Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban, pe tema salariilor din Sanatate: Nu poti sa iei o masura care afecteaza institutii publice

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, pe tema salariilor din Sanatate: Nu poti sa iei o masura care afecteaza institutii publice

Ludovic Orban a vorbit, in cadrul emisiunii Subiectiv, pe tema majorarii salariilor din domeniul sanatatii. E o problema mai larga in ceea ce priveste Sanatatea. in primul rand, nu au fost. continuă pe Antena3

Eugen Teodorovici, despre scaderea salariilor din sanatate: Exista astfel de situatii punctuale, au fost situatii nefericite

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici a declarat joi ca scaderile salariale din sistemul de sanatate sunt cazuri izolate. Exista astfel de situatii punctuale unde au fost situatii nefericite.

Adevaruri de viata. Radu Soviani, despre majorarea salariilor din Sanatate: Nu toti beneficiaza de dublare de salarii

Radu Soviani a fost invitat la emisiunea prezentata de Dana Chera, Adevaruri de Viata, unde si-a exprimat parerea in legatura cu un subiect destul de controversat in momentul de fata, si anume majorarea.

SCANDAL in PNL: Daniel Zamfir il ataca DUR pe Ludovic Orban

Daniel Zamfir, senatorul exclus din PNL, a lansat un atac dur la adresa lui Ludovic Orban. De asemenea, senatorul l-a acuzat pe Orban ca a ordonat ca pachetul de legi sustinute de el sa fie blocate cu orice pret.

Ludovic Orban: Sufrageria lui Oprea, o chestiune minora

Ludovic Orban e de parere ca intalnirea din 2009 dintre George Maior, Florian Coldea si Laura Codruta Kovesi la Gabriel Oprea acasa, nu are nimic de-a face cu alegerile prezidentiale in urma carora a fost ales.

Ludovic Orban: Iohannis e candidatul nostru pentru 2019

Liderul PNL, Ludovic Orban, a vorbit, in cadrul emisiunii Subiectiv, de la Antena 3, despre candidatura lui Klaus Iohannis pentru un nou mandat. intrebat daca il sustine pe Klaus Iohannis pentru un nou.

Tara noastra inregistreaza cea mai mare crestere a salariilor din Europa

Dochia: Avand in vedere executia bugetara pe primele luni ale anului si deficitul foarte mare care se contureaza, este posibil ca majorarile continue de salarii sa creeze dezechilibre serioase, mai ales in ceea ce priveste bugetul public * Florin Jianu, CNIPMMR: Pericolul care ne pandeste pe noi, ca economie, este ca mediul public se decupleaza de mediul privat prin stabilirea unor salarii discretionare, in detrimentul economiei reale Tara noastra inregistreaza cea mai mare crestere a salariilor din Europa, potrivit statisticilor, si este evident faptul ca acest lucru se datoreaza, in primul rand, masurilor de majorare a salariilor in sectorul public, adoptate de Guvern in aceasta perioada, precum si cresterii salariului minim, considera analistul financiar Aurelian Dochia.

OLGUTA VASILESCU provoaca un nou SCANDAL pe tema SALARIILOR: isi permite sa JIGNEASCA

Ministrului Muncii, Lia Olguta Vasilescu, este vizata de un nou scandal in conditiile in care biologii, chimistii si biochimistii din Romania au transmis o scrisoare deschisa prin care isi exprima.

Sunt cautate solutii tranzitorii pentru ca angajatii din sanatate si asistenta sociala sa nu aiba pierderi salariale

Decidentii guvernamentali s-au angajat sa defineasca, in regim de urgenta, un mecanism legal prin care unitatile sanitare vor putea sa utilizeze sume provenite din venituri proprii pentru acoperirea necesarului financiar care sa permita acordarea salariilor si sporurilor in cazul categoriilor de salariati aflate in situatia de a pierde venituri in urma aplicarii Legii privind salarizarea personalului platit din fonduri publice si a regulamentul de sporuri in domeniul sanatate si asistenta sociala, informeaza, astazi, Federatia SANITAS, relateaza Agerpres.

Sorina Pintea si Olguta Vasilescu discuta cu sindicalistii din Sanatate pe tema sporurilor

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, si ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, discuta vineri cu sindicalistii din domeniul sanitar, nemultumiti de scaderea sporurilor, informeaza B1 TV. in ultimele zile.

Sorina Pintea anunta ca scad veniturile la 10% din angajatii din Sanatate. Ce solutie a gasit

Sorina Pintea, ministrul Sanatatii, a anuntat ca scaderile din sanatate se inregistreaza la circa 10% din angajati si da vina pe managerii din spitale. Anuntul, dupa o serie de negocieri cu liderii sindicali, nemultumiti ca veniturile au scazut cu sume.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )