Libnet.ro
UNICEF

17:00

Ludovic Orban, vesti proaste. Cand ar putea ajunge un vaccin anti-COVID in Romania

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, vesti proaste. Cand ar putea ajunge un vaccin anti-COVID in Romania

Ludovic Orban a declarat, vineri, ca pana nu se termina testele clinice este greu de estimat cand va fi disponibil un vaccin anti-COVID. Premierul a dat, insa, asigurari ca Romania nu va fi discriminata in ceea ce priveste distribuirea dozelor la nivelul Uniunii Europene. continuă pe Antena3

Prima transa de vaccin anti-COVID-19 ar putea ajunge in Romania la finalul lui decembrie

O prima transa de vaccin anti-COVID-19 ar putea ajunge in Romania la finalul lunii decembrie, personalul medical fiind pe lista prioritara pentru administrare, a declarat miercuri ministrul Sanatatii, Nelu Tataru.

INTERVIU Ionel Danca, seful Cancelariei Premierului Ludovic Orban: Planul de Relansare Economica Recladim Romania este cel mai mare pachet de sprijin pentru economie alocat vreodata de Romania

Planul National de Investitii si Relansare Economica Recladim Romania al Guvernului liberal, condus de premierul Ludovic Orban, inseamna cel mai mare pachet financiar de sprijin pentru economie alocat vreodata in Romania, cu o valoare care va ajunge la 7% din PIB pana la sfarsitul anului, si este printre cele mai consistente programe de acest tip din Uniunea Europeana, a spus Ionel Danca, seful Cancelariei Premierului Ludovic Orban. Potrivit acestuia, in momentul de fata, toate masurile economice de sprijin din Planul de Relansare Economica al Guvernului PNL sunt in vigoare si produc efecte benefice pentru angajatii si angajatorii afectati de criza, fie ca vorbim de plata somajului tehnic, programul flexibil de munca sau de credite cu garantii de stat pentru companii, ajutoare de stat si granturi europene pentru capital de lucru pentru industriile afectate de pandemie.

Ce populatie are Romania la ora actuala. Vesti proaste despre imbatranirea demografica

Romania are la ora actuala o populatie de aproximativ 22,2 milioane de persoane. Potrivit statisticilor, la 1 iulie 2020 populatia dupa domiciliu a Romaniei a fost de 22,142 milioane persoane, cu 0,1% mai mica fata de 1 iulie 2019, potrivit Institutului National de Statistica. Vesti proaste. Numarul batranilor a depasit numarul copiilor. Cate persoane mai .

Vesti proaste despre bugetul Romaniei. Dezastru fara precedent pentru romani in ultima suta de ani

Sunt vesti proaste despre bugetul Romaniei, unde deficitul bugetar a crescut in luna septembrie cu 12,5 miliarde de lei. Acesta a ajuns astfel pentru primele noua luni la 67,27 miliarde de lei, adica 6,36% din PIB, in timp ce in primele 8 luni ale acestui an a fost de 54,77 miliarde lei, adica 5,18% din .

Ce se intampla la granita Romaniei de azi, 29 octombrie. Vesti proaste pentru milioane de romani

Ministerul Sanatatii din Bulgaria a anuntat noi restrictii anti-epidemice care vor intra in vigoare pe 29 octombrie. Restrictiile vor fi in vigoare timp de doua saptamani, pana pe 12 noiembrie. Bulgaria introduce noi restrictii in ultimele 24 de ore in Bulgaria au fost anuntate inca 25 de decese, iar cazurile active cresc cu 2251, cu .

Meteo. Toamna isi intra in drepturi, se strica vremea! Vesti proaste pentru weekend

Specialistii de la Adminstratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza. Toamna isi intra serios in drepturi, iar vremea se va strica in viitorul foarte apropiat. Ce ne asteapta in weekend? Prognoza meteo: toamna se face simtita. Cum va fi vremea in weekend? Specialistii au emis prognoza pentru acest weekend. Dupa temperaturi mai calde decat .

Ludovic Orban, in Franta: Romania va avea 3.000 de kilometri de autostrazi si drumuri expres in urmatorii 10 ani

Ludovic Orban a fost intrebat, marti seara, dupa o intalnire cu reprezentantii mediului francez de afaceri, la ce s-a referit cand a folosit termenul enormement, cand a vorbit despre investitiile in urmatorii 10 ani pe zona de infrastructura rutiera.

Ludovic Orban: Se vorbeste despre carantinarea totala... Cat de aproape este aplicarea acestei masuri

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca unele sectoare ale Capitalei ar putea sa intre in carantina, insa nu se pune problema unei carantinari totale.

Ludovic Orban, anunt de ultima ora cu privire la inchiderea mall-urilor. Ce trebuie sa stie toti romanii

Ludovic Orban a anuntat ce se va intampla cu restrictiile anti-COVID-19 referitoare la inchiderea mall-urilor. Vestea a fost transmisa dupa ce vice-premierul Raluca Turcan a vorbit despre o posibila astfel de restrictie, in vederea evitarii transmiterii noului coronavirus. Ce spune premierul despre gestionarea pandemiei de COVID-19 in cursul zilei de ieri, premierul Ludovic Orban a .

Ludovic Orban: Mai spun o data, nu vom majora taxe si impozite Unele propuneri ale intreprinzatorilor vor fi incluse in programul de guvernare

Premierul Ludovic Orban sustine ca Executivul nu are in plan cresterea de taxe si impozite. O mai spun o data, pentru ca o data la doua zile apare cate o nazdravanie care este preluata fara sa aiba niciun fel de legatura, sustinem categoric cota unica de impozitare si nu vom majora taxe si impozite, a spus Orban vineri, la un eveniment organizat de Consiliul National al intreprinderilor Mici si Mijlocii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )