Libnet.ro
UNICEF

17:00

Ludovic Orban, in Franta: Romania va avea 3.000 de kilometri de autostrazi si drumuri expres in urmatorii 10 ani

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, in Franta: Romania va avea 3.000 de kilometri de autostrazi si drumuri expres in urmatorii 10 ani

Ludovic Orban a fost intrebat, marti seara, dupa o intalnire cu reprezentantii mediului francez de afaceri, la ce s-a referit cand a folosit termenul enormement, cand a vorbit despre investitiile in urmatorii 10 ani pe zona de infrastructura rutiera. continuă pe Antena3

Orban, in Franta: 3.000 de kilometri de autostrazi si drumuri expres in urmatorii 10 ani in Romania

Intrebat la ce s-a referit exact cand, in cadrul discutiilor cu reprezentantii mediului francez de afaceri, a vorbit despre investitiile din urmatorii 10 ani folosind termenul enormement, premierul Ludovic Orban a raspuns: 3. 000 de kilometri de autostrazi si drumuri expres.

Ludovic Orban, la intalnirea cu reprezentantii comunitatii de romani din Franta: Uitandu-ma la voi, sunt si mai mandru de tara mea. Sa nu uitati niciodata ca Romania e acasa si e tara noastra (VIDEO)

Prim-ministrul Ludovic Orban s-a intalnit cu reprezentantii comunitatii de romani din Franta, marti seara, la Ambasada Romaniei la Paris, si i-a indemnat sa nu uite niciodata ca Romania e acasa s.

Ludovic Orban: Am consolidat relatia de prietenie si colaborare apropiata intre Romania si Franta Am avut o intalnire cu reprezentantii a peste 60 de companii franceze importante (VIDEO)

Prim-ministrul Romaniei, Ludovic Orban, a inceput saptamana cu o vizita oficiala de doua zile in Franta, unde s-a intalnit cu mai multi demnitari francezi, printre care si omologul sau de la Paris, Jean.

Ludovic Orban, in cadrul vizitei din Franta: Prin insusirea constanta si promovarea activa a valorilor OCDE, Romania isi demonstreaza angajamentul ferm de aderare

Premierul Ludovic Orban a sustinut un discurs la reuniunea plenara a Organizatiei pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OCDE) in care a a reiterat angajamentul ferm al Romaniei de a deveni membru al OCDE,.

Premierul Ludovic Orban incepe azi o vizita oficiala in Franta

Premierul Ludovic Orban incepe azi vizita oficiala de doua zile in Franta, urmand sa aiba intrevederi cu omologul francez, Jean Castex, cu reprezentanti ai Consiliului intreprinderilor Franta-Romania, precum si cu reprezentanti ai comunitatii romanesti, conform news. ro.

Premierul Ludovic Orban incepe luni o vizita oficiala in Franta. El este insotit de ministrii de Externe, Apararii, Economiei si Agriculturii

Premierul Ludovic Orban incepe luni vizita oficiala de doua zile in Franta, urmand sa aiba intrevederi cu omologul francez, Jean Castex, cu reprezentanti ai Consiliului intreprinderilor Franta-Romania, precum si cu reprezentanti ai comunitatii romanesti. Premierul este insotit de ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, ministrul Economiei, Virgil Popescu, ministrul Apararii Nationale, Nicolae Ciuca si de ministrul Agriculturii, Adrian Oros.

Ludovic Orban, la intalnirea cu oamenii de afaceri francezi: Romania este singura tara din UE care a inregistrat o crestere a investitiilor in primul semestru al anului 2020

Premierul Ludovic Orban s-a intalnit marti cu reprezentantii mediului francez de afaceri, membri ai celei mai mari organizatii patronale franceze - MEDEF Mouvement des Entreprises de France). intalnirea a avut loc in contextul vizitei oficiale in Franta. Romania este singura tara din Uniunea Europeana care a inregistrat o crestere a investitiilor in primul semestru al anului 2020, a spus Orban.

Cum a reactionat presa franceza dupa declaratiile taioase la adresa PSD facute de Ludovic Orban la Paris

Vizita premierului roman, Ludovic Orban, in Franta are ecouri bune, dar Romania pare a se adanci intr-o criza politica generata de faptul ca social-democratii vor amanarea scrutinului legislativ, transmite cotidianul francez Le Figaro.

Ce au discutat Ludovic Orban si prim-ministrul Frantei la intrevederea tete-a-tete. Avem garantia sustinerii Frantei pentru aderarea la Spatiul Schengen

Prim-ministrul Ludovic Orban a declarat, luni seara, in urma intrevederii cu omologul francez, Jean Castex, ca Romania si Franta au semnat foaia de parcurs a parteneriatului intre cele doua state, fiind urmarita cooperarea in domenii cheie si pentru atingerea unor obiective majore, cum este cazul aderarii la Spatiul Schengem si la OECD.

Ludovic Orban: Dupa alegeri vor urma patru ani de pace politica Va fi o perioada in care Romania va avea oportunitati

Premierul Ludovic Orban a declarat, in cursul zilei de sambata, la Arad, ca urmatorii patru ani vor aduce pentru Romania o perioada de pace politica. Totodata, el a discutat si despre oportunitatile pe care.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )