Libnet.ro
UNICEF

13:15

Ludovic Orban, starea de alerta prelungita prin hotarare de Guvern

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, starea de alerta prelungita prin hotarare de Guvern

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca starea de alerta va fi prelungita prin hotarare de Guvern, care va fi elaborata luni sau marti. continuă pe Antena3

Orban: Starea de alerta este indispensabila. O vom prelungi pe data de 16 iunie

Premierul Ludovic Orban a anuntat, joi, ca Guvernul va emite decizia pentru prelungirea starii de al.

LUDOVIC ORBAN: Decizia de prelungire a starii de alerta nu are un continut politic

Premierul Ludovic Orban a declarat, azi, la inceputul sedintei de Guvern, ca starea de alerta este indispensabila pentru a mentine toate reglementarile care sunt necesare pentru a garanta protectia sanatatii si vietii cetatenilor, Hotararea de Guvern pentru prelungirea starii de alerta urmand a fi adoptata sapramana viitoare.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: Daca Parlamentul respinge starea de alerta, riscul unui nou val epidemic este foarte mare

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca daca Parlamentul va respinge prelungirea starii de alerta si dupa 15 iunie, atunci riscul unui nou val al epidemiei de coronavirus va creste substantial, deoarece au.

Umilinta maxima pentru Ludovic Orban! Ce i-a transmis premierului milionarul Mohammad Murad

Starea de alerta incinge spiritele. Reprezentantii din tursim si-au pierdut rabdarea si deja au inceput sa fie foarte vocali impotriva Guvernului Orban, in contextul in care afacerile pe care le conduc risca sa intre in faliment. Milinarul Mohammad Murad, presedintele Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc FPTR) a transmis un mesaj dur catre factorii decizionali. Printre altele acesta a spus ca premierul Ludovic Orban nu ar sti sa faca nimic daca i s-ar lua functia de premier.

Ludovic Orban: Vom cere stare de alerta pentru 30 de zile. Am incredere ca va exista o majoritate parlamentara care va intelege ca nu poate pune in pericol viata oamenilor pentru niste castiguri electorale ieftine

Premierul Ludovic Orban a declarat, sambata, ca va cere Parlamentului prelungirea starii de alerta cu inca 30 de zile, nu cu 15, asa cum vrea PSD. Seful Guvernului si-a manifestat increderea ca majoritatea.

Ludovic Orban va cere prelungirea starii de alerta cu 30 de zile

Premierul Ludovic Orban a anuntat, sambata, ca va cere prelungirea starii de alerta cu 30 de zile, nu 15 asa cum a solicitat PSD, declarandu-se increzator ca va exista in Parlament o majoritate care sa inteleaga ca nu pot pune in pericol viata si sanatatea romanilor numai ca sa sa obtina castiguri ieftine, de natura politico-electorala.

Ludovic Orban: Apelez la responsabilitatea oamenilor sa se protejeze E riscant sa deschizi bisericile PSD-istii parca vor sa le faca rau romanilor Guvernul a salvat vieti si locuri de munca (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a fost invitat duminica seara, in emisiunea Dosar de politician, moderata de Silviu Manastire pe B1 TV. Unul dintre subiectele abordate a tinutde necesitatea de a fi.

Ludovic Orban, atacat din interior: Tine restaurantele inchise, dar deschide pacanelele.Guvernul a gasit cheia relansarii economiei!

Premierul Ludovic Orban a fost aspru criticat de PMP-istul Lucian Iliescu, senator al unui partid care are oameni numiti in Guvern si sprijina proiectele actualului Cabinet. Nemultumirea lui Iliescu e legata de decizia legata de deschidere a localurilor cu jocuri de noroc.

Ludovic Orban: Obiectiv - in maximum 5 ani, Romania sa depaseasca PIB-ul pe cap de locuitor mediu la nivel european. Suma planificata pentru infrastructura - 40 miliarde euro (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a vorbit, la debutul sedintei de Guvern de joi, despre ajutorul pe care Executivul il ofera intreprinderilor mici si mijlocii, afectate si ele de criza coronavirusului, dar si despre.

Ultima ora! Ludovic Orban, fortat sa spuna adevarul. Cand si cu cat se vor majora pensiile: Vom creste pensiile, dar

Subiectul majorarii pensiilor este unul dintre cele mai dezbatute in aceasta perioada, insa informatii concrete par sa lipseasca cu desavarsire. Ludovic Orban a vorbit in urma cu putin timp despre posibilitatea cresterii acestora in functie de realitatile economice. Noi lucram pe baza de analize, pe baza de date, pe baze de prognoze serioase Ludovic Orban .

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )