Libnet.ro
UNICEF

16:30

Ludovic Orban sustine ca alegerile locale ar putea avea loc la finele lui septembrie - inceputul lui octombrie. Parlamentarele, cel mai devreme pe 6 decembrie. Totul depinde de evolutia epidemiei de coronavirus

B1 B1,
Ludovic Orban sustine ca alegerile locale ar putea avea loc la finele lui septembrie - inceputul lui octombrie. Parlamentarele, cel mai devreme pe 6 decembrie. Totul depinde de evolutia epidemiei de coronavirus

Premierul Ludovic Orban a declarat ca alegerile locale ar putea avea loc la finalul lunii septembrie sau la inceputul lui octombrie, iar parlamentarele s-ar putea desfasura cel mai devreme pe 6 decembrie. Totul. continuă pe B1

Presedintele PMP: Sunt sigur ca alegerile locale vor avea loc pe 27 septembrie, iar cele generale pe 6 decembrie

Presedintele PMP, Eugen Tomac, declara ca alegerile locale trebuie sa fie organizate cat mai curand posibil si este convins ca acestea vor avea loc pe 27 septembrie, iar cele generale pe 6 decembrie, pentru ca Romania are nevoie de o noua administratie si un nou Legislativ stabil.

Sfarsitul lunii septembrie, cel mai bun moment pentru alegerile locale Alegerile parlamentare, in 6 decembrie daca epidemia nu va fi puternica - Orban

Cel mai bun moment pentru organizarea alegerilor locale este sfarsitul lunii septembrie, in timp ce alegerile parlamentare ar putea avea loc in 6 decembrie, daca epidemia de COVID-19 va permite, a declarat sambata seara premierul Ludovic Orban.

Alegerile locale ar putea fi organizate in septembrie. Anuntul facut de Ludovic Orban

Ludovic Orban a anuntat ca cel mai bun moment pentru organizarea alegerilor locale ar putea fi sfarsitul lunii septembrie, inceputul lunii octombrie.

Ludovic Orban a plantat un copac deja plantat. Imaginile au devenit virale

Ludovic Orban a vizitat duminica Muzeul National Bratianu. Acolo, Premierus a explicat ca romanii vor avea un loc unde sa se intalneasca cu istoria, si mai apoi a plantat un copac care era deja. plantat.

Ludovic Orban: Crestem pensiile, dar sa avem garantia ca pot fi platite. Drumul spre Iad e pavat de bune intentii

Guvernul are ca prioritate plata pensiilor si salariilor si va creste pensiile, dar numai dupa o analiza foarte serioasa, in functie de posibilitatile reale, pentru a avea garantia ca acestea vor putea fi platite, a declarat, miercuri, premierul Ludovic Orban, potrivitAgerpres.

LUDOVIC ORBAN, LA INAUGURAREA MUZEULUI BRATIANU: Putem sa le oferim romanilor un loc in care sa intalneasca istoria

Premierul Ludovic Orban a participat duminica, alaturi de ministrul Culturii Bogdan Gheorghiu, la inaugurarea Muzeului National Bratianu in incinta vilei care a apartinut familiei Bratianu, la Stefanesti, judetul Arges.

Ludovic Orban: Pensiile vor creste de la 1 septembrie. Drumul spre Iad e pavat cu bune intentii

Pensiile romanilor vor creste de la 1 septembrie, asa cum scrie in lege, potrivit premierului Ludovic Orban. Acesta sustine insa ca nu stie cat de mare va fi aceasta majorare.

LUDOVIC ORBAN: Guvernul nu va creste impozitele si nici contributiile sociale

Guvernul nu va creste impozitele si nici contributiile sociale, chiar daca situatia economica este una dificila, a spus, ieri, premierul Ludovic Orban.

LUDOVIC ORBAN: Va fi obligatorie purtarea mastii in toate spatiile inchise

Premierul Ludovic Orban a subliniat miercuri ca va fi obligatorie purtarea mastii in toate spatiile inchise, precizand ca, in domeniul educatiei, ordinul care prevede aceasta obligativitate a fost deja publicat.

Costel Alexe, despre Insula Belina: Tot ce e ilegal va fi daramat Ludovic Orban a anuntat recent ca aceasta revine in administrarea statului, fara contractele cu TelDrum

Costel Alexe, ministru Mediului, a declarat ca toate cladirile din complexul Belina care au fost construite ilegal vor fi daramate. Precizarea vine dupa ce, joi, premierul Ludovic Orban a anuntat ca Agentia.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )