Libnet.ro
UNICEF

13:30

LUDOVIC ORBAN: Nu vad o parere fundamentata pentru a schimba sistemul actual

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Nu vad o parere fundamentata pentru a schimba sistemul actual

Premierul Ludovic Orban a afirmat, sambata, ca scenariile dupa care functioneaza in prezent unitatile de invatamant au fost stabilite pe baza recomandarilor specialistilor si deocamdata nu vede o parere fundamentata pentru schimbarea acestora, iar scolile sa ramana deschise si la o incidenta mare a cazurilor de coronavirus. continuă pe Ziarul Bursa

Ludovic Orban: Nu vad un motiv foarte serios sa schimbam sistemul de desfasurare a cursurilor scolare

Premierul Ludovic Orban a declarat sambata ca, in acest moment, nu vede un motiv foarte seriosde schimbare a sistemului in baza caruia se desfasoara cursurile scolare stabilite de autoritati in contextul pandemiei de COVID-19.

INTERVIU Ionel Danca, seful Cancelariei Premierului Ludovic Orban: Planul de Relansare Economica Recladim Romania este cel mai mare pachet de sprijin pentru economie alocat vreodata de Romania

Planul National de Investitii si Relansare Economica Recladim Romania al Guvernului liberal, condus de premierul Ludovic Orban, inseamna cel mai mare pachet financiar de sprijin pentru economie alocat vreodata in Romania, cu o valoare care va ajunge la 7% din PIB pana la sfarsitul anului, si este printre cele mai consistente programe de acest tip din Uniunea Europeana, a spus Ionel Danca, seful Cancelariei Premierului Ludovic Orban. Potrivit acestuia, in momentul de fata, toate masurile economice de sprijin din Planul de Relansare Economica al Guvernului PNL sunt in vigoare si produc efecte benefice pentru angajatii si angajatorii afectati de criza, fie ca vorbim de plata somajului tehnic, programul flexibil de munca sau de credite cu garantii de stat pentru companii, ajutoare de stat si granturi europene pentru capital de lucru pentru industriile afectate de pandemie.

Ludovic Orban, despre predica Patriarhului Daniel de Sfantul Dimitrie: Nu consider ca ma priveste pentru ca eu nu am interzis ca oamenii sa se inchine la moaste. Nu ma simt vizat

Premierul Ludovic Orban spune ca nu s-a simtit vizat de declaratia Prefericitului Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, care a amintit recent, in contextul restrictiilor impuse la pelerinajul de Sfantul.

Ludovic Orban: Mai spun o data, nu vom majora taxe si impozite Unele propuneri ale intreprinzatorilor vor fi incluse in programul de guvernare

Premierul Ludovic Orban sustine ca Executivul nu are in plan cresterea de taxe si impozite. O mai spun o data, pentru ca o data la doua zile apare cate o nazdravanie care este preluata fara sa aiba niciun fel de legatura, sustinem categoric cota unica de impozitare si nu vom majora taxe si impozite, a spus Orban vineri, la un eveniment organizat de Consiliul National al intreprinderilor Mici si Mijlocii.

LUDOVIC ORBAN: Mediul de afaceri propune incurajarea comportamentului antreprenorial inca din scoala

Premierul Ludovic Orban a tinut astazi o declaratie de presa dupa intalnirea cu reprezentantii IMM-urilor de la Palatul Parlamentului. in cadrul intrevederii cu jurnalistii, premierul a asigurat ca revenirea mediului de afaceri este prioritatea planului de guvernare si sunt discutate proiecte in acest sens. De altfel, el a asigurat ca Uniunea Europeana are un plan pentru distribuirea vaccinurilor anti-covid la nivelul grupului, imediat ce vor fi disponibile.

LUDOVIC ORBAN: Ne gandim la formarea unor programe care sa invete tinerii sa dezvolte o companie de la zero

Premierul Ludovic Orban a tinut astazi o declaratie de presa dupa intalnirea cu reprezentantii IMM-urilor de la Palatul Parlamentului. in cadrul intrevederii cu jurnalistii, premierul a asigurat ca revenirea mediului de afaceri este prioritatea planului de guvernare si sunt discutate proiecte in acest sens. De altfel, el a asigurat ca Uniunea Europeana are un plan pentru distribuirea vaccinurilor anti-covid la nivelul grupului, imediat ce vor fi disponibile.

Ludovic Orban: Nu vom creste taxele si impozitele. O spun din nou, pentru ca odata la doua zile apare cate o nazdravanie (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a dat vineri asigurari, din nou, ca liberalii nu vor majora taxele si impozitele, asa cum acuza PSD. in ceea ce priveste fiscalitatea, o spun din capul locului ca nu vom creste.

LUDOVIC ORBAN: in calitate de premier, voi sprijini toate proiectele initiate de Nicusor Dan

Premierul Ludovic Orban a declarat astazi ca va sustine toate proiectele initiate de primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, si s-a angajat ca Executivul va duce la bun sfarsit proiecte care tin de zona guvernamentala, dar, de fapt, genereaza beneficii pentru Bucuresti.

Ludovic Orban, deranjat de situatia paturilor din spitalele bucurestene: Trebuie introdus oxigen. Ce e asa mare filosofie?

Premierul Ludovic Orban a afirmat la inceputul sedintei de Guvern de miercuri ca situatia spitalelor din Bucuresti trebuie rezolvata urgent, motiv pentru care va discuta, joi, cu noul primar al Capitalei, Nicusor Dan, imediat dupa ce acesta va depune juramantul de investire, pentru a fi luata o decizie operativa. Potrivit premierului, Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti ASSMB) refuza sa puna la dispozitie noi paturi pentru bolnavii de Covid-19. in alta ordine de idei, ministrul sanatatii a anuntat ca va creste capacitatea de testare la 50. 000 de teste pe zi.

Ludovic Orban, anunt de ultima ora cu privire la inchiderea mall-urilor. Ce trebuie sa stie toti romanii

Ludovic Orban a anuntat ce se va intampla cu restrictiile anti-COVID-19 referitoare la inchiderea mall-urilor. Vestea a fost transmisa dupa ce vice-premierul Raluca Turcan a vorbit despre o posibila astfel de restrictie, in vederea evitarii transmiterii noului coronavirus. Ce spune premierul despre gestionarea pandemiei de COVID-19 in cursul zilei de ieri, premierul Ludovic Orban a .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )