Libnet.ro
UNICEF

18:00

Ludovic Orban, intalniri cruciale pentru impartirea banilor

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, intalniri cruciale pentru impartirea banilor

Intalniri vitale pentru premierul Ludovic Orban, duminica dupa-amiaza. Seful Guvernului discuta cu liderii USR si UDMR in incercarea de a optine sprijin pentru proiectul de buget. continuă pe Antena3

Ludovic Orban: imi doresc pentru mama mea o pensie decenta, dar trebuie crescuta cat se poate

Premierul Ludovic Orban a declarat duminica seara, intr-o emisiune televizata, ca si-ar dori o pensie decenta pentru mama sa, insa aceasta trebuie crescuta atat cat se poate, precizand ca important sa nu se creeze iluzii.

Premierul Ludovic Orban: Alocatia bugetara pentru Sanatate creste foarte mult. Pe sindicalisti ii deranjeaza ca am umblat la spor

Premierul Ludovic Orban a precizat, joi, ca banii alocati pentru Sanatate in 2020 vor fi mult mai multi comparativ cu anul in curs, si a explicat ca sindicalistii din sector sunt deranjati ca Guvernul.

Ludovic Orban, afirmatie ingrijoratoare pentru pensionari

Ludovic Orban a facut o afirmatie ingrijoratoare pentru pensionari.

Alocatii dublate, dar fara bani de la buget. Ludovic Orban, adevarul despre majorarea indemnizatiilor pentru copii

Premierul a anuntat ce se va intampla cu alocatiile copiilor, avand in vedere ca a fost vehiculata, in ultima perioada, o gaura imensa in bugetul de stat. Ludovic Orban a explicat ce se va intampla cu indemnizatiile copiilor si a spus adevarul despre o posibila majorare a acestor venituri. Alocatii dublate, dar fara bani de .

LUDOVIC ORBAN: Investitiile in cursul acestui an cresc la peste 50 de miliarde

Premierul Ludovic Orban anunta ca in proiectul de buget pentru anul viitor sunt alocati 50 de miliarde de lei pentru investitii, suma incluzand banii necesari unor proiecte de infrastructura, informeaza News. ro.

LUDOVIC ORBAN: and Avem responsabilitatea, fata de memoria martirilor Revolutiei Romane, sa se faca dreptate

Premierul Ludovic Orban a afirmat in mesajul transmis cu prilejul Zilei Memoriei Victimelor Comunismului in Romania si Zilei Victoriei Revolutiei Romane si a Libertatii ca avem datoria sa omagiem memoria celor care au pus libertatea mai presus de propria viata pentru ca Romania sa renasca, informeaza News. ro.

LUDOVIC ORBAN: Avem responsabilitatea, fata de memoria martirilor Revolutiei Romane, sa se faca dreptate

Premierul Ludovic Orban a afirmat in mesajul transmis cu prilejul Zilei Memoriei Victimelor Comunismului in Romania si Zilei Victoriei Revolutiei Romane si a Libertatii ca avem datoria sa omagiem memoria celor care au pus libertatea mai presus de propria viata pentru ca Romania sa renasca, informeaza News. ro.

Ludovic Orban, mesaj de Ziua Memoriei Victimelor Comunismului: Avem responsabilitatea sa se faca dreptate Avem datoria sa nu permitem niciunei puteri politice sa mai actioneze impotriva cetatenilor

Romania de astazi, atasata valorilor democratiei, este un bun castigat cu suferinta si jertfa eroilor si martirilor, a spus seful guvernului, Ludovic Orban, cu ocazia Zilei Memoriei Victimelor Comunismului in Romania, 21 decembrie, si Zilei Victoriei Revolutiei Romane si a Libertatii, 22 decembrie. Orban a subliniat ca avem responsabilitatea, fata de memoria martirilor Revolutiei Romane, sa se faca dreptate, iar societatea romaneasca sa cunoasca adevarul, pentru ca sunt raspunsuri prea mult timp asteptate de romani.

LUDOVIC ORBAN: Sunt multumit de ministrii nostri

Premierul Ludovic Orban a declarat, la Timisoara, ca daca este posibil, PNL va declansa procedurile pentru alegerile anticipate, dar nu se joaca cu soarta Romaniei. El a spus ca, personal, este multumit de ministrii din guvernul pe care il conduce. Toti ministrii sunt de dimineata pana noaptea alaturi de mine si activitatea lor ma face sa fiu multumit, a afirmat el, potrivit News. ro.

Ludovic Orban: PNL este partidul care isi doreste alegerile anticipate, dar nu ne jucam cu soarta Romaniei

Premierul Ludovic Orban a declarat, la Timisoara, ca daca este posibil, PNL va declansa procedurile pentru alegerile anticipate, dar nu se joaca cu soarta Romaniei. Orban a spus ca, personal, este multumit de ministrii din guvernul pe care il conduce.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )