Libnet.ro
UNICEF

15:00

LUDOVIC ORBAN: Guvernul nu va creste impozitele si nici contributiile sociale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Guvernul nu va creste impozitele si nici contributiile sociale

Guvernul nu va creste impozitele si nici contributiile sociale, chiar daca situatia economica este una dificila, a spus, ieri, premierul Ludovic Orban. continuă pe Ziarul Bursa

Orban: Guvernul nu va creste impozitele si nici contributiile sociale

Guvernul nu va creste impozitele si nici contributiile sociale, chiar daca situatia economica este una dificila, a declarat , ieri, premierul Ludovic Orban.

Nu vor creste impozitele in Romania, dupa criza provocata de COVID-19. Premierul Orban da asigurari

Ludovic Orban da asigurari romanilor ca Guvernul nu va creste impozitele si nici contributiile sociale, chiar daca situatia economica este una dificila.

Ludovic Orban: Pensiile si alocatiile vor fi marite atat cat va permite economia. Nu vom creste impozitele. PSD promoveaza aberatii Ce se intampla cu pensiile speciale

Ludovic Orban a declarat, sambata, ca pensiile si alocatiile vor creste, dar doar cat va permite economia. Asta in conditiile in care, de la 1 septembrie, pensiile ar trebui sa fie majorate cu 40%, dupa cum.

Ludovic Orban: Crestem pensiile, dar sa avem garantia ca pot fi platite. Drumul spre Iad e pavat de bune intentii

Guvernul are ca prioritate plata pensiilor si salariilor si va creste pensiile, dar numai dupa o analiza foarte serioasa, in functie de posibilitatile reale, pentru a avea garantia ca acestea vor putea fi platite, a declarat, miercuri, premierul Ludovic Orban, potrivitAgerpres.

Ludovic Orban: Pensiile vor creste, dar vor creste cu atat cat ne va permite economia

Premierul Ludovic Orban a declarat sambata la Romania TV, ca pensiile vor creste, dar vor creste cu atat cat va permite economia, precizand ca sustenabilitatea sistemului de pensii este fundamentala.

Ludovic Orban: Pensiile vor creste de la 1 septembrie. Drumul spre Iad e pavat cu bune intentii

Pensiile romanilor vor creste de la 1 septembrie, asa cum scrie in lege, potrivit premierului Ludovic Orban. Acesta sustine insa ca nu stie cat de mare va fi aceasta majorare.

Ludovic Orban, anunt despre cresterea pensiilor: Depinde de starea economiei si de capacitatea efectiva de a le plati

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca pensiile vor creste, insa lucru se va intampla in functie de posibilitatile economice ale tarii.

Orban: Guvernul se reuneste saptamana viitoare pentru a pregati actele normative pentru perioada de dupa 1 iunie

Guvernul va avea urmatoarea sedinta miercuri sau joi, pe ordinea de zi fiind pregatirea actelor normative pentru perioada de dupa 1 iunie, a spus, duminica, premierul Ludovic Orban.

LUDOVIC ORBAN, LA INAUGURAREA MUZEULUI BRATIANU: Putem sa le oferim romanilor un loc in care sa intalneasca istoria

Premierul Ludovic Orban a participat duminica, alaturi de ministrul Culturii Bogdan Gheorghiu, la inaugurarea Muzeului National Bratianu in incinta vilei care a apartinut familiei Bratianu, la Stefanesti, judetul Arges.

LUDOVIC ORBAN: Va fi obligatorie purtarea mastii in toate spatiile inchise

Premierul Ludovic Orban a subliniat miercuri ca va fi obligatorie purtarea mastii in toate spatiile inchise, precizand ca, in domeniul educatiei, ordinul care prevede aceasta obligativitate a fost deja publicat.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )