Libnet.ro
UNICEF

18:15

Ludovic Orban si-a anuntat prima deplasare externa in calitate de premier: Vreau sa merg in Republica Moldova (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban si-a anuntat prima deplasare externa in calitate de premier: Vreau sa merg in Republica Moldova (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat miercuri, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca prima sa deplasare externa, in calitate de sef al Guvernului va fi in Republica Moldova. Vreau sa merg. continuă pe B1

Guvernul Ludovic Orban are miercuri prima sedinta oficiala. Pe ordinea de zi, restructurarea Executivului. Iohannis participa la sedinta - UPDATE

Cabinetul Ludovic Orban se intruneste, miercuri, la ora 12. 00, in prima sedinta oficiala, informeaza site-ul oficial al Guvernului. Executivul ar putea adopta o ordonanta de urgenta pentru reducerea numarului de ministere de la 26 la 16 si o OUG privind veniturile minerilor, in conditiile in care peste 70 de mineri ai Salinei Ocna Dej sunt blocati in subteran. UPDATE Presedintele Klaus Iohannis va participa la sedinta de Guvern, la invitatia prim-ministrului Ludovic Orban.

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca il va demite pe seful Comisiei Nationale de Prognoza: Stiti bancul acela...

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca va semna, in cursul zilei de miercuri, demiterea lui Ion Ghizdeanu din functia de presedinte al Comisiei Nationale de Strategie si Prognoza. Am solicitat decizia de.

Ludovic Orban, despre desemnarea Adinei Valean drept comisar european: Presedintii celor doua Camere vor primi joi adresa mea in care le-am solicitat audierea candidatului in comisiile de specialitate(VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca presdintele viitoarei Comisii Europene l-a anuntat oficial ca a ales-o pe Adina Valean drept candidat al Romaniei pentru functia de comisar european pe Transporturi. in.

Ludovic Orban: Guvernul va formula o noua propunere de comisar european (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat luni ca Executivul pe care il conduce va face o noua propunere de comisar european. noul nume va fi anuntat dupa consultari cu presedintele Klaus Iohannis, iar candidatul va fi.

Ludovic Orban: Garantam continuarea alocarii a 2% din Produsul Intern Brut pentru Aparare

Premierul Ludovic Orban a anuntat, miercuri, la Uzina Mecanica Bucuresti, ca Executivul pe care-l conduce intentioneaza sa continue alocarea a doua procente din Produsul Intern Brut pentru domeniul Apararii, transmite Mediafax.

Jean-Claude Juncker l-a felicitat pe noul premier al Romaniei, Ludovic Orban. Ce mesaj i-a transmis

Presedintele in exercitiu al Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, l-a felicitat pe noul premier al Romaniei, Ludovic Orban, a anuntat marti Mina Andreeva, purtatoare de cuvant a executivului comunitar, in.

Ludovic Orban anunta ca se lucreaza la OUG de restructurare a Guvernului

Premierul Ludovic Orban a anuntat, marti, ca se lucreaza la Ordonanta de Urgenta privind restructurarea Guvernului, motiv pentru care nu a fost stabilita ora primei sedinte a Executivului nou instalat.

Ludovic Orban: Este o prioritate pentru PNL procedura de numire a procurorilor-sefi a parchetelor (VIDEO)

Ludovic Orban a anuntat, luni, ca una dintre prioritatile guvernului pe care il va conduce este numirea procurorilor-sefi ai parchetelor. Reprezinta o prioritate pentru PNL procedura de numire a.

Ludovic Orban anunt din plenul Parlamentului: Se modifica Codul Penal si Codul de Procedura Penala

Premierul desemnat Ludovic Orban a anuntat ca noul Guvern va lua foarte in serios recomandarile din raportul MCV, vor fi reluate dezbaterile pe codurile penale, dar si pe legile justitiei. Citeste.

Ludovic Orban, prima decizie in calitate de premier: Guvernul PNL propune un alt comisar european

Premierul desemnat Ludovic Orban a declarat, luni, ca Romania are un guvern legitim care a obtinut votul Parlamentului, in ciuda boicotului penibil si rusinosfacut de PSD si Pro Romania. Ludovic.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )