fost intrebat joi, de presa, daca managerul Institutului Matei Bals, Adrian Streinu Cercel, va fi demis, dupa aparitia proiectului privind posibila izolare totala a batranilor de peste 65 de ani, insa premierul a evitat un raspuns clar. continuă pe Antena3

Surse. Liderii PNL au cerut demiterea lui Streinu-Cercel,calul troian al PSD. Orban i-a pasat problema lui Tataru

Mai multi PNL au cerut demiterea profesorului Adrian Streinu-Cercel din fruntea Institutului Matei Bals, pe motiv ca opiniile exprimate de medic aduc mari prejudicii de imagine partidului, sustin surse politice pentru Adevarul. Streinu-Cercel a propus izolarea batranilor pentru inca trei luni in afara familiei. O nastrusnicie, o stupiditate mai mare nu am vazut, a spus Orban, care nu-si asuma totusi demiterea profesorului Cercel.

Ministrul Tataru l-a demis pe Streinu-Cercel din comisia Covid-19 a Ministerului Sanatatii

Medicul Adrian Streinu-Cercel a fost demis de la conducerea Comisiei de management clinic si epidemi.

Ludovic Orban, despre documentul lui Streinu-Cercel: Aia este o nastrusnicie, o stupiditate mai mare nu am vazut

Premierul Ludovic Orban a criticat joi foarte dur programul Vacanta Mare al doctorului Adrian Streinu-Cercel. Aia este o nastrusnicie, o stupiditate mai mare nu am vazut . )E o nebunie, nici nu trebuia luat in serios, a spus Orban. intrebat de masurile care vor fi luate in legatura cu Streinu-Cercel, premierul a afirmat ca ministrul Sanatatii Nelu Tataru va avea ce sa va spuna pe tema asta.

Ludovic Orban: Salut decizia demiterii lui Streinu Cercel

Premierul Ludovic Orban a spus, joi, la inceputul sedintei de Guvern, ca saluta decizia ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, de demitere a lui Adrian Streinu-Cercel.

Ce se intampla, de fapt, cu batranii din Romania. Orban il pune la zid pe Streinu Cercel

Dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a criticat pe medicul Adrian Streinu-Cercel pentru planul sau de relaxare a masurilor luate impotriva raspandirii noului virus, prin care propunea ca batranii sa fie izolati timp de 3 luni, si premierul il pune la zid pe medic. Ludovic Orban il pune la zid pe medicul Streinu-Cercel pentru planul sau .

Ludovic Orban saluta decizia de demitere a lui Streinu Cercel

Premierul Ludovic Orban a afirmat, joi, la inceputul sedintei de Guvern ca saluta demiterea profesorului Adrian Streinu Cercel, mentionand ca pe de alta parte, a durat cam mult. Totodata, Orban a precizat ca nu este de acord cu revenirea in functia de director medical al Spitalului Judetean Suceava a doctorului Mircea Macovei.

Orban, despre Streinu Cercel: Nu poti sa mentii presedintele comisiei anti-COVID pe un reprezentant care isi permite sa comunice public niste opinii personale

Premierul Ludovic Orban considera de neacceptat ce a facut profesorul Adrian Streinu Cercel spunand ca, in calitate de presedinte al comisiei speciale din Ministerul Sanatatii de lupta impotriva coronavirusului, nu avea dreptul sa comunice public astfel de masuri.

Orban, atac dur la Streinu-Cercel: E o nastrusnicie, o stupiditate mai mare nu am vazut. E o nebunie, va spun sincer

Cu privire la propunerea lui Adrian Streinu - Cercel de a carantina toate persoanele de peste 65 de ani, Ludovic Orban a declarat ca este cea mai mare nebunie pe care a vazut-o.

Lovitura de gratie pentru Streinu Cercel. Ce risca dupa ce a propus izolarea batranilor, departe de familii

Ca urmare a informatiilor care au vehiculat cu privire la izolarea varstnicilor, din cauza pandemiei de COVID-19, ministrul Sanatatii analizeaza masurile ce se vor lua cu privire la managerul Institutului de Boli Infectioase Matei Bals, Adrian Streinu-Cercel. Ar putea fi demis! Vezi ce i-a enervat pe cei din Guvernul Orban. Lovitura de gratie pentru Streinu .

Razvan Cuc, dupa demiterea lui Streinu Cercel: Un somer, ajuns premier, ingenuncheaza profesionalismul unui expert. Orban ce experienta o avea?

Razvan Cuc, fostul ministru al Transporturilor, a criticat decizia lui Ludovic Orban de a-l demite pe profesorul dr. Adrian Streinu Cercel din fruntea Comisiei stiintifice speciale anti-COVID din Ministerul Sanatatii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )