Libnet.ro
UNICEF

09:45

VIDEO viral: Ludovic Orban, catre o persoana aflata in scaun cu rotile: Ce viteza prinde?

Hotnews Hotnews,
 VIDEO viral: Ludovic Orban, catre o persoana aflata in scaun cu rotile: Ce viteza prinde?

Premierul Ludovic Orban, aflat intr-o vizita de lucru in judetul Arges, a intrat in vorba cu un barbat aflat intr-un scaun cu rotile si l-a intrebat ce viteza prinde. Momentul a fost surprins de un jurnalist care a postat inregistrarea video pe pagina sa de Facebook. Clipul a devenit viral, iar gestul premierului este extrem de comentat pe retelele de socializare, multi catalogand interventia drept o gafa. continuă pe Hotnews

LUDOVIC ORBAN, CATRE DACIAN CIOLOS: Sa ceri demisia cu o zi inainte de inceperea scolii mi se pare o politizare dramatica a subiectului

Premierul Ludovic Orban i-a reamintit lui Dacian Ciolos ca in urma cu o saptamana cerea Guvernului sa nu politizeze subiectul privind inceperea anului scolar, iar acum liderul PLUS cere demisia ministrului Educatiei cu o zi inaintea deschiderii scolilor. Acesta a adaugat ca Monica Anisie a fost secretar de stat in Ministerul Educatiei in perioada Cabinetului Ciolos si l-a intrebat pe fostul prim-ministru tehnocrat ca acum nu mai este buna ca ministru Monica Anisie, cand nu mai face parte din aceeasi forma de guvernare, conform News. ro.

VIDEO Orban, catre o persoana aflata intr-un scaun cu rotile: Ce viteza prinde? Gafa premierului, intens criticata

Premierul Ludovic Orban a intalnit, miercuri, in judetul Arges, un barbat aflat intr-un scaun cu rotile si l-a intrebat: Ce viteza prinde?. Momentul a fost suprins in imagini, iar cel care le-a postat pe Facebook a adaugat mesajul: Numai Orban putea face asta. Gestul premierului este intens criticat pe retelele de socializare.

ORBAN: Orice persoana care are simptome de Covid sa ceara deplasarea urnei mobile

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, ca persoanele care au simptome asociate COVID-19 pot solicita urna mobila de vot si a precizat ca va exista la fiecare sectie un stoc de masti pentru cei care nu au, transmite Agerpres.

Ludovic Orban, imbratisat cu primarul care a intretinut relatii cu doua minore. Secretul lor s-a aflat VIDEO

La inceputul anului, primarul comunei Mogosesti-Siret se afla in plin scandal sexual dupa ce a fost acuzat ca intretinut relatii cu doua minore. in prag de alegeri locale, au aparut imagini cu Damian Butnariu si Ludovic Orban imbratisandu-se! Ludovic Orban il sustine inca pe Damian Butnariu?! in luna ianuarie 2020, dupa patru mandate, Damian Butnariu, .

Ludovic Orban anunta inceperea licitatiei pentru semnarea contractului pentru tronsonul 3 de pe autostrada Pitesti-Sibiu (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat, miercuri, ca in curand va incepe licitatia pentru proiectarea si executia tronsonului 3 al autostrazii Pitesti-Sibiu. Aflat intr-o vizita in judetul Arges,.

Ludovic Orban: Romania va avea la dispozitie, in urmatorii 7 ani, resurse financiare ca niciodata in istorie. Trebuie sa invatam sa accesam aceste finantari (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, ca Romania va avea la dispozitie in urmatorii sapte ani fonduri europene cum nu a mai avut niciodata pana acum. Seful Guvernului a enumerat o parte din resursele fi.

Ludovic Orban: Pe 1 septembrie, erau mai multi angajati decat la inceputul anului. Mi s-a parut un miracol Sunt sub 300.000 de someri Salariul a crescut in iulie (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a vorbit, miercuri, despre un miracol produs in Romania, in contextul crizei economice generate de epidemia de coronavirus: la 1 septembrie, numarul persoanelor cu contracte de munca er.

Ludovic Orban, despre decizia CCR privind motiunea de cenzura: Nu e nici in favoarea, nici in defavoarea PNL sau a Guvernului. Hai sa nu ne facem ca nu intelegem despre ce e vorba (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, ca decizia prin care Curtea Constitutionala a constatat ca nu exista un conflict intre Guvern si Parlament pe tema depunerii motiunii de cenzura nu este nici in.

Ludovic Orban, la inaugurarea magistralei de metrou Drumul Taberei: Investitiile in infrastructura sunt prioritatea absoluta a Guvernului pe care il conduc (VIDEO, FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis, premierul Ludovic Orban si ministrul Transporturilor, Lucian Bode, au inaugurat, marti, magistrala de metrou M5 Drumul Taberei - Eroilor. Cu aceasta ocazie, Orban a subliniat ca.

PSD: La inaugurarea metroului, Ludovic Orban ajunge un fel de Coana Leana a sefului suprem de la Cotroceni, iar Bode devine reincarnarea lui Emil Bobu

Social-democratii au transmis marti ca la inaugurarea metroului din Drumul Taberei, Ludovic Orban ajunge un fel de Coana Leana a sefului suprem de la Cotroceni, iar Bode devine reincarnarea lui Emil Bobu. Sursa citata mai spune ca PNL inaugureaza acum un proiect deblocat si realizat in proportie de 99% de catre guvernele PSD.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )