Libnet.ro
UNICEF

22:15

Premierul Ludovic Orban: Vom adopta o solutie care sa duca la cresterea alocatiilor, dar nu la dublarea imediata a acestora

B1 B1,
Premierul Ludovic Orban: Vom adopta o solutie care sa duca la cresterea alocatiilor, dar nu la dublarea imediata a acestora

Premierul Ludovic Orban a declarat joi, dupa o sedinta a conducerii centrale PNL, referitor la alocatii, ca acestea nu se vor dubla de la 1 august, dar vor fi gasite solutii pentru cresterea. continuă pe B1

LUDOVIC ORBAN: Vom adopta o varianta care sa duca la cresterea alocatiilor, dar nu la dublarea imediata

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat, astazi, ca Guvernul analizeaza varianta cresterii alocatiilor, insa a aratat ca nu va fi vorba de o dublare imediata a acestora, deoarece nu exista resursele financiare necesar.

Guvernul, replica pentru PSD: Premierul Ludovic Orban si membrii Cabinetului nu au fost invitati sa participe la dezbaterile asupra legii care priveste carantina si izolarea

Guvernul sustine ca nici premierul Ludovic Orban si nici alti membri ai Cabinetului nu au fost invitati in Parlament sa participe la dezbaterile pe legea carantinei si izolarii. Membrii executivului isi.

LUDOVIC ORBAN: Izolarea unei persoane bolnave este o masura care pazeste restul societatii

Premierul Ludovic Orban sustine ca plenul Senatului ar putea adopta azi proiectul legii privind carantinarea si izolarea in timpul epidemiei. in urma discutiilor cu presedintele Senatului - Robert Cazanciuc, Ludovic Orban a declarat:.

LUDOVIC ORBAN: Nu introducem nicio restrictie noua, pastram acelasi dispozitiv

Premierul Ludovic Orban a anuntat, azi, ca in prelungirea starii de alerta nu va fi introdusa nicio restrictie noua, va fi pastrat acelasi dispozitiv, dar a solicitat ca din proiectul de hotarare care se refera la acest subiect sa fie scos textul despre izolare si carantina, pana la votarea legii in Parlament, urmand sa fie ulterior reintrodus.

Guvernul discuta primele acte normative necesare in implementarea planului de relansare economica. Ludovic Orban: Ne-am angajat ca le vom adopta pe toate in 30 de zile (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat, la debutul sedintei de guvern, ca vor analiza mai multe acte normative necesare pentru implementarea planului de relansare economica Recladim Romania. Acestea se refera.

Ludovic Orban: Daca legea privind carantina si izolarea se adopta, vom avea capacitatea de a reduce numarul de imbolnaviri cu coronavirus (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban si-a manifestat speranta ca, in sfarsit, legea privind carantina si izolarea va fi adoptata in plenul Senatului. in opinia sa, au fost eliminate orice posibile chichite ce puteau face.

Ludovic Orban, despre Dan Barna: Dupa ce discuti cu mine, sa dai o tura prin Piata Victoriei si sa spui ca Guvernul Orban a pierdut situatia de sub control, nu este cea mai buna forma de a purta negocieri Replica liderului USR

Premierul Ludovic Orban l-a acuzat pe liderul USR, Dan Barna, ca dupa ce a participat la o discutie cu el la Guvern, a trecut pe la protestul din Piata Victoriei al celor care nu cred in existenta noului.

Ludovic Orban: Nu sunt bani pentru dublarea alocatiilor

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca bugetul nu permite o dublare imediata a alocatiilor de stat pen.

Ludovic Orban: Nu Guvernul este de vina ca au crescut cazurile. Nu vrem sa impunem noi restrictii

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, ca nu liberalii sunt de vina pentru cresterea numarului de cazuri de infectari cu coronavirus.

Ludovic Orban, despre prelungirea starii de alerta: Nu introducem nicio restrictie

Klaus Iohannis a anuntat in cursul zilei de 15 iulie 2020 prelungirea starii de alerta. De asemenea, la cateva ore de la discursul presedintelui, informatia a fost comunicata si de premierul Ludovic Orban,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )