Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban, veste buna pentru parinti! Ce se intampla daca se inchid scolile copiilor si cati bani vor primi

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, veste buna pentru parinti! Ce se intampla daca se inchid scolile copiilor si cati bani vor primi

Ludovic Orban a anuntat joi ca unul dintre parinti ar putea beneficia de 75% din salariu pentru a ramane acasa cu copilul, in cazul in care scoala pe care o frecventeaza elevul se inchide din cauza cazurilor de Covid-19. Premierul a precizat ca masura va fi una locala, nu generala, asa cum a fost in perioada starii de urgenta. continuă pe Antena3

Gabriela Firea, veste buna pentru mii de bucuresteni. Cine va primi 1000 de lei din partea statului

Gabriela Firea a anuntat in cursul zilei de ieri despre lupta pe care aceasta o duce cu adeversarii politici pentru a le putea oferi familiilor in care exista copii cu hanicap, un ajutor financiar in valoare de 1000 ron. Aceasta il acuza pe Nicusor Dan de nepasare fata de familiile lovite de soarta, catalogand ajutorul .

Medicul Adrian Marinescu, veste buna pentru Romania: Dupa 15 august, vom vedea o scadere a numarului de infectari cu COVID

Desi situatia in ceea ce priveste cazurile de coronavirus din Romania nu pare sa fie sub control in momentul de fata, lucrurile se vor schimba dupa data de 15 august si vom asista la o scadere a numarului de infectari, spune doctorul Adrian Marinescu. Acest lucru se va intampla numai daca vom deveni mai responsabili si vom respecta masurile de protectie.

Ludovic Orban, anunt-bomba. Ce se intampla cu pandemia in Romania

Ludovic Orban a declarat, joi, ca dupa cum arata arata datele, parem ca am oprit cresterea numarului de noi cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus. Premierul a adaugat ca pericolul cel mai mare ar fi fost ca Romania sa inregistreze o tendinta de progresie geometrica.

Ludovic Orban cere pedespirea vinovatilor de la protestele din 10 august 2018: Cetatenii au dreptul de a sti din ordinul cui au fost gazati si batuti

Veste buna pentru toti romanii, dar in special pentru cei abuzati in ziua de 10 august 2018. Ludovic Orban a salutat decizia DIICOT de a redeschide Dosar 10 august, dupa ce fusese clasat pe 15 iulie. Romanii inca nu au aflat adevarul Premierul incurajeaza reluarea cercetarii impotriva fostilor sefi ai Jandarmeriei, asemanand dosarul de la .

Ludovic Orban, despre ce ii asteapta pe romani in urmatoarea perioada: Numarul de restrictii este mic si nu ne dorim

Premierul Romaniei, Ludovc Orban, a vorbit in cursul serii de duminica despre situatia disperata din Romania, tinand cont ca s-a inregistrat pentru a doisprezecea zi consecutiva un numar de peste 1000 de imbolnaviri noi. Acesta explica ce ii asteapta pe romani in urmatoarea perioada si cine se face vinovat pentru ce se intampla in aceste .

Ludovic Orban: Daca se suspenda cursurile, un parinte va avea posibilitatea sa stea acasa cu copilul si va primi 75% din salariu (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, ca in cazul in care in unele localitati se va ajunge in situatia in care, dupa 14 septembrie, sa se supende cursurile din cauza numarului mare de cazuri de.

Mihai Tudose, scrisoare deschisa catre Ludovic Orban. Ce spune fostul premier despre candidatul PNL, prefect de Braila

Europarlamentarul PSD Mihai Tudose atrage atentia, intr-o scrisoare deschisa adresata premierului Ludovic Orban, asupra faptului ca prefectul de Braila, Catalin Boboc, ar urmari doar sa-si faca imagine pentru a putea candida la o functie in administratia judeteana, iar daca inainte de pandemie era posibil acest lucru, situatia actuala impune o implicare serioasa a prefectului in gestionarea situatiei.

Ludovic Orban: Obiectivul Guvernului este sa majoreze pensiile. Majorarea se va face pe baza unor analize care va fi finalizata in cursul acestei saptamani (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat luni ca, in cursul acestei saptamani va fi finalizata analiza cu privire la procentul cu care ar urma sa fie majorat punctul de pensie. intrebat daca se confirma.

Ludovic Orban, replica pentru cei care l-au acuzat ca ii apara pe pedofili si violatori

Argumentele cu care se apara Ludovic Orban de acuzatiile ca i-ar proteja pe pedofili si violatori. Ludovic Orban da replica celor care l-au acuzat ca ii apara pe pedofili si violatori Ludovic Orban a trimis o scrisoare miercuri catre mai multe ONG-uri care au criticat legea care majoreaza pedepsele pentru violatori si pedofili. Premierul spune .

Ludovic Orban, anuntul momentului. Care este motivul pentru care pensiile nu cresc cu 40%

Ludovic Orban a facut, joi, ultimele declaratii privind cresterea pensiilor. Premierul a declarat ca totul este bine calculat pe baza mai multor analize. Aflat in Valea Jiului, Ludovic Orban a fost interpelat de un cetatean care i-a cerut sa mareasca pensiile cu 40%, asa cum prevede legea. Premierul insa i-a raspuns acestuia ca nu e nici vina Guvernului asta, nici a celui trecut, ca e pandemie. Pensiile sa creasca cu 40 la suta. E vina celor care 30 de ani au tocat banii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )