Libnet.ro
UNICEF

07:00

Ludovic Orban, testat pentru coronavirus

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, testat pentru coronavirus

Ludovic Orban a fost testat pentru coronavirus si asteapta rezultatul. continuă pe Antena3

Kremlinul refuza sa spuna daca Putin a fost testat pentru coronavirus, dupa ce un parlamentar rus a incalcat regulile de autoizolare

Kremlinul refuza sa spuna daca Putin a fost testat pentru coronavirus, dar a cerut jurnalistilor care sunt acreditati pe langa presedintia Rusiei sa nu mai vina la evenimente daca se simt rau, transmite Reuters. Asta in contextul in care un parlamentar rus a ignorat recent regulile de autoizolare si a participat la o sesiune parlamentara la care Putin a sustinut un discurs.

Premierul Ludovic Orban a fost testat pentru coronavirus. Rezultatul, in cursul zilei de sambata

Premierului Ludovic Orban i-au fost prelevate probe in vedereatestariipentru coronavirus, vineri, in jurul orei 13. 30, dupa ce senatorul liberal Vergil Chitac a fost confirmat pozitiv cu Covid-19. Se.

Panica la Palatul elysee: Seful de cabinet al lui Macron, testat pentru coronavirus

E panica la Palatul elysee, din cauza epidemiei de coronavirus. Seful de cabinet al presedintelui francez Emmanuel Macron, Patrick Strzoda, a fost plasat sub izolare la domiciliu, dupa ce a fost testat cu.

Kylian Mbappe, testat pentru coronavirus Care este starea francezului

Atacantul echipei PSG Kylian Mbappe a fost testat, marti, pentru a se stabili daca a contractat coronavirusul, informeaza lequipe. fr.

Ludovic Orban a fost testat pentru coronavirus, rezultatul este negativ. Si ministrii testati la Parlament au primit rezultate negative pentru noul coronavirus Covid-19

Premierul Ludovic Orban a fost testat in cursul zilei pentru noul coronavirus Covid-19 dupa ce senatorul Vergil Chitac si sotia sa au fost depistati pozitiv cu coronavirus.

Klaus Iohannis: L-am desemnat premier pe Ludovic Orban

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca il desemneaza pe Ludovic Orban in functia de premier, desi acesta se afla autoizola la Vila Lac 1, fiind testat pentru coronavirus. Partidele incearca sa gaseasca o solutie pentru investirea unui guvern in.

Secretarul General al Guvernului, despre rezultatele lui Ludovic Orban la testul pentru coronavirus

Secretarul General al Guvernului a declarat la Antena 3 ca testele pentru coronavirus ale lui Ludovic Orban au plecat de la Parlament la ora 16:30. De asemenea, rezultatele inca nu au sosit.

Europarlamentarul Maria Grapini, scrisoare pentru Ludovic Orban in criza generata de coronavirus

Europarlamentarul Maria Grapini i-a adresat o scrisoare premierului interimar Ludovic Orban in care ii propune o serie de masuri urgente ce trebuie luate in calcul de Guvern, in contextul raspandirii noului coronavirus in Romania.

Premierul Ludovic Orban NU are coronavirus. Mai multi ministri, testati si ei negativ

UPDATE:Ministrii testati negativ: Victor Costache, Raluca Turcan, Nicolae Ciuca, Florin Citu, Virgil Popescu, Adrian Oros, Marcel Bolos, Marcel Vela, Ionut Stroe, Costel Alexe, Bogdan Gheorghiu, Ion.

BREAKING NEWS Testul pentru coronavirus, negativ in cazul premierului Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a fost testat pentru a se stabili daca a fost infectat cu coronavirus, rezul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )