Libnet.ro
UNICEF

12:15

Ludovic Orban: Solicit premierului Dancila sa se prezinte de urgenta in Parlament pentru a clarifica sustinerea Guvernului

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban: Solicit premierului Dancila sa se prezinte de urgenta in Parlament pentru a clarifica sustinerea Guvernului

Presedintele PNL, Ludovic Orban, ii solicita premierului Viorica Dancila sa se prezinte de urgenta in Parlament pentru a clarifica sustinerea Executivului, aratand ca prim-ministrul este obligat sa faca ac. continuă pe Antena3

Ludovic Orban ii cere Vioricai Dancila sa se prezinte de urgenta in Parlament. O tara intreaga este luata ostatica de un premier iresponsabil

Liderul PNL Ludovic Orban ii cere premierului Viorica Dancila sa se prezinte de urgenta in Parlament pentru a clarifica lipsa de sustinere a actualului Guvern, considerand ca o tara intreaga este luata ostatica de un premier iresponsabil care guverneaza impotriva vointei romanilor, impotriva poporului.

Ludovic Orban: Nu e o certitudine ca Guvernul Dancila va fi schimbat. in Parlament pot aparea surprize

Presedintele PNL, Ludovic Orban, considera ca schimbarea Guvernului Dancila in urma unei motiuni de cenzura este posibila, dar nu este o certitudine, deoarece in Parlament oricand pot aparea surprize.

Ludovic Orban: Premierul Dancila poarta deplina responsabilitate pentru blocarea Guvernului, refuzand sa se prezinte in Parlament

Liderul PNL, Ludovic Orban, avertizeaza ca interesele fundamentale ale romanilor in domenii esentiale sunt puse in pericol de Guvernul Dancila in conditiile in care premierul refuza sa se conformeze.

Presedintele PNL suspecteaza Guvernul Dancila de rea intentie, dupa situatia de la Autostrada Lugoj-Deva. Ludovic Orban: Ori e nebunie, ori este rea vointa crasa. E absurdistan

Ludovic Orban, presedintele PNL, suspecteaza Guvernul Dancila de rea intentie, dupa ce a reziliat contractul pentru executia tronsonului 3 din Autostrada Lugoj-Deva, cand acesta era gata in proportie.

Ludovic Orban isi asuma guvernarea: Voi fi premier si in varianta de guvern dupa caderea Cabinetului Dancila

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, intr-un interviu pentru HotNews, ca va accepta sa fie premier din partea PNL in cazul unui guvern de tranzitie.

PNL, negocieri cu toate partidele de Opozitie. Ludovic Orban: Vom negocia individual si cu parlamentari PSD, care par dispusi sa sustina motiunea de cenzura (VIDEO)

Ludovic Orban, presedintele PNL, a anuntat ca liberalii poarta negocieri cu toate partidele parlamentare pentru depunerea unei motiuni de cenzura, cu exceptia PSD, dar a recunoscut ca vor purta discutii si cu.

LUDOVIC ORBAN: Motiunea de cenzura ar putea duce la caderea Guvernului

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, joi, ca motiunea de cenzura va fi depusa in cursul saptamanilor viitoare si ar putea duce la caderea Guvernului, dar nu este o certitudine ca se va intampla acest lucru, ca la nivelul Parlamentului oricand pot aparea surprize.

VIDEO Ludovic Orban nu renunta la ideea de impozitare a IT-istilor: Nu mai exista astazi nicio ratiune pentru mentinerea acestor facilitati

Presedintele PNL, Ludovic Orban, isi mentine ideea ca trebuie renuntat la scutirea IT-istilor de la plata impozitului pe venit, el spunand ca aceasta facilitate nu isi mai produce efectele pentru care a fost introdusa, in guvernarea Nastase. Dupa parerea mea, nu mai exista astazi nicio ratiune pentru mentinerea acestor facilitati, a declarat Orban, marti, la interviurile HotNews. ro LIVE. Orban: PNL isi va asuma o evaluare in administratie imediat ce va veni la guvernare. Cu siguranta, vor pleca oameni.

LUDOVIC ORBAN: Propunerea lui Melecanu in fruntea Senatului a creat o bulversare totala

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni, facand referire la sustinerea PSD pentru Teodor Melescanu la functia de presedinte al Senatului, ca ceea ce s-a intamplat a creat o bulversare totala a Parlamentului.

LUDOVIC ORBAN: Propunerea lui Melescanu in fruntea Senatului a creat o bulversare totala

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni, facand referire la sustinerea PSD pentru Teodor Melescanu la functia de presedinte al Senatului, ca ceea ce s-a intamplat a creat o bulversare totala a Parlamentului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )