Libnet.ro
UNICEF

08:00

Ludovic Orban, PNL: Ar fi mai bine pentru Romania daca n-ar avea Guvern decat sa aiba Guvernul Tudose

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ludovic Orban, PNL: Ar fi mai bine pentru Romania daca n-ar avea Guvern decat sa aiba Guvernul Tudose

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a criticat luni adoptarea, saptamana trecuta, de catre Guvern a ordonantelor de urgenta privind plafonarea pensiilor speciale si a indemnizatiilor pentru cresterea copilului, spunand ca respectivele acte normative arata. continuă pe Wall-Street Ro

Ludovic Orban: Vom cauta cel mai potrivit moment pentru a trimite acasa acest guvern

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, la Targu-Jiu, ca partidul pe care il conduce va cauta cel mai potrivit moment in care va avea cele mai mari sanse pentru a trimite.

Ludovic Orban: OUG privind militarii e o carpeala, o frectie la picior de lemn. Pensiile speciale sa fie date doar combatantilor

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ca OUG privind pensiile militare nu rezolva problemele din sistem, permitand in continuare venituri disproportionate pentru generali sau chestori care isi aranjeaza salarii mari, pentru a beneficia de pensii marite, fiind de parere ca aceste pensii speciale ar trebui acordate doar combatantilor, nu tuturor categoriilor, transmite News. ro.

Secretele surprinzatoare ale lui Ludovic Orban

Toata lumea stie: seful liberalilor, Ludovic Orban are o mare pasiune pentru muzica. Desi a fost vazut de multe ori cantand, cu diverse ocazii, liderul PNL a dezvaluit in exclusivitate pentru.

Ludovic Orban: Daca pana pe 15 septembrie PSD nu stabileste data alegerilor pentru Primaria Devei, ne vom adresa instantei

Presedintele liberal Ludovic Orban a amenintat PSD ca se va adresa judecatorilor daca pana pe 15 septembrie nu se anunta data la care se vor tine alegerile pentru edilul Devei, oras condus de primarul interimar social-democrat Ovidiu Mos dupa ce Mircia Muntean a fost condamnat la sase ani de inchisoare.

Plantele care te ajuta sa dormi mai bine

Poate ca nu stiai, dar modul in care iti decorezi dormitorul poate avea influenta asupra calitatii somnului tau. Asadar, cele care nu trebuie sa lipseasca din incapere sunt plantele. Care flori crezi ca te ajuta sa dormi mai bine?.

Liceenii, reuniune de clasa dupa mai bine de 30 de ani - FOTO

Stefan Banica a postat pe contul sau de socializare o poza alaturi de doi dintre colegii sai de platou, din trilogia Liceenii. La mai bine de 30 de ani de la premiera primul film din serie,.

Ce spune Ludovic Orban despre o motiune de cenzura: Daca tara n-ar avea Guvern, ar fi mai bine decat sa aiba Guvernul Tudose

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, ca liberalii nu se grabesc cu depunerea unei motiuni de cenzura impotriva Guvernului Tudose, cu toate ca au inceput discutiile cu alesii altor partide din Parlament pentru un asemenea demers.

Daca pana pe 15 septembrie Guvernul nu anunta data alegerilor la Deva, ne vom adresa instantei

Liderul PNL, Ludovic Orban, afirma ca liberalii se vor adresa instantei de judecata daca Executivul nu va anunta, pana pe 15 septembrie, data alegerilor anticipate pentru Primaria Deva.

Adrian Nastase, despre celebra replica mai bine vine sa vina sa imi numere ouale: Probabil ca acum nu as mai spune acelasi lucru

Adrian Nastase si-a explicat, in direct la 100 de minute, poate cea mai celebra replica din politica romaneasca a ultimelor decenii. Fostul premier spunea, in 2003, de la tribuna P.

AMENZI mai mari pentru MUNCA LA NEGRU! Guvernul vrea sa modifice o lege din Codul Muncii

Guvernul vrea sa modifice prin OUG Legii nr. 53/2003 din Codul muncii, care face referire la cresterea amenzilor pentru munca la negru. Proiectul se afla pe ordinea de zi a sedintei de vineri. Vezi AICI ce.

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2779 seconds )