Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban: Pe 1 septembrie, erau mai multi angajati decat la inceputul anului. Mi s-a parut un miracol Sunt sub 300.000 de someri Salariul a crescut in iulie (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban: Pe 1 septembrie, erau mai multi angajati decat la inceputul anului. Mi s-a parut un miracol Sunt sub 300.000 de someri Salariul a crescut in iulie (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a vorbit, miercuri, despre un miracol produs in Romania, in contextul crizei economice generate de epidemia de coronavirus: la 1 septembrie, numarul persoanelor cu contracte de munca er. continuă pe B1

Ludovic Orban, despre redeschiderea scolilor: Copiii sunt mai putin expusi riscului decat la locurile de joaca

Premierul Ludovic Orban, prezent duminica la Calarasi, le-a transmis parintilor sa nu se teama pentru copiii lor la redeschiderea anului scolar. Seful Guvernului a spus ca micutii vor fi mai putin expusi riscului decat daca s-ar afla la locurile de joaca sau oriunde, in aer liber.

Klaus Iohannis, Ludovic Orban si Lucian Bode participa la inaugurarea magistralei de metrou Drumul Taberei. E poate cea mai grea lucrare de infrastructura din Romania din 1990 pana in prezent (VIDEO, FOTO)

Dupa noua ani, magistrala 5 de metrou care ajunge in Drumul Taberei e deschisa publicului. La inaugurarea care vine sase ani mai tarziu decat termenul initial stabilit sunt prezenti premierul Ludovic Orban si.

Ludovic Orban, anuntul momentului despre starea de alerta. Vesti bune pentru romani!

Ludovic Orban, premierul Romaniei, a faut anuntul momentului despre starea de alerta. Astfel, Guvernul urmeaza sa discute luni, 14 septembrie, prelungirea acesteia, inclusiv masurile sanitare pentru alegerile locale si reducerea unor anumite restrictii. Ludovic Orban, anuntul momentului despre starea de alerta. Vesti bune pentru romani! Ludovic Orban a facut anuntul momentului depsre prelungirea starii de .

Premierul Ludovic Orban, in vizita pe malul Borcei. Ce obiective va inspecta

Premierul Ludovic Orban vine duminica, 13 septembrie, in vizita la Calarasi. Seful Guvernului va merge la bazinul de inot din municipiu, investitie finantata de CNI, urmatoarea oprire fiind monumentul istoric Posta Veche, reabilitat cu fonduri europene.

VIDEO viral: Ludovic Orban, catre o persoana aflata in scaun cu rotile: Ce viteza prinde?

Premierul Ludovic Orban, aflat intr-o vizita de lucru in judetul Arges, a intrat in vorba cu un barbat aflat intr-un scaun cu rotile si l-a intrebat ce viteza prinde. Momentul a fost surprins de un jurnalist care a postat inregistrarea video pe pagina sa de Facebook. Clipul a devenit viral, iar gestul premierului este extrem de comentat pe retelele de socializare, multi catalogand interventia drept o gafa.

LUDOVIC ORBAN: Volumul investitiilor in sectorul public, cel mai mare din ultimii zece ani

Prim-ministrul Ludovic Orban a declarat astazi ca, in ciuda perioadei de criza, volumul investitiilor in sectorul public este cel mai mare din ultimii zece ani, iar Guvernul a incercat sa creasca in mod constant alocarile pentru modernizarea infrastructurii.

LUDOVIC ORBAN: Magistrala de metrou M5 est foarte importanta pentru Bucuresti; nu ne vom opri aici

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, ca punerea in functiune a tronsonului de metrou Eroilor - Drumul Taberei este foarte importanta pentru Bucuresti si toate lucrarile ulterioare se vor derula cu o viteza mai mare, mentionand ca infrastructura de transport este prioritate zero pentru Guvern, scrie Agerpres.

Gazele din Marea Neagra nu mai sunt de interes pentru Romania? Cum evita Ludovic Orban un raspuns

Premierul Ludovic Orban a avut vineri, la Orsova, o atitudine stranie fata de o tema foarte importanta, cea privind exploatarea gazelor din Marea Neagra. intrebat insistent de jurnalisti ce se intampla cu gazele din Marea Neagra, premierul a evitat sa dea un raspuns. Ba mai mult, Orban a indicat mai multe surse de gaze pentru alimentarea unor noi consumatori, cu exceptia zacamintelor din Marea Neagra, dupa cum remarca publicatia Focus Energetic. Aceasta atitudine ridica mari semne de intrebare, mai ales ca actualul Executiv a anulat promisiunea din programul de guvernare de a debloca investitiile din Marea Neagra.

LUDOVIC ORBAN, CATRE DACIAN CIOLOS: Sa ceri demisia cu o zi inainte de inceperea scolii mi se pare o politizare dramatica a subiectului

Premierul Ludovic Orban i-a reamintit lui Dacian Ciolos ca in urma cu o saptamana cerea Guvernului sa nu politizeze subiectul privind inceperea anului scolar, iar acum liderul PLUS cere demisia ministrului Educatiei cu o zi inaintea deschiderii scolilor. Acesta a adaugat ca Monica Anisie a fost secretar de stat in Ministerul Educatiei in perioada Cabinetului Ciolos si l-a intrebat pe fostul prim-ministru tehnocrat ca acum nu mai este buna ca ministru Monica Anisie, cand nu mai face parte din aceeasi forma de guvernare, conform News. ro.

Ludovic Orban: Romania va avea la dispozitie, in urmatorii 7 ani, resurse financiare ca niciodata in istorie. Trebuie sa invatam sa accesam aceste finantari (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, ca Romania va avea la dispozitie in urmatorii sapte ani fonduri europene cum nu a mai avut niciodata pana acum. Seful Guvernului a enumerat o parte din resursele fi.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2342 seconds )