Libnet.ro
UNICEF

15:00

LUDOVIC ORBAN: Refacerea invatamantului profesional si tehnologic reprezinta una dintre prioritatile noastre in domeniul educatiei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Refacerea invatamantului profesional si tehnologic reprezinta una dintre prioritatile noastre in domeniul educatiei

Premierul Ludovic Orban sustine necesitatea dezvoltarii invatamantului profesional si tehnologic din Romania pentru a putea asigura forta de munca pentru companiile de stat sau private. continuă pe Ziarul Bursa

LUDOVIC ORBAN: Avem proiecte foarte serioase pentru judetul Giurgiu

Premierul Ludovic Orban a anuntat, astazi, ca Guvernul va derula mai multe proiecte importante de infrastructura in judetul Giurgiu, printre care si refacerea podului de cale ferata de la Gradistea.

LUDOVIC ORBAN: Am propus ca luni sa organizam o sedinta de Guvern pentru a adopta rectificarea bugetara

Premierul Ludovic Orban a anuntat, astazi, ca Guvernul se va reuni, luni, in sedinta pentru a adopta rectificarea bugetara, dupa ce proiectul rectificarii a fost discutat, in prima lectura, in aceasta saptamana.

LUDOVIC ORBAN, DESPRE RECOMANDAREA OMS PRIVIND REDESCHIDEREA SCOLILOR: Obiectivul nostru e sa reducem numarul de infectari zilnice

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, la Suceava, ca obiectivul Guvernului este reducerea numarului de infectari zilnice cu SARS-CoV-2, ca reactie la recomandarea Organizatiei Mondiale a Sanatatii privind redeschiderea scolilor in pandemie.

Ludovic Orban, mesaj categoric pentru Ungaria. Ce a transmis premierul Romaniei

Joi, 19 noiembrie, premierul Romaniei Ludovic Orban a indemnat Ungaria si Polonia sa aprobe bugetul Uniunii Europene si fondul de relansare economica. Ludovic Orban, mesaj categoric pentru Ungaria Joi, Ludovic Orban a indemnat cele doua state membre UE sa renunte la blocarea procedurilor de adoptare a bugetului Uniunii Europene si a fondului de relansare economica.

Ludovic Orban, anunt de ultima ora despre carantina. Decizia ferma luata pentru binele Romaniei

Intra Romania in stare de urgenta? Aceasta este intrebarea la care a raspuns astazi premierul Ludovic Orban. De altfel, in spatiul public au aparut tot mai multe informatii legate de o stare de urgenta impusa imediat in perioada urmatoare alegerilor parlamentare. insa Ludovic Orban a facut precizari despre aceasta ipoteza: Ludovic Orban, anunt de ultima .

Ludovic Orban, veste proasta pentru romani: Daca as spune ca suntem pregatiti, v-as minti

In cursul serii de ieri, Ludovic Orban a vorbit despre vaccinul anti-COVID-19. Acesta a dat lamuriri cu privire la perioada in care ar putea ajunge in Romania, cine il va putea face prioritar, dar si daca este obligatoriu sau nu. Cine va avea prioritate pentru vaccinare Invitat la RomaniaTV, Ludovic Orban a venit cu ultimele .

Ludovic Orban, pentru Bloomberg: Am incredere in buna judecata a romanilor. isi vor da seama ca ne-am asumat guvernarea intr-o perioada foarte dificila

Celebra publicatie Bloomberg lauda masurile luate de premierul Ludovic Orban, in contextul pandemiei de coronavirus, avand in vedere tendintele populiste din alte state est-europene. Premierul Ludovic Orban a.

Ludovic Orban, despre perspectiva scaderilor salariilor bugetarilor: Sunt stabilite prin lege. Trebuie sa trecem de acest tip de declaratii Ce se va intampla cu salariul minim

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a sugerat vineri ca bugetarii nu vor avea diminuate salariile incepand de anul viitor, pentru a reduce deficitul, asa cuma sugerat economistul sef al BNR. Premierul Ludovic.

Ludovic Orban a anuntat cand va fi data in folosinta autostrada de centura a municipiului Bacau: Un proiect asteptat de mult timp (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a vizitat, vineri, lucrarile la centura ocolitoare a municipiului Bacau. Potrivit sefului Executivului autostrada este aproape de finalizare. Ludovic Orban:.

Video. Ludovic Orban, reactie fara precedent in mijlocul unei conferinte de presa. Gestul cu care si-a socat toti colegii

In cursul zilei de joi, Ludovic Orban impreuna cu ministrul Transporturilor, Lucian Bode, dar si cu alti lideri PNL s-au aflat in judetul Giurgiu pentru a inaugura podul peste raul Arges de pe DN 5 Bucuresti-Giurgiu, din localitatea Adunatii Copaceni. in timpul conferintei de presa, premierul Romaniei a creat un moment fara precedent in momentul .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1992 seconds )