Libnet.ro
UNICEF

23:15

Viorica Dancila, scenariu SOC: PSD va incearca sa faca o noua majoritate si va propune un ALT PREMIER (VIDEO)

B1 B1,
Viorica Dancila, scenariu SOC: PSD va incearca sa faca o noua majoritate si va propune un ALT PREMIER (VIDEO)

Viorica Dancilaa declarat, luni, ca nu este exclus ca PSD sa formeze o noua majoritate si sa propuna un nou premier, in cazul in care premierul desemnat Ludovic Orban nuva reusi sa treaca echipa. continuă pe B1

Viorica Dancila, scenariu SOC: PSD va incearca sa faca o noua majoritate si va propune un ALT PREMIER (VIDEO)

Viorica Dancilaa declarat, luni, ca nu este exclus ca PSD sa formeze o noua majoritate si sa propuna un nou premier, in cazul in care premierul desemnat Ludovic Orban nuva reusi sa treaca echipa.

Liviu Dragnea, RAZBOI TOTAL cu Viorica Dancila: Fostul lider PSD o acuza pe sefa social-democratilor ca ar fi fraudat banii UE

Continua razboiul dintre fostul lider PSD, Liviu Dragnea, si actuala sefa a partidului, Viorica Dancila. Din spatele gratiilor, Dragnea o acuza pe prezidentiabila PSD ca ar fi fraudat banii de la Uniunea.

Viorica Dancila, despre Regina Elena: Va ramane in constiinta romanilor ca un om de stat curajos, iubitor de neam si de tara

Regina-Mama Elena va ramane in constiinta romanilor ca un om de stat curajos, iubitor de neam si de tara, a afirmat vineri premierul demis Viorica Dancila, presedinte al PSD. Un pios omagiu si eterna.

VIORICA DANCILA: Presedintele nostru, inalt ca bradul, dar lenes, incearca sa ne convinga dupa cinci ani ca mai merita un vot

Presedintele Partidului Social Democrat, Viorica Dancila, a spus despre Klaus Iohannis ca este inalt ca bradul, dar lenes si incearca sa convinga cetatenii dupa cinci ani de mandat ca mai merita un vot. Dancila a mai afirmat ca Iohannis da indicatii de la Bruxelles, dar acolo sta ca ghiocelul si isi primeste ordinele.

Liviu Dragnea, dezvaluiri despre Viorica Dancila, in plina campanie electorala pentru presedintia Romaniei

Viorica Dancila primeste o lovitura grea din partea lui Liviu Dragnea, in plina campanie electorala pentru alegerile prezidentiale. Fostul lider PSD vrea sa sesizeze Curtea de Justitie a Uniunii Europene cu privire la dosarul de la Curtea de Apel Bucuresti in care contesta noua conducere a partidului. Dragnea i-a luat prin surprindere pe social-democrati, acuzand-o .

Klaus Iohannis poate fi suspendat. PSD si Viorica Dancila au nevoie de o conditie minima

Klaus Iohannis poate fi suspendat din functia de presedinte al tarii, sustine Augustin Zegrean, fostul presedinte al Curtii Contitutionale. Totul vine pe fondul declaratiilor oferite, duminica seara, de catre fostul premier Viorica Dancila, care spunea ca va discuta cu liderii PSD despre o posibila suspendare a lui Klaus Iohannis. Klaus Iohannis poate fi suspendat Bazat .

Viorica Dancila: Dorinta PSD e sa intre in opozitie

Dorinta PSD e sa intre in opozitie, a spus premierul demis Viorica Dancila, duminica seara, la Antena 3. Dorinta noastra este sa intram in opozitie. Cred ca acest lucru a fost evident si l-am.

Viorica Dancila, miscare surpriza: Luam in calcul o fuziune intre PSD si UNPR

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat ca social-democratii iau in calcul o fuziune cu UNPR. Este dorinta UNPR-ului, luam in calcul acest lucru, vom discuta acest subiect in cadrul Comitetului.

Viorica Dancila: Nu mizez pe alegeri anticipate, trebuie facute la termen. Dar daca se va hotari, PSD este pregatit

Partidul Social Democrat nu vede o solutie in alegerile anticipate, dar este pregatit pentru acestea, a declarat luni presedintele formatiunii, Viorica Dancila. Nu mizez pe alegeri anticipate. Din punctul meu.

VIORICA DANCILA: Eu nu cred ca cineva si-ar fi permis sa opreasca avioanele la sol

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat luni ca nu crede ca cineva si-ar fi permis sa opreasca avioanele la sol, afirmatie legata de faptul ca ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a fost acuzat ca ar fi facut acest lucru in ziua motiunii de cenzura, pentru ca parlamentarii Opozitiei sa nu poata ajunga la Bucuresti.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )